Ne analar var !

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Merhaba arkadaslar, cok acaip canimi sikan bir sey oldu.. Esimi aradim sordum o'da sasirdi
cok sinirlendim cok.. sorun su:

esim biz tanismadan uc ay once babasi demis'ki oglum sen kendini cok dagitiyorsun bizim tanidik var senin yaslarda bir kizlari var ayni sehirden gorucuye gidin begenirsen evlenirsiniz diye bunun basini sisirmis esimin amcasida israr etti bas goz edek diye neyse gitmisler kizi gordu dis gorunumu hosuma gitmedi ama birde konusayim diye bekledim demisti esim kizla konustular esimde anlasamayacaklarini anladi istemiyorum demis babasina kizda biraz dusunmem lazim demis. Kizin annesi esimi ariyor diyor kizim cok utangac numarasini al konusun tanisin demis kizin kendi annesi yani..kendi kizinin numarasini veriyor ve esim bir kere ariyor ama kizin annesi her iki gunde arayip esime taktik veriyor kizinin gonlunu yapsin diye esimde diyor biz dusunmeye karar verdik benim zaten acelem yok arayamam demis... bunlari nerdenmi biliyorum esimle evlenmeye karar verdigimiz donem telefonda ailesiyle gorusecegini soyledi sende gel dedi iyi ama benim yaninda oldugumu soyleme dedim.. Neyse annesini ariyor annesi diyor o kizla evlenmeye kararlimisin (o kiz dedigi benim) o'da evet diyor (bende dinliyorum tabii) iyi dusundunmu oglum bir kere evlenmis bosanmis yasi senden buyuk ne vardi o gorucuye gittigin kizi begensen senle yasit hem haber gonderdiler kizim dusundu konussunlar diye rezil etme bizi diyor!!! ben o kizla yapamayacagimi anladim ben bir_kadinla evlenmek istiyorum adamin canini sikmayin diye kizmis.. Anneside bri sey demedi. olayi anlatti bana olabilir sonucta biz tanismadan uc ay oncesinde gitmisler bunda bir sey yok dedim.. Konu kapandi aile ici baglarimiz yag bal sonucta ee yedi ayda oldu evleneli!
o malum site varya tanidiklar birbirini ekliyor davetiye gonderiyor iste esimin hesabina girdim bir arkadaslik istegi gelmis bir kadin 44 yaslarinda ayni sehirdeyiz falan kim diye huylandim ama biz birbirimizden haberdar kullaniyoruz o siteyi dolayisiyla kabul ettim kadin yazmaya basladi.. selam sabahtan sonra konusma su kelime kelime ayni degil ama
- evlenmissin hayirli olsun
- tskler sagolun (esimin agziyla)
-musaitmisin?
-musaitim
-esin yanindami?
-yoo hayir ailesverise cikti
-hmm iyi biliyormusun kizimi sana vermedigime cok mutluyum simdi
-anlamadim
-seni ilk gordugumde adam sanmistim ama degilmissin
-neden ne yaptimki ben?
-umit verip sonra baskasiyla evleniyorsun benim kizimin babasi yok diye sahipsizmi sandin
-ne yaptimki ben kiziniza ne umit vermisim
- gelip istediniz kizim kararini verince haber gonderdik birde duyduk evlenmissin
-ee mecburmuyum kizini almaya. zorla evlenecek halim yok herhalde istemedigim biriyle
-dogru kiz istersiniz basa cikamayacaginizi anladiginizda baska kapiya gidersiniz benim sana cok kanim isinmisti ama kalibinin adami degilmissin
-bu soylediklerini not et hesabini vereceksin gerizekali..
-dul birini almissin sanada bu yakisir
bu soylediklerinin hesabini vereceksin bekle yazdim en son ve esimi aradim

peki siz ne diyorsunuz arkadaslar benim ikinci evliligim esiminde birinci birbirimizi seviyoruz mutluyuz ben bulamadigim mutlulugu bu kadar maddi soruna ragmen esimde buluyorum. Herkes sustu saygi gostertti mutluluklar diledi esimin ailesi beni kabullendi benim ailem esimi oglu gibi sevdi gereksiz insanlarla mesafeyi koyduk evliligimize zararli dokunmasin diye simdi kala kala o kadinmi kaldi bunlari yazacak bu nasil mantik yaaaa

delimi ne valla.boşver sen mutluysan, eşin mutluysa gerisini boşver.onlara mutluluğunuzla cevap verin.

bence eşin o kıza umut verip ortada bırakmadıysa....o yazdıkların gibi görüşüp reddettiyse bu kızın annesinin seviyesizliğidir.....yada yediremediği için içini dökmüş...üzülme

