Ne anlayayım bu hareketlerden?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar önceki konumda bahsettiğim bana açılan benim sessiz kaldığım biri vardı. Önce çok ilgilenip sonra geri çekildi ben adım atmayınca da bana ben taktik yaptım ama maşallah sen bana hiç adım atmadın ben de artık adım atmayacağım diye trip attı. İletişimimiz hep triple. Yoruldum birazcık. Halbuki trip olmasa ilerleyeceğiz belki.

Ben de üzerine gidiyorum şakalarımla bazen ama kırılmıyor sanıyordum. Dün bana kırılmış. Ona sordum kırıldın mı diye kısa kısa sallamaz cevaplar. Hayır kırılmadım dedi. O sırada ortak arkadaşımızla konuşuyordum. Onun dediğine göre bu çocuk çok duygusal ama belli etmiyor. Gönlünü al bence dedi hatta.Ağzını aramış bana kırıldığını söylemiş ona. Ama onla daha eski arkadaşlar, bu çocuk alınmış rolü mü yapıyor alındı mı bilmiyorum ki.
Arayacağım seni müsaitsen dedim. Arama konuşmak istemiyorum dedi. Dün de bana bakışlarını yakaladım ama normalde kaçırmazdı dün kaçırdı ben görünce.
Bugün arama deyince ben de tavrının hoş olmadığını söyledim önce mavi tikte bıraktı sonra yine ortak arkadaşla konuştuğum sırada yazdı. Bir şey demedim konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili dedi.
Kabasın. Ben sana kızdığımda bile dinledim seni deyince de konuşmak isteyen arar mesaj atmaz ben öyle yapıyorum dedi. Açmazsan kırılırım diye dedim. Neyse sonra konuşalım lütfen şu an konuşmak istemiyorum dedi. Ben de cevap yazmadım.

Bahsi geçen arkadaşımla akşam iftara gidecektik onu da çağırmak istedi ben de ben sormam sen sor dedim akşam işim var başka yere davetliyim başka zaman demiş.
Şimdi soracağım şey şu. Kırıldı diye sevinmeli miyim değer veriyor en azından gibi düşünüp. Yoksa yine mi strateji? Benim ilgimi kıskandırarak alabildiğini itiraf etti çünkü 2 gün önce. Başka türlü tepki vermediğimi söyledi. Ne yapayım akşam arayıp gönlünü alayım mı ? Yoksa kendi mi bilir?

BUne ya trip atan erkek mi olur bunun tripleriyle uğraşmak istermisin daha ilişki başlamadan trip başlamış
Aynen hiç sorma. Zaten dün ona senin dediğin tarz bir laf ettim ve yine kimlere bakıyorsun tarzı konuştuğum için kırıldı bana.

Bana biraz taktik uyguluyor gibi geldi açıkçası bu şekilde seni kendine çekmeye çalışıyor bence biraz da sen düş üzerime diye düşünüyor olabilir. Eğer hoşlanıyorsan ara hiç beklemediği seyler yap sonra aranız düzelince yine kendini ağırdan satarsın

Babasız büyümüş diye üzülüyorum biraz. Ondan böyle tripli alışmış diyorum ama evet yoruyor.

E taktiği başarılı olmuş işte. Trip atıyor siz de AA elimden kaçacak ne yapsam diye düşünüp yol arıyorsunuz. Demek ki kaçan kovalanır... İlişkide taktikten hiç haz etmem. Taktige başvuranın da gerçek anlamda sevdiğini sanmam. Trip atan erkekten de nefret ederim. Tribe karşı benim yolum restine rest metodudur. Ne kadar sürerse sürsün dönüp bakmam. Hep işe yaramıştır. Ama sizde de hata var. İlginiz varsa ne diye kendinizi geri çekiyorsunuz ki? Adam tavır koymakta haklı yine de.

Evet taktikse bence de dediğin mantıklı. 3 gün önce senle olan bağımı aştım dedi ben de arkadaş olalım deyince aynen bence de iyi birisin seni kaybetmek istemem dedi. Ertesi günse sabah hikayeme gülücük attı o gerginliği biz yaşamamış gibi. Akşamınaysa benim sinirlendiğim bir mesele için gece 40dakika telde açıklama yaptı. Hatta laf arasında ilk zamanlar bu kadar yoğun değildi duygum dedi. Yani uçtan uca davranıyor bana. Akşam arasam alışır diye korkuyorum bu tavırlara. Kararsız kaldım ararım belki de.

