December kardesim biz seninle elele verip bir kadini
fikrinden caydiralim valla sabahleyin esine sorun cikaracak...
Dul kelimesinden nefret ediyorum varya december. Hakaret gibi soylendigi icin. Diinde bile evlenmek bosanmak hak taninirken bosanana ocu gibi bakiyorlar bu dar goruslere aman vermedim ama esimi asagilarcasina "sanada bu yakisir" denmesi..
Merhaba arkadaslar, sabah esim geldi yedide iyice anlattim yazilari gosterttim hatta print yapmistim :) neyse esim tekrar olayi anlatti benim bildigimin disinda farkli bir sey yok.. cok sinirlendi ama rengi bembeyaz oldu ben ise kipkirmizi :) neyse babasini aradi babasi inanmadi esim dedi numarasi varsa ver babasi vermedi numarayi kadinin iyi o zaman ara yoksa ben bulurum kotu yaparim dedi
bi saat sonrada amcasi damladi bize (bu arada amcasi hic bir sekilde bize gelmedi: dulum ya!) neyse diyor ne sacmaliyorsun kadin manyakmi oyle yapsin esim gostertti yazilari numarasini ver dedi vermedi ben konusurm dedi.. neyse amcasinin karisindan aldi numarayi esim ve aradi .. derdin ne anlat dedi direk kadin yuzune kapatti hadi ordan diyerek esim tekrar tekrar aradi sonunda acti dedi yazmasini biliyorsun konusmasinida bil dedi. Kadin diyor amcan arayip duruyordu yakinda soz yapariz soyle yapariz boyle yapariz diye ben kizimin gonlunu yaptim madem baskasiyla evlenecektin niye kizimi istedin diyor. esimde Biz size gorucu geldik haberlesiriz diyerek ayrildik bana uymadigini amcama soyledim kizinida aramadim arayan sendin dedi kadinda e amcan bu is olur diyince bende kizimin gonlunu yaptim diye devam ediyor hala esim ben esimi sizden sonra tanidim sevdim evlendim sen ne hakla bu kadar zamandan sonra karsima cikiyorsun utanma yokmu sende kizin bile senden daha agirbasli dedi kendini rezil ediyorsun karimada bir laf daha soyle alayini bitirim falan derken kadin kapatti telefonu.. amcasinida kovdu evden senin yuzunden diye. ben agzi acik kalakaldim tabii
harbi harbi ne analar varmis
Merhaba arkadaslar, cok acaip canimi sikan bir sey oldu.. Esimi aradim sordum o'da sasirdi
cok sinirlendim cok.. sorun su:
esim biz tanismadan uc ay once babasi demis'ki oglum sen kendini cok dagitiyorsun bizim tanidik var senin yaslarda bir kizlari var ayni sehirden gorucuye gidin begenirsen evlenirsiniz diye bunun basini sisirmis esimin amcasida israr etti bas goz edek diye neyse gitmisler kizi gordu dis gorunumu hosuma gitmedi ama birde konusayim diye bekledim demisti esim kizla konustular esimde anlasamayacaklarini anladi istemiyorum demis babasina kizda biraz dusunmem lazim demis. Kizin annesi esimi ariyor diyor kizim cok utangac numarasini al konusun tanisin demis kizin kendi annesi yani..kendi kizinin numarasini veriyor ve esim bir kere ariyor ama kizin annesi her iki gunde arayip esime taktik veriyor kizinin gonlunu yapsin diye esimde diyor biz dusunmeye karar verdik benim zaten acelem yok arayamam demis... bunlari nerdenmi biliyorum esimle evlenmeye karar verdigimiz donem telefonda ailesiyle gorusecegini soyledi sende gel dedi iyi ama benim yaninda oldugumu soyleme dedim.. Neyse annesini ariyor annesi diyor o kizla evlenmeye kararlimisin (o kiz dedigi benim) o'da evet diyor (bende dinliyorum tabii) iyi dusundunmu oglum bir kere evlenmis bosanmis yasi senden buyuk ne vardi o gorucuye gittigin kizi begensen senle yasit hem haber gonderdiler kizim dusundu konussunlar diye rezil etme bizi diyor!!! ben o kizla yapamayacagimi anladim ben bir_kadinla evlenmek istiyorum adamin canini sikmayin diye kizmis.. Anneside bri sey demedi. olayi anlatti bana olabilir sonucta biz tanismadan uc ay oncesinde gitmisler bunda bir sey yok dedim.. Konu kapandi aile ici baglarimiz yag bal sonucta ee yedi ayda oldu evleneli!
o malum site varya tanidiklar birbirini ekliyor davetiye gonderiyor iste esimin hesabina girdim bir arkadaslik istegi gelmis bir kadin 44 yaslarinda ayni sehirdeyiz falan kim diye huylandim ama biz birbirimizden haberdar kullaniyoruz o siteyi dolayisiyla kabul ettim kadin yazmaya basladi.. selam sabahtan sonra konusma su kelime kelime ayni degil ama
- evlenmissin hayirli olsun
- tskler sagolun (esimin agziyla)
-musaitmisin?
-musaitim
-esin yanindami?
-yoo hayir ailesverise cikti
-hmm iyi biliyormusun kizimi sana vermedigime cok mutluyum simdi
-anlamadim
-seni ilk gordugumde adam sanmistim ama degilmissin
-neden ne yaptimki ben?
-umit verip sonra baskasiyla evleniyorsun benim kizimin babasi yok diye sahipsizmi sandin
-ne yaptimki ben kiziniza ne umit vermisim
- gelip istediniz kizim kararini verince haber gonderdik birde duyduk evlenmissin
-ee mecburmuyum kizini almaya. zorla evlenecek halim yok herhalde istemedigim biriyle
-dogru kiz istersiniz basa cikamayacaginizi anladiginizda baska kapiya gidersiniz benim sana cok kanim isinmisti ama kalibinin adami degilmissin
-bu soylediklerini not et hesabini vereceksin gerizekali..
-dul birini almissin sanada bu yakisir
bu soylediklerinin hesabini vereceksin bekle yazdim en son ve esimi aradim
peki siz ne diyorsunuz arkadaslar benim ikinci evliligim esiminde birinci birbirimizi seviyoruz mutluyuz ben bulamadigim mutlulugu bu kadar maddi soruna ragmen esimde buluyorum. Herkes sustu saygi gostertti mutluluklar diledi esimin ailesi beni kabullendi benim ailem esimi oglu gibi sevdi gereksiz insanlarla mesafeyi koyduk evliligimize zararli dokunmasin diye simdi kala kala o kadinmi kaldi bunlari yazacak bu nasil mantik yaaaa
kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş... mutluluklar dilerim size :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?