Güldüm ya..
Adam mı kalmamış ortada ne aşk bu böyle eşinize..
Nedir yani zaten görücü usulü başkasını bulsaydı.
Ne biçim anne hem bu,garip geldi bana..
Boşver unut gitsin..

okuyunca acaba arkadasımın annesimi dedim yaakannehir
arkadasımın anneside kızının numarasını memlekette hosuna giden erkeklere verirdi konusun tanısın ünv okuyo kızım öğretmen olacak diye ama yalan turizm okuoduk kız kızıodu anne neden yalan sölüosun diye ama arayanlarlada konusuodufisfisfis
kadının dengesizliği tamamen üzülme canım dış kapının mandalı

tövbeler olsun, kadının kızını bi pazara çıkarmadığı kalmış.

amanyaa böyle insanlar için canını sıkmaya hiiiç ama hiç değmez
Allah bi yastıkta kocatsın inş
gerisini salla gitsin,takma kafana
Allah o kadına da akıl fikir versin kendini ne kadannn küçük düşürdüü yaaaww

Tskler arkadaslar, ya bana saka gibi geldi ellerim titredi valla.. Esime anlattim boyle boyle diye hadi canim sende diyor. benim cok zoruma giden "dul kadinla evlendin sanada bu yakisir" bunu benim yanimda soyleseydi yapistirirdim kadinin suratina.

boşver be güzelim sen bak eşinle anlaşmana ,mutluluğuna ,gerisinide boşver sallama hiç kim olursa olsun, kadının yaptığı da ne ayıp bişiiii illee kızını kakalamak ister gibi davranması yakışırmı hiç bir kız annesine öle bi davranış....

Tskler arkadaslar, ya bana saka gibi geldi ellerim titredi valla.. Esime anlattim boyle boyle diye hadi canim sende diyor. benim cok zoruma giden "dul kadinla evlendin sanada bu yakisir" bunu benim yanimda soyleseydi yapistirirdim kadinin suratina.

amaan herzamanki terane. hiiç kafanıza takmayın.

Kendi kendini harab ediyorsun
mutlu huzurlu bir yuvan var
birak kim ne derse desin
sonucta esin seninle mutlu huzurlu
önemli olan bu degilmi...

eşinizin ailesi umut verici konuştuysa kadın ciddiye almıştır. sonra da olmayınca içine oturmuştur. bi de babası falan yok kızın. kızını korumaya çalışıyor işte. onu da anlamaya çalışıyorum.

çok uzatmayın derim. belki sizin bilmediğiniz ayrıntılar da vardır. muhattap olmayın.

Tabi ki ona kalmadı. Herkes seçimini yapar hayatına bakar, kimse kimseye sormak durumunda değil. Hele de bu kadar dış kapının dış mandalı birine sormaya hiç gerek yok.

Yalnızca şu takıldı kafama, o dönem bu aileye karşı, ciddi adımlar atılıp geri çekilme olmuş olabilir mi, buna da bozulup, bu şekilde davranmış olabilir. Ama dul vs. bu tarz durumlar kimseye kalmamış elbette.

Boşver, kim ne derse desin, zaten takılmamış, yuvanızı kurmuşsunuz, buna da takılmayın.

kizini boylemi koruyor? gorucuye geldiler konustular nasipse olur diye dusunulmus genclerde anlasilsa denmis. E benimki bir kere tek aramis disarda bile bulusmamislar kizda aramamis hic esimi. esimde zaten numarasini degistirmisti ve istemedi.. Sonra ben ortaya cikincada ailesi haber gondermis kizin "goruselim" diye esimde ses cikartmadi ailesine benimle evlenecegini soyledi (flort donemimizde) bir daha konusu acilmadi. 1.5 sene olacak tum bunlara simdimi aklina geldi yazmak. bence kendini rezil etti benim sucum gunahim yokkende ben etiketleniyorum bu olayda..

Sizin bildikleriniz dışında bir şeyler olmuşsa peki nolucak. Yani kadın bu lafları belki boşuna söyledi belki de gerçekten ümit verici bir şeyler oldu sonradan vazgeçildi de kadının içine dert oldu. Yani bencede pek dikkate almayın ama karşınızdaki kişininde sırf çamur atmak veya kıskançlık nedeniyle böyle davrandığınıda düşünmeyin.

korumaya çalışıyor dedim zaten. gururu kırılmış sanırım. yaptığı normal şartlarda çok mantıklı değil.

1.5 sene sonra böyle bi şey yapması ya kadının ağır ruh hastası olduğunu gösterir ya da boş yere umutlandırıldığını ve içine oturduğunu. dediğiniz gibi 1.5 yıl geçmiş. sizden önce olmuş bi olay. bence hiç mesaj yazmasaydınız daha iyiydi. siniriniz bozulmazdı boş yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…