Ne anlamı kaldı...

Ya anneye 1000 tl verilmez mi ? Gerçekten soruyorum valla icim aciyor bazi konularda, evet ayri bir yuva ama anne buda atsin mi ne yapsın

Bişey deyim mi binlerce borcu olup kirada oturan zor geçinen evladın her ay 1000 oraya bsğlanması zor değlmi knuşuncada kolay oluyor yani 1000 tl az para mı

Valla ben 5 kurusu bir araya getirip te eve sokamayan kadınların
Yok anana vermiceksin
Yok babana vermiceksin diye konuşmalarına hayretle bakıyorum.
Kazanmadigin parada nasıl hak sahibi oluyorsun yani .
Isin kolayı bu
Çalışmak zor tabi..
Gri eşofman i altına cekip popo büyütecek bu kafadaki insanlar :))))
Anne baba diye sonuna kadar iyi niyetlisndir mi demek sizin için? Evladını kullanmaya sırtından geçinmeye çalışan anne baba hiç görmediniz mi bilmiyorum ama kendi öz evladı bile fark etmiş bunu ...
Bakın siz direk polemik olsun diye ya da hayatta yapamadığınız atarı burda yapıp sinir boşaltıyorsunuz onu anladık ama yazarken biraz terbiye .
Bir şeyi istemek var istemek var milyarlarca para yardımı yaptık iş kurmak istedi diye. Kurduğu işin parası ne de olsa cebinden çıkmadı diye başında durmadı batırdı . Şimdi de keyfi olarsk ne de olsa bana bakscsklar diye işten çıktı . Bunu da kendi gözlerimle okudum eşim okuttu . Eşek gibi bana bakacaksınız yarın işten çıkayım gör köpekler yazıp işten çıktı.
Adam gibi istemek var insanı zor duruma düşürmek var .
Ayrıca çalışmayan kadınlar da zaten yayılıp yatıyor haklısın . Adam özel hizmetçi tutsa aylık gideri 3000 olur bnm aylık giderim 1500 . Sayılmayan hizmetler dahil bebeğimm . Evlilğe bu gözle bakarsan zor zaten o zmn kocanı para makinası kendini de hizmetçi görürdü herkes

Evin ihtiyacını es geçmek denmiş de fon perde olmayınca da oluyor

Ne kadardır evliler bilmiyorum ama yokmuş fon perdeleri bu sürede bir sıkıntı yaşanmamış

Zorunlu ihtiyaç değil ki bu

Kadının hiçbir geliri yokmuş ayrıca askerdeki kardeşe de göndermek lazım para
Bir şeyi istemek var istemek var milyarlarca para yardımı yaptık iş kurmak istedi diye. Kurduğu işin parası ne de olsa cebinden çıkmadı diye başında durmadı batırdı . Şimdi de keyfi olarsk ne de olsa bana bakscsklar diye işten çıktı . Bunu da kendi gözlerimle okudum eşim okuttu . Eşek gibi bana bakacaksınız yarın işten çıkayım gör köpekler yazıp işten çıktı.
Adam gibi istemek var insanı zor duruma düşürmek var .

Valla ben 5 kurusu bir araya getirip te eve sokamayan kadınların
Yok anana vermiceksin
Yok babana vermiceksin diye konuşmalarına hayretle bakıyorum.
Kazanmadigin parada nasıl hak sahibi oluyorsun yani .
Isin kolayı bu
Çalışmak zor tabi..
Gri eşofman i altına cekip popo büyütecek bu kafadaki insanlar :))))
Mune Mune hakaret içerikli yazı yine beni tahrik etmeye çalışıyor popo büyütecek filan yazmış

