- 4 Kasım 2014
- 493
- 292
- 73
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
Evli olan bir adamın başka bir kadınla evine çağırması..
Eşiniz için çok normal herhalde bu tarz şeyler
Eşiniz için çok normal herhalde bu tarz şeyler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konumun kapatilmasini istiyorum sayin muneYok daha nelerKayınbiraderiniz ne biçim bir insanmış, kusura bakmayın gücenmeyin ama evli barklı bir adamı sevgilisiyle kalsın diye size çağıran eşinizde bir garip, istediği kadar abisi olsun, yapılan ahlaksızlığa göz yumması mı lazım? Size de karışmamanızı söylüyor, iyi de orası sizin eviniz, özür dilerim incitmek istemem lakin abi kardeş ahlak anlayışları garip geldi bana.
şimdi konuyu çözeyim,cevap yazacağım.Hayirli aksamlar hanimlar
Esimin abisi bor kazakla evli birde cocuklari var 2 bucuk yasinda abisi istemoyrdu elltimi. Neyse dun eltim bizde geldi kalfi cocukla kaynimda eve sevgilisini kacormis getrmis eltimi sevmiyprum hic anlasamiyoruz ama cok uzuldum
Esim sabah eltimi ine gotrdu kiyamet kopmus kayinpederim kaynim borbirine girmis esimde gitti eltimi dpvmus kizi almis gitmis
Esime buraya glmesinler gidecek yer bulamadiklarinda dedim kayinpederimde evinin anahtarini degtrmis girmesinler diye. Bende istemiyrm buraya getrrirse ben giderim dedim onu ayartannbenm esimide ayartr yanlismiyim ?
Eltim kazakistanli annesi babasi yok gitse cocugu alamz zaten kayinpederim vermez ben bakarim diyor eltim sikayet etse iceri alirlar kaynimi zinadan ve zaten eltim buranin vatandasi olana ladar kotuma altinda.
Ben kesinlikle istemiyrm burada o kizi annesi babasida sorun yok demis esime kaynim ne bicim onsan bu cok uGunum
bunuda çözeyim,yazacağım bir sn..Kizlar kaynim calisiyorum diye eve gelmiyrdu cogu gece eltimde alakasiz bir kadinn kaynima cok kiziyorumn ama boyle yapmasi gerekmeDi bosanmak istedi kayinpederim karsi cikti eltim yrmek yapmaz paraci bor kadindir pa olsun yer cocuga dogru duzgin yedirip bakmaz cok uUldum sasirdim bu arada kaynim kayinpederimin ilk esinden olan oglu
nasıl ya,kayınbiraderin sevgiisini sizemi getirecekler. eşinmi izin vermiş bunaSimdi eltim layinpederimde kaynimla kizda gitmisler esime abisine basin sıkısırsa bize gel ddemis bnde istemiyrm oyle insani evime sokmam. Onu ayartan bnm kocamida ayartr dedim giderim dedim esimde gidersen git o bnm abim ne yapayim dedi valla sinir oldum kizi bulsam yolacam
iğrenç gerçekten. nasıl bir aileye düşmüşsün senEsimle kavga ettik bize gelmesinler dedim ben buraya gelse kayinpederim bizim yuzume bakmaz bnde onlarin yuzune bakamam eltim kuyumu kazdin der tamam eltimi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama hernekadarda olsa yapilan haksizlik ona bakarak gelsin burda yatsin kalksin sevissinlermi dicem ayagini basamaz o zilli buraya
aklın yolu bir m une. şoka girdim. bu nasıl genişik kocadaYok daha nelerKayınbiraderiniz ne biçim bir insanmış, kusura bakmayın gücenmeyin ama evli barklı bir adamı sevgilisiyle kalsın diye size çağıran eşinizde bir garip, istediği kadar abisi olsun, yapılan ahlaksızlığa göz yumması mı lazım? Size de karışmamanızı söylüyor, iyi de orası sizin eviniz, özür dilerim incitmek istemem lakin abi kardeş ahlak anlayışları garip geldi bana.
burada biçok insan telefonla yazıyorTelefondan yazmaya calisiyorum zor oluyor