hangi çarşı o?
ben istda yaşıyorum bu şekilde sokağa çıkan kimseyi görmedim..
Sununla carsida geziyordu yani?Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Yani su taytla gezenini ben de gormedimZaten kadının kadını süzdüğü kadar erkek süzmez bunu bir kabul edelim de... :)
Aynen ben de bakıyorum, adam yakışıklı yani.Özenli giyinmiş,kendine bakmış mis gibi adamlar var bakınca niyeti de bozmuyorum yani transparan donla gezenlere rastlamadım henüz artık bir dahakine kısmet diyorum belki denk gelir
Yok artık. Bu bildiğin külotlu çorapTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Tövbe estağfurullah.. Şaka mısınız siz? Üstte yemin dahi ettim, hala inanmıyorsunuz ya pes.. yaşadığım şehri yazarsam beni zınk diye anlayacaklar, özelden yazarım ama. İstanbulda yaşamıyorum. Hala inat ediyorsunuz, bende diyorum zaten üç beş kişi de gördüm en fazla diye. Neden yalan atıp yemin etme gereksinimi duyayım tanımadığım insanlara? Hayret bir şey.
Sununla carsida geziyordu yani?
E ben bunu gorsem bakarim,erkek de baksin. Aaa suursuza bak der. Aklina baska bir sey gelmez
hangi çarşı o?
ben istda yaşıyorum bu şekilde sokağa çıkan kimseyi görmedim..
Konu sahibi foto atmış ama attığı foto fantezi gibi hani sokak için değil bilmem anlatabildim mi...Yani su taytla gezenini ben de gormedim
İlginc geldi
ben de turistik bir yerdeyim.
bikini üstüyle gezen gördüm de bu tarz bir taytla gezeni görmedim.
çok özgüvenliymiş giyen kişi
Bu bildiğin kilotlu çorap.üzerinde etekte mi yoktu? Kilodunun rengi bile görünür boyle
E o zaman esiniz miydi nisanliniz miydi o kismi okumadim ama o kisiye haksizlik etmiyor musunuz? Yani su gelse ben de bakarim komik yahuAy cidden düşüp bayılıcam o dereceye geldim. Yemin ediyorum gördüm diyorum vallahi diyorum. Neden boş yere yemin edip yalan söyleyim? Bir çıkarım olamaz. Bende en fazla üç beş kişi de gördüm şu yaşıma kadar. Herkes zaten orada o kıza bakıyordu, dediğiniz gibi düşünmeleri büyük olasılık tabi ki..
Ya kardeşim Türkiye'de yaşıyoruz! Mini eteğin bile büyük bir olay olduğu, hatta şort giydi diye metrobüste tekmelenen bir kadının olduğu bir ülke burası! Google'a transparan tayt yazınca bile bu dediğin çıkmıyor. Hayatımızda böyle bir tayt görmemişiz, tayt bile değil bu donun görünüyor resmen. Bırak da inanmakta zorlanalım. Ayrıca biz de seni tanımıyoruz sana inanmak zorunda mıyız allah allaah ne bu triplerAy cidden düşüp bayılıcam o dereceye geldim. Yemin ediyorum gördüm diyorum vallahi diyorum. Neden boş yere yemin edip yalan söyleyim? Bir çıkarım olamaz. Bende en fazla üç beş kişi de gördüm şu yaşıma kadar. Herkes zaten orada o kıza bakıyordu, dediğiniz gibi düşünmeleri büyük olasılık tabi ki..
Gordum gordumKonu sahibi foto atmış ama attığı foto fantezi gibi hani sokak için değil bilmem anlatabildim mi...
Bir kadın onunla sokağa çıksın daha o çarşıya varamadan o taytı yırtarlar,Türkiye burası damacanaya halleniyor insanlar o sebeple ben de bilemedim...
Üstünde poposunu kapatacak hiçbir şey yoktu. Beyaz dar bir tişört vardı.. Tayt diye geçiyor ama bunlar direkt, çorap değil
E o zaman esiniz miydi nisanliniz miydi o kismi okumadim ama o kisiye haksizlik etmiyor musunuz? Yani su gelse ben de bakarim komik yahuhem bakarim hem gulerim hatta. Bu kiskanmak olmamali
külodu falan görünüyordu yani..
bu durumda siz haksızsınız. bakmayan bir tek kişi olursa dişimi kırarım..
bende bakarım 80 yaşındaki dede de. nişanlının bakması normal.
Üstünde poposunu kapatacak hiçbir şey yoktu. Beyaz dar bir tişört vardı.. Tayt diye geçiyor ama bunlar direkt, çorap değil
Önemli olan kimin yediği sanırımGordum gordumya yok allah askina. Avrupada bile gormedim. Kaldi ki dedigin gibi Turkiyede bununla sokakta olani yerler ayol yerler
Bende aksini söylemiyorum. Bakmaması zaten imkansız dedim konumda da. Bende dönüp dönüp baktım kaç kez. Demek istediğimi anlamadınız ne yazık ki. Taytlı kız değil tüm problem.. o an denk geldi diye öyle onu yazma gereksinimi duydum. Üstte ki arkadaşa yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?