- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
Yengesısınız.Belkı eskıden sevgilisi dedi gecti,nısan olunca aileye gırdı artık gıbı gordu.Demek istediğim önceden bana karşı samimi olmayan kaynım şimdi samimiyetlik mi kurmak istiyor sorum buydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengesısınız.Belkı eskıden sevgilisi dedi gecti,nısan olunca aileye gırdı artık gıbı gordu.Demek istediğim önceden bana karşı samimi olmayan kaynım şimdi samimiyetlik mi kurmak istiyor sorum buydu
Ben eksik olduğunu söyledim zaten. Bu kadar iğrenç zihniyetli olduklarını düşünmemiştim amaAnlatımda sıkıntı var.Konu yarım kalmıs.Kaynım nısanlıma aldıgım tshirtü giymis,eve geldı kahve ıctık ?Ee devamı konu burda bıtıyor.Nasııl yorumlasın ınsanlar?
E insanlık haliyse bu durumda konu açmayı gerektirecek şey ne? Niye konu açtınız. Derdiniz nedirArt niyetli olan sizsiniz yazdığım şeyi düzgün okuyun eksik yazdığımı söyledim zaten. Ayrıca görmemiş fark etmemiş yanlışlıkla giymiş olabilir insanlık hali. Siz de bunun için mi sinirlenirdiniz ne tuhaf ama
Gayet düzgün okudum ve yazılana göre yorum yaptım.Aynı şeyleri ben de söyledim hanım efendi. Görmek istemediğiniz için görmediniz muhtemelen. Kahveden bir şey çıkarmam gerekşyor diye de sormadım yazdıklarımı düzgünce okursanız anlarsınız
Derdimi söyledim. Anlayan da oldu çok şükür teşekkürlerE insanlık haliyse bu durumda konu açmayı gerektirecek şey ne? Niye konu açtınız. Derdiniz nedir
Haklısınız sanırımama kendinizi ifade ediş şekliniz böyle anlaşılmasına sebep oldu. bakın bu mesajınızda tişört meselesine değinmemişsiniz ilk mesajınızda da yazmamış olsaydınız yanlış anlaşılma olmazdı.
samimi olmak isteyebilir yakında akraba olacaksınız. eskiden daha mesafelidir zamanla yakınlık kurabilen bir yapısı vardır belki.
Oofff doğru diyorsun yaHicbirsey anlamıyorsunuz. Kahve istemek kız istemede olur ya.O yüzden
Kim anladıDerdimi söyledim. Anlayan da oldu çok şükür teşekkürler
Ne yazık ki göremediniz evet. Boşverin siz görmeyin zatenKim anladıben derdi de göremedim, anlayanı da
MirtaBence kaynınızın nişanlınıza aldığınız kazağı giymesinden daha garip olan şey ağustos ayında kazak giymeleri
Edit: kazak aldım demişti düzenleyip tişörte çevirmiş. Sonradan konuyu okuyanlar için yazıyorum![]()
Eee yanlış yazdım düzelttim . Zaten ilk cümlede t- shirt yazmıştım. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazınca komik olmuyorsunuz.Bence kaynınızın nişanlınıza aldığınız kazağı giymesinden daha garip olan şey ağustos ayında kazak giymeleri
Edit: kazak aldım demişti düzenleyip tişörte çevirmiş. Sonradan konuyu okuyanlar için yazıyorum![]()
Önceden böyle olmayan biri neden şimdi böyle davranır diye sormak istedim. Benim düşündüğüm bu. Bu kadar yaniiBenim merak ettiğim husus senin ne anladığın.
Gerçekten,bunu bize sordurtan ne sana ?
Sen ne düşündün ?
Bu üslupla sosyal hayatta nasıl yaşıyorsunuz merak ediyorum.Ne yazık ki göremediniz evet. Boşverin siz görmeyin zaten
Böyle bir olay mı yaşadın? Çok iyiymişMirta
Kankamla giybet icin tuvalete diye ortamdan kaçıp, kvsini cekistirirken görümcesinin tuvalette olmasi ve cıktıgında ki herşeyi biliyorum bakısı ile su kazak mevzunun aydınlıga kavusması nesesi aynı ha![]()
Tekrar tekrar yazmadım. Siz mesajınızı düzenleyince ben de kendi mesajımı düzenledim. Çünkü hayali kazak yazısı görmüşüm gibi duruyordu mesajım.Eee yanlış yazdım düzelttim . Zaten ilk cümlede t- shirt yazmıştım. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazınca komik olmuyorsunuz.
Ahahaha sormaBöyle bir olay mı yaşadın? Çok iyiymiş![]()
Yanlış, eksik yazdığımı belirttim sonradan. Üstelik akıllarınca komik olma uğruna, düzelttiğim yerleri tekrardan yazmaları ayrı gülünç.Konu sahibi derdinizi daha açık ve daha farklı şekilde sorabilirdiniz ama siz öyle bir yazmışsınız ki gayet olası şeyleri gözünüzde büyütmüş gibi geldiniz.
Normalde samimi değildik, böyle yaparak bir adım atmak mı istedi vs diye sorsaydınız herkes o şekilde cevap verirdi ama siz benim aldığım tişörtü giymiş, benden kahve istedi, bu ne anlama geliyor? Diye sormuşsunuz ve bu üstü kapalı ve her yere çekilecek bir soru olduğu için herkes ona göre cevap verdi.
Sizin yazdığınız üsluba bu üslup denk geliyor maalesef.Bu üslupla sosyal hayatta nasıl yaşıyorsunuz merak ediyorum.