Bu bildiğin kilotlu çorap.üzerinde etekte mi yoktu? Kilodunun rengi bile görünür boyle
Taytı,külodu geç öncelikle biri ile bir ilişki içinde isen tüm uzuvları tapu halinde sana geçmiyor. Öncelikle o bir insan beğenebileceği şeyler olabilir. Bakımlı bir kadın gördüğünde dönüp bakıyorsa bu sana olan sevgisini sorgulatmasın.Zaten benim derdim tayt giyen kız değildi ki. Yazımda öyle bir şey demedim, o an kendimi kötü hissettim dedim. Tabi ki bakmayan yoktu, olamazdı da. Ben de dönüp dönüp baktım ne yalan söyleyim. Ben genel olarak kendisi kadınlara baktığında kendimi kötü hissediyorum. Bu düşüncelerimi aşmak için sizden yardım almak adına açtım konuyu...
Sen hiçbir erkeğe gözünün kenarıyla bile bakmıyor musun?Zaten benim derdim tayt giyen kız değildi ki. Yazımda öyle bir şey demedim, o an kendimi kötü hissettim dedim. Tabi ki bakmayan yoktu, olamazdı da. Ben de dönüp dönüp baktım ne yalan söyleyim. Ben genel olarak kendisi kadınlara baktığında kendimi kötü hissediyorum. Bu düşüncelerimi aşmak için sizden yardım almak adına açtım konuyu...
baktığı için kendini neden kötü hissediyorsun?
tamam mesele taytlı kız değil ama yinede kendini kötü hissetmişsin.
ben yolda görsem böyle taytlı kocamı dirseklerim çabuk çabuk şuna bak diye:))
Dusuncelerinizi asabilir misiniz bilemiiyorum, kendinizi telkin etmeniz lazim. Onun disinda bilemiyorum yani nasil asilir boyle seyler. Sifir kiskanclik duygusu tasiyan bir insan olarakZaten benim derdim tayt giyen kız değildi ki. Yazımda öyle bir şey demedim, o an kendimi kötü hissettim dedim. Tabi ki bakmayan yoktu, olamazdı da. Ben de dönüp dönüp baktım ne yalan söyleyim. Ben genel olarak kendisi kadınlara baktığında kendimi kötü hissediyorum. Bu düşüncelerimi aşmak için sizden yardım almak adına açtım konuyu...
Sen hiçbir erkeğe gözünün kenarıyla bile bakmıyor musun?
E sen de onun içinden ne geçtiğini bilemezsin ki. Popo görünce hepimizin gözü kayıyor şimdi doğruya doğru. Bak takıntı haline bile getirmişsin ikinci kez baktı falan. Ben de güzel gördüğüm şeye bakarım ama sapıkça bakmam yani. Biraz güvenmen gerek.Bakıyorum elbette ama inan ki hissiz bir şekilde. İçimden ne bir düşünce geçiyor ne bir his.. Ama erkekler direkt poposuna bakınca düşünecekleri şeyler de değişiyor haliyle. Dediğim gibi birkaç ay önce bir kızın poposuna baktığını gördüm. İkinci defa baktı büyük ihtimalle ama emin olamıyorum ona. Sanırım ben bunu yediremiyorum.
Keşke bende sizin gibi olabilsem, ama maalesef içten içe üzülüyorum. Normal dar pantolonlu güzel popolu bir kızın poposuna gözünün kaydığını görmüştüm birkaç ay önce. Saniyelikti, hemen kafasını yere indirdi. Ama o an ki soğuma derecemi anlatmam mümkün değil:)) “acaba içinden ne düşündü” diye kendimi yedim içimden. Yüzüne bakmadı sonuçta..
Dusuncelerinizi asabilir misiniz bilemiiyorum, kendinizi telkin etmeniz lazim. Onun disinda bilemiyorum yani nasil asilir boyle seyler. Sifir kiskanclik duygusu tasiyan bir insan olarak
turkıyede ben kımsenın mını etek giydigi ıcın dıslandıgını gormedım.bır kac salakca ornek ulkemızın adını cıkaramaz..kapılııym...banada sahıl kesımde ocuymusum gıbı bakmıslardı..ne yapalım yanı...bunu genelleyemem..yapılan her hata kısıseldir...acıgı kapalısı yok bu ısın...hepımız gayet guzel yasıyoruz.ıstısnalar asla bizi baglamaz.Ya kardeşim Türkiye'de yaşıyoruz! Mini eteğin bile büyük bir olay olduğu, hatta şort giydi diye metrobüste tekmelenen bir kadının olduğu bir ülke burası! Google'a transparan tayt yazınca bile bu dediğin çıkmıyor. Hayatımızda böyle bir tayt görmemişiz, tayt bile değil bu donun görünüyor resmen. Bırak da inanmakta zorlanalım. Ayrıca biz de seni tanımıyoruz sana inanmak zorunda mıyız allah allaah ne bu tripler
Çevrenize at gözlüklerinizi çıkarıp bakmanızı tavsiye edebilirim yalnızca.turkıyede ben kımsenın mını etek giydigi ıcın dıslandıgını gormedım.bır kac salakca ornek ulkemızın adını cıkaramaz..kapılııym...banada sahıl kesımde ocuymusum gıbı bakmıslardı..ne yapalım yanı...bunu genelleyemem..yapılan her hata kısıseldir...acıgı kapalısı yok bu ısın...hepımız gayet guzel yasıyoruz.ıstısnalar asla bizi baglamaz.
