Ne anlamam gerekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.
Sizinle ben de sohbet etmek istemem şahsen. Kafaya silgi atarak kurulan iletişimde bitmiş sizin olay belli ki

Demek istediğim önceden bana karşı samimi olmayan kaynım şimdi samimiyetlik mi kurmak istiyor sorum buydu
Samimi olmak istese ne olur olmak istemese ne olur? Buna konu açacak kadar takılmanız tuhaf bence. Sizde hoşlancak hali yoksa tövbe tövbe..
Eğer böyle bir ihtimali düşünüp sorgulamışsanız kusura bakmayın da iğrenç bir düşünce.

Samimi olmak istese ne olur olmak istemese ne olur? Buna konu açacak kadar takılmanız tuhaf bence. Sizde hoşlancak hali yoksa tövbe tövbe..
Eğer böyle bir ihtimali düşünüp sorgulamışsanız kusura bakmayın da iğrenç bir düşünce.
Bu kadar iğrenç bir düşünceyi bir arada hiç görmemiştim görmüş oldum. Ayrıca neyi düşünüp düşünmediğimi yazdım. Teşekkür ederim

Çok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.
Samimiyet kurmak istese ne olur acaba ? cidden merak ettim. Abisinin nişanlısıymissiniz. O gün işi yokmuş gelmiş sohbet etmiş sizinle. Belki tanımak istedi sizi ,belki evlenecekler yakınlık kurayım dedi

Samimiyet kurmak istese ne olur acaba ? cidden merak ettim. Abisinin nişanlısıymissiniz. O gün işi yokmuş gelmiş sohbet etmiş sizinle. Belki tanımak istedi sizi ,belki evlenecekler yakınlık kurayım dedi
Eee ben de önceden böyle değildi diye yazmışım neyi uzatıyorsunuz halaa.

Bir hafta önce nişanlımın doğum günüydü. Ona t- shirt hediye ettim . Birkaç gün sonra ise çalışmak için başka bir yere gitti. Aldığım tişörtlerden sadece bir tanesini burada bırakmıştı. Dün kaynımın nişanlıma aldığım tişörtü giydiğini gördüm. Tabi ben hiçbir şey söylemedim. Yani giyebilir diye düşündüm. Hatta belki de başka bir tişörtüne benzettiği için giymiştir diye düşündüm. O tarza benzer bir tişörtü var çünkü.
Anlamadığım durum normalde kaynımda çalıştığı için fazla görüşmeyiz. Samimiyetlikte yoktur aramızda. O gün eve gelip bizimle oturdu. Kahve istedi, sohbet muhabbet etti. Ne anlamalıyım, sizce samimiyetlik mi kurmak istedi?
Ben bir şey anlamadım ne anlatmaya çalıştığınızdan 😵‍💫

Eeee yani????? Düşünce dünyanızı anlamaya çalışıyorum yok olmuyor. Samimiyet kurmak istiyorsa sorun mu sizin için,bunu mu soruyorsunuz?

Erkekler biz kadınlar gibi değiller 3 yıllık evliyim eşimin dayısıyla geçen hafta 1 defa oturduk sohpet ettik ben geçen haftaya kadar soğuk biri olarak tabir ediyordum dayısını.yada sadece karşılaştığımda sohpet edip normalde hiç konuşmayan erkek kuzenlerim var. yanlış anlamadıysam kaynananızgildesiniz ve kaynınız gelip kendi evinde siz ordayken kahve içmiş. yani kendi evinde canı kahve içmek istemiş siz varken sizinle sohpet etmeden gitseydi ve siz bu konuyu açsaydınız yani ben kaynanamgildeydim kaynım beni gördü ama yüzüme bile bakmadan selam vermeden gitti deseydiniz burda sizi haklı bulacak bir sürü yorum olurdu işte ayıp etmiş yaptığı saygısızlık nişanlınıza bunu söyleyn mutlaka tarzında. ama bu açtığınız soru başlığı ve konu garip olmuş inanın. yani kaynınızn kendi evinde kahve içmesi dünyanın en en en normal davranışı ve sonuç çıkartılmayacak bir davranış.

Eee ben de önceden böyle değildi diye yazmışım neyi uzatıyorsunuz halaa.
Önceden öyle değilmiş , sizin aldığınız tişörtu görünce vay be ne zevkli kızmış demiş. Abisinin tişörtü ya giyince onun kimligine bürünmüş. Bir an sizi kendine yakın hissetmiş.

Bunu mu demeliydim. Güzelce sizinle tanışmak istemiştir dedim o cevabı da beğenmediniz. Diğer arkadaşlar haklı sanırım başka şeyler duymak istediniz.

Benim de bir kaynım var. Hiç konuşmaz benle. Üstten üstten davranır. Kahve yapmıştım bi kere, içti sonra güzel olmamış dedi. Yeğenleri benim için ailemizin en güzel gelini demişti bi kere, yok canım daha neler demişti. Çok gülerim bu hallerine. Sadece bana değil herkese böyle. Ama geçenlerde bi düğünde karşılıklı roman havası oynayıp yengammmm diye boynuma sarıldı. Meğerse alkol almış şrfsz. Ben ne anlamalıyım bu hallerinden diye sorgulamadım. Siz de sorgulamayın konu sahibi. Bazı kayın türleri değişik işte. Tişört falan giyip kahve istiyorlar. Ne bileyim baksana benimki daha tuhaf. Roman havası nedir ya? Yengamm nedir?

Erkekler biz kadınlar gibi değiller 3 yıllık evliyim eşimin dayısıyla geçen hafta 1 defa oturduk sohpet ettik ben geçen haftaya kadar soğuk biri olarak tabir ediyordum dayısını.yada sadece karşılaştığımda sohpet edip normalde hiç konuşmayan erkek kuzenlerim var. yanlış anlamadıysam kaynananızgildesiniz ve kaynınız gelip kendi evinde siz ordayken kahve içmiş. yani kendi evinde canı kahve içmek istemiş siz varken sizinle sohpet etmeden gitseydi ve siz bu konuyu açsaydınız yani ben kaynanamgildeydim kaynım beni gördü ama yüzüme bile bakmadan selam vermeden gitti deseydiniz burda sizi haklı bulacak bir sürü yorum olurdu işte ayıp etmiş yaptığı saygısızlık nişanlınıza bunu söyleyn mutlaka tarzında. ama bu açtığınız soru başlığı ve konu garip olmuş inanın. yani kaynınızn kendi evinde kahve içmesi dünyanın en en en normal davranışı ve sonuç çıkartılmayacak bir davranış.
Sanırım yukarıda yazdığımı okumadınız. Önceden böyle biri değildi. Böyle oldu böyle davranmaya başladı. Demek istediklerim bu kadardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X