- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
Bununla mi cikmis kiz disari, yok artik
Nerede bu carsi ya?
Yani insan hangi Turk ilinde bu sekilde gezer?
Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama, İstanbul Kadıköy'de çok görebilirsiniz bu model taylı kadınları :)
Artık insanlar bu tarz kıyafetleri giymekten utanmıyolar.
Konu sahibine gelince haklısın. Ama sevgiline yine de belli etmemeye çalış.
Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Eki Görüntüle 2135158
iki gün önce gördüm bu taytin birazcık kalinini
bizzat canlı kadın üzerindeydi.
iç camasirinin rengini dahi gördüm yazmayim ama
üstelik yanimda esim vardi
yok artık aaa, uuu derken ben
eşim
sanane başkasının kıyafetinden kendi giydiğinle ilgilen dedi
eskiden bende sizin gibiydim konu sahibi.
özgüven+
karşınızdakinin tavırları birleşince yersiz kıskançlık minumum seviyeye iniyor zamanla.
Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama, İstanbul Kadıköy'de çok görebilirsiniz bu model taylı kadınları :)
Artık insanlar bu tarz kıyafetleri giymekten utanmıyolar.
Konu sahibine gelince haklısın. Ama sevgiline yine de belli etmemeye çalış.
Bundan 7 sene önce bi sebeple Çin'e gitmiştim. Orada bu tayttan giyen kadinlardan vardı heryerde. İçimden demiştim ki, bizim ülkede böyle birşey giyse kadinlar linc edilir . Sonra da dedimki, bi zaman sonra bizim ülkede de moda olur belki . Görüyormusun 7 senede gelmiş moda
Bir kadıköy'lü olarak hiç görmedim bunu giyen hatunları..
Yada bana denk gelmedi..
Bu tayt degil benim lisede eteğin altına giydiğim koton çorap yahu.. Hatta benim çorap daha bile kalındı..
Bu çorabın altında tanga vardı deme..
şey ben türkiyede değilim amaÇok şükür ya hu, sizin gibi görenlerde varmış. Bir türlü inandıramadım millete. Yalan atıyormuşum gibi davranıyorlar, ne çıkarım olacaksa artık.. Hayret bir şey. İkinize de tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim:)) İnşaallah aşacağım bu durumu kendi içimde.
Ohaaa bu taytı giyip sokağa çıkıyorlar mı yaaa inanamıyorumTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?