Babasız büyümüş olması çocuk gibi her p.ka triplenmesini gerektirmez. Hatta Babasız büyüyen çocuklar daha olgundur.
Kafasını okşayıp yavrucugum fen ve teknoloji dersinde sana ne öğretiyorlar bakalım diyerek kaosu mizah seline çevirebilirsin

Geri çekmek değil ben tam ona ısındım o geri çekildi. Benim arayıp sormamı beklemiş. Ben de artık istemiyor sandım hiç bulaşmadım. Trip atması bence de garip ama işte babasız büyümüş biraz ona bağlıyorum bu tavırları. Elimden kaçacak değil de onunla güzel zaman geçiriyoruz. Bende ilişki korkusu var çok yoğun da olsa hislerim adım atamıyorum. Kirpi hikayesi gibi. Hem yakın olmak istiyorum ama yakın olamıyorum dikenlerim de korkularım.

Ne söyledin kırıldı?
Biri beni seviyor istiyor diye de hersey söylenmez
Trip falan atmıyor belki soğuttun adamı
Ben mesela soğurum aptal aptal şeyler söylerse biri bana sevsem de
Gururum var
Ne demek Yani sevdik diye
Herseyi çekicez yok öyle bir devir

Konuşursak diyeceğim olgun ol diye dinlerse ne ala. Dinlemezse evet belki de
Şakalaştım o da güldü. Beni kıskandırma amaçlı bir şeyler söyleyince ben de yine kime yürüyorsun dedim. Bu yani. Bir de fazla sosyal ona biraz laf attım. O da gülüyordu. Bir de trip atıyor diye kız gibisin iması yaptım.
Asla kırmak amaçlı bir şey yapmam. Biri beni seviyor diye onu kullanmam da . Çünkü ben de zamanında çok sevdim. Aynı şeyleri kimseye yaşatmak istemem. Sadece beni kıskandırdığı için sinirlendim ve öyle dedim. Önüne gelene yürüyor havasında konuştum belki diye kızdı. Ama bence abarttı bu kadar alınacak ne vardı.

O zaman sana ilgisi olduğu için ve senin ilgini kazanmak için çabalarken senin ona önüne gelene yürüyorsun muamelesi yapman gerçekten ağrına gitmiş olabilir. Ben ne yapmaya çalışıyorum o bana ne diyor diye alınmıştır

Öyleyse onda birşey yok boşver
Hatalı değilsin

Bilmiyorum artık üzülüyorum ben de. Cevap yazmadım. Resmen peşinden koşmamı istiyor. Ben aramazsam arar mı onu da bilmiyorum. İlgisi azaldıysa eğer bana düzgünce yulin senden soğudum. Arkadaş olarak görüyorum denir. Böyle trip atınca öyle de anlamıyorum. Daha perşembe gecesi diyordu sen beni istemezsen vs diye. İlk başlarda duygum böyle yoğun değildi diye. Araya kıskançlığı sokmasam senin ses çıkaracağın yoktu diye. Hiçbir hareketini anlamıyorum salal etti beni

O zaman bir şeyleri açık açık konuşup bir noktaya varsanız daha iyi olmaz mı en azından ikinizde duygularınızın yoğunluğunu tartarsınız. Eğer ortada hissedilen birşey varsa o veya sen aramışsın ne farkeder. O kırgınsa suan sen ararsin veya en azindan gönlünü alacak uzun bir mesaj atarsin hatta daha da iyisi bu gidişatı konustuklarinizi kafanda tartıp bir sonuca varmanız gerektiğini anlatan bir mesaj atsan daha iyi olur tabi mesajın basında kısa bir özür dileyerek

Konuşmak istiyor mu ki böyle yapınca anlamıyorum. Arkadaşım bana demese kırıldı da demeyeceğim.

Böyle yokuşa mı süreceksin her seferinde neden seninle iletişim kuramıyoruz ? Peşinden mi koşmalıyım, özür dileyecektim ama sen beni daha çok üzdün. Başka bir adım atmayacağım beni çok yordun gün içinde geri dönmez ve bekletirsen de sakın arama artık. Söylediğin şeylerin samimiyeti kalmıyor çünkü bu yaptıklarınla.
Yazayım mı?

Son düzenleme:
Kusura bakma anca girebildim yani gayet açık yazabilirsin

sizi kendine bağladıktan sonra bu tripli hareketler neden? ne saçma kaç yaşında sizinle aynı yaştaysa hiç yakışmıyor daha olgun olmalıydı olmamışsa bu saatten sonra hiç olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…