Ne oldu son durum?
Allahım sen kolaylaştır...
yazin bence de.
ama dikkatli olun kimse sizin oldugunuzu anlamasin, ne olur ne olmaz yani...
yazdım ikisine de ama cevap vermediler.
bence kim olduğunu anlamaya çalışıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu son durum?
Allahım sen kolaylaştır...
yazin bence de.
ama dikkatli olun kimse sizin oldugunuzu anlamasin, ne olur ne olmaz yani...
Ne yazdınız mail mi attınız ? Hem gizli kalmasını istiyorsunuz hem mail mi atıyorsunuz. Bir mailden adres bulabilmek 20 dk. sürmez mahkemeye falan gerek yok. Bu tür gizli durumlarda lütfen arkada iz bırakacak şeyler yapmayınız.
Siz her koşulda en doğrusunu yaptınız, ilk bilipte susmanıza karşı gelenlerdenim ama sonunda sizin başınız yanacaksa biraz dikkat ederek hareket edin olur mu ?
bak şöyle de bişey var,ben elbetteki böyle bişey bilinsin isterim ama bunu haketmeyen kadınlar var.
bunu öğrenir kızı hayatından siler,kocasını affeder,sen suçlu duruma düşersin.
üstelik bilip de uzun süredir sustuğun için tavır alır.
kocasına konduramaz acısını senden çıkarır.
mutlaka söyle,ama kimliğini gizle.sahte bi profilden mesaj atarsn kocanın en yakın kız arkadaşınla ilişkisi var.bana inanmıyosan dedektif tut mesajlarını oku ya da ikisini başbaşa bırakıp sonra bas.denemekten kaybetmezsin falan diye.
ben her gün görüyorum öyle namussuzları canım. üniversitede çalışıyorum ve öyle rezillikelr dönüyorki sorma. eşleri de burada olanlar var ve hiç utanmadan aldatıyorlar. kadın erkek offf. ben onlardan uzak durmaya çalışıyorum işte. birgün olur pislikleri ortaya çıakr merak etme sen.