Ne ahlak kalmış, ne de insanlık...

off bu cok kotu birsey yaa, buyuk kucuk farketmez bence soylemelisin cunku o buyukler dedigin belliki soylemeyecekler. dedigin gibi bukez suclu senmissin gibi gosterilecekse eger, ozaman hickimseye soylemeden bilgisayardan bi yazi yazip onuda aldatilan kadina ve adama posta yoluyla ulastir. hem dayinin torununun karisi ogrensin hemde dayinin torununun aldattigi kadinin kocasi. bi sekildede mektupla birlikte kanitlayacak bisey yolla!

mail kesinlikle atma cunku bu is mahkemeye duserse o kisinin sen oldugunu ogrenebilirler..

Ne yazdınız mail mi attınız ? Hem gizli kalmasını istiyorsunuz hem mail mi atıyorsunuz. Bir mailden adres bulabilmek 20 dk. sürmez mahkemeye falan gerek yok. Bu tür gizli durumlarda lütfen arkada iz bırakacak şeyler yapmayınız.

Siz her koşulda en doğrusunu yaptınız, ilk bilipte susmanıza karşı gelenlerdenim ama sonunda sizin başınız yanacaksa biraz dikkat ederek hareket edin olur mu ?

Eğer korkarsanız

Bilgisayarım ; denetim masası ; internet seçenekleri , tüm bilgileri, dosyaları sil.

Bu sırayı takip ediniz ve uygulayınız. Sonrasında bu mail attığınız adresi bir daha bilgisayarınızda açmayınız.

Modemin fişini çekip 1-2 dk bekleyip tekrar takınız.

Bu geçici bir çözümdür en azından acemilerin işlerini zorlaştıran bir durumdur, çok profesyonel değilse ulaşamaz size.

Ne yazdınız mail mi attınız ? Hem gizli kalmasını istiyorsunuz hem mail mi atıyorsunuz. Bir mailden adres bulabilmek 20 dk. sürmez mahkemeye falan gerek yok. Bu tür gizli durumlarda lütfen arkada iz bırakacak şeyler yapmayınız.

Siz her koşulda en doğrusunu yaptınız, ilk bilipte susmanıza karşı gelenlerdenim ama sonunda sizin başınız yanacaksa biraz dikkat ederek hareket edin olur mu ?

arkadaşlık sitesinden mesaj yazdım.
pek bilgisayardan falan anlamazlar onlar.
ama şu an kim yazdı diye sorup duruyorlardır eminim..

bak şöyle de bişey var,ben elbetteki böyle bişey bilinsin isterim ama bunu haketmeyen kadınlar var.

bunu öğrenir kızı hayatından siler,kocasını affeder,sen suçlu duruma düşersin.
üstelik bilip de uzun süredir sustuğun için tavır alır.

kocasına konduramaz acısını senden çıkarır.

mutlaka söyle,ama kimliğini gizle.sahte bi profilden mesaj atarsn kocanın en yakın kız arkadaşınla ilişkisi var.bana inanmıyosan dedektif tut mesajlarını oku ya da ikisini başbaşa bırakıp sonra bas.denemekten kaybetmezsin falan diye.

bak şöyle de bişey var,ben elbetteki böyle bişey bilinsin isterim ama bunu haketmeyen kadınlar var.

bunu öğrenir kızı hayatından siler,kocasını affeder,sen suçlu duruma düşersin.
üstelik bilip de uzun süredir sustuğun için tavır alır.

kocasına konduramaz acısını senden çıkarır.

mutlaka söyle,ama kimliğini gizle.sahte bi profilden mesaj atarsn kocanın en yakın kız arkadaşınla ilişkisi var.bana inanmıyosan dedektif tut mesajlarını oku ya da ikisini başbaşa bırakıp sonra bas.denemekten kaybetmezsin falan diye.

biraz da ondan diyorum korkuyorum işte.
ilk konuyu açtığımda da yazmıştım cadıdır biraz.
eşi ayrılmak istemişti, kavga kıyamet ayrıldılar ama sonra geri birleşmek için çocuk yaptı.
hamile kaldığı için geri barıştılar. bilerek hamile kalmış yani.
ama kimse haketmez aldatılmayı.
hele ki en yakın arkadaşıyla...
ben şimdilik iki tarafa da mesaj yazdım yakında duyarım bizimkilerden biri bunlara mesaj yazmış diye.
benim derdim bana yeter zaten ama bu kıza da üzülüyorum işte...

