- 18 Nisan 2015
- 25
- 15
- 3
- Konu Sahibi bella-donna
Bence tekrar kravat almayın. Ama ne alabileceğiniz konusunda pek bir alternatif öneremeyeceğim ben de pek anlamam bu konulardan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet durup dururken kul Hakkı'na giriyorduk yahuTüh, caaanım mesajın sevabı başkasına yazıldı. Allahtan @FrKafka helal süt emmiş de mesajımın üzerine yatmadı.![]()
Sagol tatlım bende hic anlamam ya erkek hediyelerinden, kravatı bile pembe almıstım düsünBence tekrar kravat almayın. Ama ne alabileceğiniz konusunda pek bir alternatif öneremeyeceğim ben de pek anlamam bu konulardan![]()
Oyun oynamazda kitap olabilir bak Okumayı sever zaten, sagol tatlımPs4 oyunu, dvd, kitap bunlarda bir secenek
Parfüm aklıma geldi tatlım aslında ama hosuna gitmezse diye düşündümkol düğmesi veya parfüm
hele ki parfüm kesinlikle her zaman sevılen bir hedıyedır
gider giderParfüm aklıma geldi tatlım aslında ama hosuna gitmezse diye düşündüm
gider gider[/QUOTE
Peki öyle diyorsan o zaman pazartesi söyle kokulara bi göz pardon burun atayım![]()
Hmm cok orijinal fikirler, model araba uçakta cok havalıymış beğendim :) Nargile veya tütünle ilgili Herşeyden nefret eder cinsParfum kofre seti
Ilgisini cekecek bir yazarin kitap sei
seviyorsa nargile
kol saati
ilgisi varsa pikap ya bikac eski 45 lik
deri matara, tabaka vs
kemer cuzdan seti
model araba, ucak, helikopter vs
Set hediyeler bana hep havali gelmistir![]()
Evet arkadaslar diyince benimde aklıma yattı, cüzdan,kartlık veya seti :)Cuzdan düşünüyorum ben, sen de cuzdan alabilirsin