Iki ay sonra kaynım askerden gelecek fakat şuan kaynanam yalnız yaşıyor..
47 yaşında çslışmıyor..
Ev kirası faturaları el harçlığı kişisel ihtiyaçları herşeyi bize kaldı..
Moralm çok bozuluyor..
Yiyip içip gezip kimseyi umruna takmıyor eşek gibi verecekler gözüyle bakıyo vermeyince de küfüre hakarete geçiyor. Iki üç haftadır eşimle bu yüzden konuşuyorsak. Eşim de para vermek istemiyordıu ama mecbur veriyo.
Kardeşiyle aylık 500 er anlaşmşlar.
100 tl fazla verip taşınamam o kadar param yok diyen eşim 500 her ay annesine verecek. Ne anladımm ben o zaman bu işten? Hem iyi evde oturamayıp hem de 500 de başkasının kiraya para verince demekki bizde daha güzelinde oturabilirz.
Bende eşime ben enayi değilim o zaman en yakın zamanda bu evi taşıyacaksın dedim.
Aylardr perde istiyorum fon perde 300 tl lik bi onu alamadk ama her ay 500 verecekmişiz..
Ben çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum bulunduğum şehrde iş bulmk çok zor çünkü.
Sinirlerim oynuyo. Her ay 500 ne kadar büyük para.. O paralarla neler alınır düşündükçe moralm çok bozuluyor..
Ne olacak böyle ya.. Dğşünmemem gerek giden gidecek malesef.......
Sadece iki ay icin mi bu tantana...
Annesi ne yapacak verecek tabi.
Biz 19 yildir veriyoruz. Aç mi kalsın insanlar.
Geziyormuş
Gezecekler tabi ki. 47 yaşında daha.
Bu insanlar ogullarini bakıp meslek sahibi ettilerse , o evlatlar da analarına babalarina bir sey lazim mi diye soracak.
Ben böyle gördüm.
Benim annemin 5 kurusa ihtiyaci yok. Ayda iki kahvalti iki yemek ismarlarim en az. Elini cebine attirmam yanımda.
Esimin ailesi icin de ayni sey gecerli.

Kv de nasıl is bulacak o yaşta
Hem bulunduğun şehirde is imkanı da yokmuş
Geçici bir durum zaten kaynin askere gitmis
Mecburen idare edin derim

Konınun derin noktslarını bilmeynce Böyle konuşmak kolay olur tabi .
12 yaşında oğullarına al oğlum sigara iç diye ilk pketini alıp soğuk kış günlerinde kendisi Komşu Komşu gezerken çocuklrını çslışıp para getşrsin diye 13 yaşında çocuğunu kamyonla bişeyler satmak için yaylalara dağlara gönderen anne bu bahsettiğim ondan kızıyorum

İşin aslını astarını anlatmazsan tabii ki herkes senin yazdığına yorum yapar.
Ancak, her ne olursa olsun, bu kadın senin eşinin annesi mi?
Bir evlat (her evlattan bahsediyorum) annesinin karnında geçirdiği 9 ayın hakkını veremez, bunu biliyor muydun?

Herşeyi geçtim, oğlu bakmak istedikten sonra ve bunları siz yaşamadığınız için, size de yargılamak düşmüyor.
Yine de siz kötü olmayın, kötü davranmayın, uslubunuz çok yanlış.
Zaten zor olan kötüye iyilik ile yanıt vermektir, kötüye kötü olmaktan kolay ne var?

Allah eşinizin yardımcısı olsun diyorum.

Sadece iki ay icin mi bu tantana...
Annesi ne yapacak verecek tabi.
Biz 19 yildir veriyoruz. Aç mi kalsın insanlar.
Geziyormuş
Gezecekler tabi ki. 47 yaşında daha.
Bu insanlar ogullarini bakıp meslek sahibi ettilerse , o evlatlar da analarına babalarina bir sey lazim mi diye soracak.
Ben böyle gördüm.
Benim annemin 5 kurusa ihtiyaci yok. Ayda iki kahvalti iki yemek ismarlarim en az. Elini cebine attirmam yanımda.
Esimin ailesi icin de ayni sey gecerli.

Iki ay değl cnm ömür boyu ayrıca Annesi okumamş okuldsn alıp 13 yaşında soğuk da dağlara köylere para kazansın diye yollamş kendi evde yatıp

Her ne kadar sizinle yeni bir hayat kurmuş olsa da onlar da onun ailesi o yüzden doğal karşılıyorum ben. Babamın çok borcu var bunun üzerine kardeşimde okuyor ona rağmen amcama para gönderiyor sürekli. Kim ne diyebilir ki kardeş sonuçta.

Back
X