Ben bakiyorumTek birşey soracağım, alımlı,çalımlı böyle jön bir adam görünce dönüp bakmıyor musunuz?
Hangi kadin carsida transparan totosuyla gezer ya abartidan baska bir sey degil bence. İnanmadimEvet o üyeyi hatırlıyorum ama ben tayta takıldım daha
Henüz bukadar cesaretli birine denk geldim ama bilemeyiz tabikiHangi kadin carsida transparan totosuyla gezer ya abartidan baska bir sey degil bence. İnanmadim
Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Bununla mi cikmis kiz disari, yok artik
Nerede bu carsi ya?
Yani insan hangi Turk ilinde bu sekilde gezer?
Yaşadığım şehri de söylersem beni zınk diye bulacak artık tanıdıklar. Vallahi var ya.. daha nasıl yemin edebilirim bilmiyorum. Dediğim gibi gerçekten giyen nadir, ama ben birkaç kez rastladım dediğim gibi.
Abowwww giyilirmi kız bu böyleTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Zaten kadının kadını süzdüğü kadar erkek süzmez bunu bir kabul edelim de... :)Ben bakiyorum
Kadin gorunce de bakiyorum ay ne guzel kadin diye
Bakmakla da noluyor da insanlar kiskaniyor onu da anlamiyorum. Sanirim kafam calismiyor hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?