hanımlar sevgiliyi tehdit ettik biz.
yani bu kız herkesin her şeyi bildiğinin farkında.
hatta bir süredir ortalarda yoktu.
nedeni evlenmiş olmasıymış.ben de dün öğrendim evlendiğini.
ben az önce dayımlara gittim(yan evdeler).
orda dayımın kızlarıyla falan konuştum bu iş ne olacak gibisinden
onların dediğini aynen yazıyorum size;
"o kız aldatıldığını öğrense bile bırakmaz kardeşimi. nasılsa ayrılmaz, en azından huzuru bozulmasın. zaten o aşi.te evlenmiş.kocası varken daha da yaklaşamaz."
ben de dedim ki
" e abla ama doğum günü kutlaması yapmışlar evde bir de utanmadan. hala arkadaş mı kalacaklar bunlar. kızı enayi yerine koyuyo herkes."
kuzenimin dediği;
"biz ona kaç defa o kızın sağlam ayakkabı olmadığını söyledik. ama bizi dinlemedi. illa karşısına geçip senin en yakın arkadaşın kocanla birlikte oluyo mu dememiz lazım. kocası varken de yanaşırsa kardeşime o zaman yeniden düşünürüz sen kafanı yorma."
ne biçim iş bu yaa
yani bu kız herkesin her şeyi bildiğinin farkında.
hatta bir süredir ortalarda yoktu.
nedeni evlenmiş olmasıymış.ben de dün öğrendim evlendiğini.
ben az önce dayımlara gittim(yan evdeler).
orda dayımın kızlarıyla falan konuştum bu iş ne olacak gibisinden
onların dediğini aynen yazıyorum size;
"o kız aldatıldığını öğrense bile bırakmaz kardeşimi. nasılsa ayrılmaz, en azından huzuru bozulmasın. zaten o aşi.te evlenmiş.kocası varken daha da yaklaşamaz."
ben de dedim ki
" e abla ama doğum günü kutlaması yapmışlar evde bir de utanmadan. hala arkadaş mı kalacaklar bunlar. kızı enayi yerine koyuyo herkes."
kuzenimin dediği;
"biz ona kaç defa o kızın sağlam ayakkabı olmadığını söyledik. ama bizi dinlemedi. illa karşısına geçip senin en yakın arkadaşın kocanla birlikte oluyo mu dememiz lazım. kocası varken de yanaşırsa kardeşime o zaman yeniden düşünürüz sen kafanı yorma."
ne biçim iş bu yaa