Tskler arkadaslar, ya bana saka gibi geldi ellerim titredi valla.. Esime anlattim boyle boyle diye hadi canim sende diyor. benim cok zoruma giden "dul kadinla evlendin sanada bu yakisir" bunu benim yanimda soyleseydi yapistirirdim kadinin suratina.
eşinizin ailesi umut verici konuştuysa kadın ciddiye almıştır. sonra da olmayınca içine oturmuştur. bi de babası falan yok kızın. kızını korumaya çalışıyor işte. onu da anlamaya çalışıyorum.
çok uzatmayın derim. belki sizin bilmediğiniz ayrıntılar da vardır. muhattap olmayın.
kizini boylemi koruyor? gorucuye geldiler konustular nasipse olur diye dusunulmus genclerde anlasilsa denmis. E benimki bir kere tek aramis disarda bile bulusmamislar kizda aramamis hic esimi. esimde zaten numarasini degistirmisti ve istemedi.. Sonra ben ortaya cikincada ailesi haber gondermis kizin "goruselim" diye esimde ses cikartmadi ailesine benimle evlenecegini soyledi (flort donemimizde) bir daha konusu acilmadi. 1.5 sene olacak tum bunlara simdimi aklina geldi yazmak. bence kendini rezil etti benim sucum gunahim yokkende ben etiketleniyorum bu olayda..
kizini boylemi koruyor? gorucuye geldiler konustular nasipse olur diye dusunulmus genclerde anlasilsa denmis. E benimki bir kere tek aramis disarda bile bulusmamislar kizda aramamis hic esimi. esimde zaten numarasini degistirmisti ve istemedi.. Sonra ben ortaya cikincada ailesi haber gondermis kizin "goruselim" diye esimde ses cikartmadi ailesine benimle evlenecegini soyledi (flort donemimizde) bir daha konusu acilmadi. 1.5 sene olacak tum bunlara simdimi aklina geldi yazmak. bence kendini rezil etti benim sucum gunahim yokkende ben etiketleniyorum bu olayda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?