E sen de onun içinden ne geçtiğini bilemezsin ki. Popo görünce hepimizin gözü kayıyor şimdi doğruya doğru. Bak takıntı haline bile getirmişsin ikinci kez baktı falan. Ben de güzel gördüğüm şeye bakarım ama sapıkça bakmam yani. Biraz güvenmen gerek.
Kendinize eziyet etmeyi bırakıp ayrılın ve tek başınıza takılın derim. Kafanız rahat olur.Evet haklısınız ama üzülüyorum nedense. Dediğiniz gibi aslında gereksiz bir şey kafaya takmak için. Diyelim işteyken bir sürü kadın var, onların poposuna bakıp bakıp sonra bana bakması ve benimle canım cicim olması bile beni çok soğutur. Yediremediğim şey bu. Hastalıklı bir düşüncem var galiba:))) inanın aşmaya çalışıyorum ama..
Siz sevgilisi kuyumcuda çalışan kuyumcunun için bir dakika bile boş kalmayan sevgilinizi çoook kıskanan üyesiniz
Eski konularla çok tepki aldığınız için yeni üyelik alıp bijuteri olarak değiştirmiş tayt mevzusunu ortaya atmışsınız
Ben psikolojik olarak destek almanızı öneririm
tam tersı hanfendı at gozlugu sız cıkarın...sımdı tartısma baslatmak ıstemem ..ben yıllar once unuversıte hayatıma kazanılmıs hakkıma engel olunurken at gozlugunuz nerdeydı...neyse...ben gayet goruyorum...arkadaslarımla mutluyum..acık kapalı farkı yok..kapalıdan cok acık arkadasım var...benım ııcn bu ısın acıgı kapalısıda yok...sahsı fıkrınızı ulkemıze genellemeyın..dusuncenızı yazabılırsınız...uzatmayacagım.Çevrenize at gözlüklerinizi çıkarıp bakmanızı tavsiye edebilirim yalnızca.
Kapalı olduğunuz için hepimizin güzel yaşadığını sanıyor olabilirsiniz zira
Esim bakar zaten genelde. O gormediyse bile durter ben gosteririm ablaya bak ne kadar guzel diyeNasıl böyle olabildiniz peki? Eşinizin yanından çok güzel ama gerçekten çok güzel bir kadın geçse ve eşiniz bir müddet baksa hiç problem etmiyor musunuz kendi içinizde bile olsa? Yüzüne bakmasından bahsetmiyorum. Bende keşke hiç kıskanmasam da bi rahatlasam...
Saçma ideoloji savaşına çevirmeyin isterseniz konuyu. Bir gün mini etek giyip Anadolu'nun bir şehrindeki bir sokakta, hatta o da değil İstanbul'un çeşitli ilçelerinde (Fatih, Sultangazi, Ümraniye, Bağcılar vs vs) yürümeye kalkın da görelim ülkemizin halinitam tersı hanfendı at gozlugu sız cıkarın...sımdı tartısma baslatmak ıstemem ..ben yıllar once unuversıte hayatıma kazanılmıs hakkıma engel olunurken at gozlugunuz nerdeydı...neyse...ben gayet goruyorum...arkadaslarımla mutluyum..acık kapalı farkı yok..kapalıdan cok acık arkadasım var...benım ııcn bu ısın acıgı kapalısıda yok...sahsı fıkrınızı ulkemıze genellemeyın..dusuncenızı yazabılırsınız...uzatmayacagım.
Ben olsam ohaa aşkım baksana taş gibi kız derdim
Düznleme: az önce atılan taytsa bahsi geçen bakmazsa saçmalık yahu bildiğin fantezi ürünü zaten
Esim bakar zaten genelde. O gormediyse bile durter ben gosteririm ablaya bak ne kadar guzel diyebilmiyorum neden boyleyim. Ama sanirim esimle alakali yani onun karakteriyle alakali. Esim beni aldatmaz demiyorum bakin,belki aldatiyordur da ben henuz enselememisimdir kimbilir. Ama asla abaza bir adam degildir,yani yolda goreyim kadini da pesinden gideyim, dukkanima geldi bir yoklayayim modunda bir adam degil. Ha ici mi gecmis bilemicem hahaha
Ben rahat davranan bir insanim. Esimle meslektasiz. Yasadigimiz sehirde pek cok insanla iletisim halindeyiz,insaniz ya,sosyaliz. Sokaga da cikiyoruz,isyerimiz de var,kadin dedigimiz sey erkek dedigimiz sey her yerde. Kimse kimseyi kisitlamiyor zira kisitlamanin cozum getirdigini dusunmuyoruz. Ondan boyle yasiyoruz sanirim.
Ornek vereyim,butun gun esim iste. Ben evde cocuk bakiyorum. Esim istese beni cok rahat aldatir ama ben de onu aldatabilirim. Sartlarimiz esit. O halde neden kendimize de birbirimize de eziyet edelim bu kiskanclik yukuyle degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?