Ne anlamı kaldı...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Iki ay sonra kaynım askerden gelecek fakat şuan kaynanam yalnız yaşıyor..
47 yaşında çslışmıyor..
Ev kirası faturaları el harçlığı kişisel ihtiyaçları herşeyi bize kaldı..
Moralm çok bozuluyor..
Yiyip içip gezip kimseyi umruna takmıyor eşek gibi verecekler gözüyle bakıyo vermeyince de küfüre hakarete geçiyor. Iki üç haftadır eşimle bu yüzden konuşuyorsak. Eşim de para vermek istemiyordıu ama mecbur veriyo.
Kardeşiyle aylık 500 er anlaşmşlar.
100 tl fazla verip taşınamam o kadar param yok diyen eşim 500 her ay annesine verecek. Ne anladımm ben o zaman bu işten? Hem iyi evde oturamayıp hem de 500 de başkasının kiraya para verince demekki bizde daha güzelinde oturabilirz.
Bende eşime ben enayi değilim o zaman en yakın zamanda bu evi taşıyacaksın dedim.
Aylardr perde istiyorum fon perde 300 tl lik bi onu alamadk ama her ay 500 verecekmişiz..
Ben çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum bulunduğum şehrde iş bulmk çok zor çünkü.
Sinirlerim oynuyo. Her ay 500 ne kadar büyük para.. O paralarla neler alınır düşündükçe moralm çok bozuluyor..
Ne olacak böyle ya.. Dğşünmemem gerek giden gidecek malesef.......

Izmır de mi iş bulmak çok zor :KK69:
Ahhhh Turkuaz
Hep şikayet hep bi mızıklama hali ..
Yorulmuyor musun gerçekten ..
Tabii annesine vermesin
Senin fon perdene
Hali örtune
Kirlentlerine versin parayı .
O zaman enayi olmazsın dimi ???

Insan gibi konuş bir ikincisi gezmediğim yer kalmadı iş bulamadım bilip etmeden atıp tutıyorsun

Annesi sonuçta acmi kalsın kadın bi geliri yoksa tabiki vericek
Çalışıyordu keyfi olarak işten ayrıldı..
Bizim de dolu borcumuz var ayrıca bi kere olsun halimizi sormuyor gerçekten paramz yokken para istedi yoktu gerçekten yoktu köpekler diye küfür etti bi kere veremeyince tüm vrrilenleri unutuyor

Izmır de mi iş bulmak çok zor :KK69:
Ahhhh Turkuaz
Hep şikayet hep bi mızıklama hali ..
Yorulmuyor musun gerçekten ..
Tabii annesine vermesin
Senin fon perdene
Hali örtune
Kirlentlerine versin parayı .
O zaman enayi olmazsın dimi ???

Mızmız mı çok korktum biliyor musun ayy ne yapacağım ben şimdi.... :KK70: tahrik ednce birşey olmuyor hakaret yok küfür yok o zaman mı oluyor
Mune Mune

Mızmızlık hakaret değildir .
Sürekli şikayet halinde olmaktır .
Insan gibi konuş demek , insanlara hakarettir !!!
Bir kaç kitap okumani ve kendini geliştirmek tavsiye ederim .
Actigin 48382726 konu hep başkalarını şikayetle alakalı .
Hiç oturup aynaya baktın mi ?

Evrene bugünkü mesajım : Çoluk çocuğun eline düşmeden ölmeliyim (maddi durum da iyi ama belli mi olur, belki benim kızım da bana iki kuruş gönderecek diye damat kendini enayi gibi hisseder)

Bu nasıl bi hayat?

Ne yapsın kadın? Birlikte oturulsa olmaz, ev ev üstüne problem olur. Tek olsa olmuyor, durumu yok işte. Memlekette bırakın üniversite mezunlarını yüksek lisanslılar bile ederinin çok altına çalışıyor. İş bulmak kolaydı zaten!

Mızmız mı çok korktum biliyor musun ayy ne yapacağım ben şimdi.... :KK70: tahrik ednce birşey olmuyor hakaret yok küfür yok o zaman mı oluyor
Mune Mune

Valla burda bir şey yapmana gerek yok
Ama seni tınlamayıp annesine yardım eden eşini tebrik ederim :)
Hayırlı evlatmis.
Çula çaputa değil de annesine baktığı için insan gibi insanmis .
Iletirsin ;)

Mızmızlık hakaret değildir .
Sürekli şikayet halinde olmaktır .
Insan gibi konuş demek , insanlara hakarettir !!!
Bir kaç kitap okumani ve kendini geliştirmek tavsiye ederim .
Actigin 48382726 konu hep başkalarını şikayetle alakalı .
Hiç oturup aynaya baktın mi ?

Bu Konuya girip yorum yazma zorunluluğun yokken burda polemik yaratan sensin beni tanımıyorsun etmiyorsunuz Mızmız diyecek kadar bi samimiyetimiz yok saygılı olmak zorundasın Mızmız demek saygı kurallarını aşan bir kelime hoş biir şey değil toplum kurallarını ve ssygıyı öğren sen de ilk önce

Yani şuan çalışmıyorsa annesi yardim etmesi gerekiyor evet, siz genç yasta is bulamazken kayınvalidenizin is bulamaması normal değil mi ? Keyfi bile çıksa isten, insan annesini mağdur edemez göz göre göre sizin borcunuzda olmuş olabilir ama ne yapsın eşiniz?

Yani şuan çalışmıyorsa annesi yardim etmesi gerekiyor evet, siz genç yasta is bulamazken kayınvalidenizin is bulamaması normal değil mi ? Keyfi bile çıksa isten, insan annesini mağdur edemez göz göre göre sizina borcunuzda olmuş olabilir ama ne yapsın eşiniz?

Yapack bişey yok

Back
X