- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
Eşimle avm de iken deri taytlı bir kadın önümüzde durdu veya eğildi tam hatırlamıyorum, ben de o sırada eşime bakıyordum baktım kadının poposuna bakıyor, ben de dönüp baktım, kadın çok güzel vs değil ama tayt deri parlıyor bir de önümüzdeydi gözü takılmıştır dedim orda hiç ses etmedim Ama içime dert oldu eşim kimsenin dekoltesine bakmaz hatta sevmez ama özellikle dar olduğu zaman bana da kızar dikkat çekiyor diye. Evde sordum, neden baktın öyle kadının taytına dedim, önce inkar etti ne taytı ne kadını falan diye, sonra detayları verince işte ben kocasına baktım nasıl izin veriyor böyle giymesine diye, sanki poponun üzerinde kocasının fotosu var
Dedim ki bize ne izin vermiş giymiş, benim yanımda ayıp ettin dedim. Ama ben de toplu taşıma da deri tayt giyen kadınlara bi dönüp bakmışımdır yani cesaretinden dolayı
Bu taytı giyene de bakmayacak insan yok gibi bir şey yani. O zaman eşimi kıskandığım nadir anlardan biriydi, hani göz görmese gönül katlanır belki de o da yakalanacağını tahmin edemedi, çünkü ben de belli etmem nereye bakıyor diye kontrol etmem, tesadüfen farkettim :)