işte böylelerini duydukça nefret eder oluyorum. erkeklerden çoğu acizdir kadınlar karşısında ,ufacık bi şeye dayanamıyorlar hmen etkilenip aldatma olayına giriyorlar. daha da mide bulandırıcı olan ise insanların yuvasını yıkmaya hiç çekinmeyen kendisinin de kadın olduğunu unutan o iğrenç mahlukatlar.

allahım böylelerinden korusun inşallah ya kadın da safmış biraz hiç anlamazmı ya arkadaşını tanımamışmı benim mesela bir arkadaşım var karakterini biliyorum en yakın arkadaşının sevgilisi dahi olsa azcık etkilensin erkekten yakınlaşır dostunu hiçe sayar ben bu arkadaşımla nişanlımı bir kjere görüştürdüm daha yani az çok hissetmezmi insan anlamadım ben...

Belkide kadın biliyor ve bilmiyor gibi davranıyordur. Bunca zaman herkes biliyor birileri yakalıyor ve bu kadın farkedemiyor. Üstelik kadınlar hem hislleri güçlüdür hem de şüphecidir. Biraz imkansız gibi göründü bana. Sırf ayrılmamak için çocuk bile yaptı dedin. Belkide sırf ayrılmamak için bilmemezlikten geliyordur. Şimdi sen söyleyince ve ortaya çıkınca ayrılmak zorunda kalabilir bu defa yine sen suçlu olursun. Dikkatli ol bence. Emin olmadan duyguarınla hareket etme bence.

kargo şirketleri kimlik istemiyorlar, uydurma bir adres, uydurma bir isim ve tel no ile kargo gönderebilirsin, tabi bu masraflı olur, ama en sağlam yol bence. birde bencede o kadının bilme ihtimali var da bilmemezlikten geliyor sanki... bu tip şeyleri kaldıran kadınlar var ne yazıkki, ya da kaldıramasa bile, eğer kimsesiz ve ne yapacağını bilmez bir hadleyse, arkasında ona sahip çıkacak kimsesi yok ise, ayaklarının üzerinde duramayacağını sanıyor ise, durumu kabullenip bilmiyormuş havalarına da girebilirler, ama genede çok üzücü bir durum, en azında bence o pislik kadına daha çok yüklenip seni 1 hafta içinde kocana söyleyeceğim, bu yaptıkalrını bilecek hatta anne ve babanada söyleyeceğim gibi sçzlerle tehdit etmek gerekir, aldatılan kadına söylerim gibi tehditler bence bir işe yaramaz, direk o aldatan kadının kocasına söyleyin gitsin, belki iş yeri adresini biliyor iseniz bir kargoyla bu işi halledebilrsiniz...

o malum kadının kocasına söyleyin.kargo iyi fikir.sizin akrabanın eşine söylesseniz yıkılır.ne arkadaşa ne eşe güvenemeyeceği bir dünyası olur.ölü gibi yaşar.gerek yok bence.aldatılan adam ikisni de öldürüp hapislere düşer.yazık olur ama tehlike anında önce kadınlar ve çocuklar gözetilmelidir.

offf ya şaka gibi yazıyoruz burdan ama insanlar yaşıyorlar bunları.biz ne yapacağız kk lılar?bu dünya nereye gidiyor?çocuklarımızı Allah korusun kötülerden.

ben her gün görüyorum öyle namussuzları canım. üniversitede çalışıyorum ve öyle rezillikelr dönüyorki sorma. eşleri de burada olanlar var ve hiç utanmadan aldatıyorlar. kadın erkek offf. ben onlardan uzak durmaya çalışıyorum işte. birgün olur pislikleri ortaya çıakr merak etme sen.

ben her gün görüyorum öyle namussuzları canım. üniversitede çalışıyorum ve öyle rezillikelr dönüyorki sorma. eşleri de burada olanlar var ve hiç utanmadan aldatıyorlar. kadın erkek offf. ben onlardan uzak durmaya çalışıyorum işte. birgün olur pislikleri ortaya çıakr merak etme sen.

evet ne yazıkki ünv bilim yuvası değil, öğrencisinden öğretmenine kadar rezillik diz boyu. ben ünv.deyken karı koca vardı, prof. adam öğrencilerle aldatmış sanırım kadın boşanmış... ortalıkta dolaşan budu...

allahım nasıl bır dunya oldu burası artık kım kımınle bellı degıl allahım sen bızım vıcdanımızı aklımızı ve nefsımızı sınama yarabbım...
yazık degılmı o kadına kucucuk cocuklarına...
pekı son durumlar ne arkadasım?

Back
X