merak etme bu kadar az emmeyle olmaz,Ya bu kadar az emmeylede mi olur cildiricam şimdi
Yardim fetva hattını süt kardeş oluyorlarmis
süt kardeş olursa ne oluyor ? merak ettim bilmiyorum da
Dünür olmaktan kurtulan ne olur amcamın kızı cocugumun süt annesi oldu birdeŞöyle düşün canım bu durumda bu gereksiz kadının oğlu ile evlenemez ve sende ileride (olur ya) dünür olmaktan ebediyen kurtulmuş olursun.
Dünür olmaktan kurtulan ne olur amcamın kızı cocugumun süt annesi oldu birde
Bana yapılmış çok büyük bir haksızlık bu arıyorum telefonlarım açılmıyor onu öldürmeye için kendimi zor tutuyorum
Nefret ettim suan ondan ya bir geldi gitti 4 gündür tüm dengeli bozdu ya günlerdir bunu düşünüyorum o rahat rahat evinde takılsın pislik pis karakterÇok haklısın hemde çok. Ama yapacak ne var artık kendini germe sütün gider belki de bu yüzden yaptı insanların neler planladığını bilemezsin. Şimdi sakinleş ,gevşe, çocuğunu sev sonra ona neler yapacağını düşün ama şimdi sakinleş.
Nefret ettim suan ondan ya bir geldi gitti 4 gündür tüm dengeli bozdu ya günlerdir bunu düşünüyorum o rahat rahat evinde takılsın pislik pis karakter
Süt kardeşlikte emilen süt bebeğin DNA sına işlenmiyor. Ortada bu konuda tek bir hipotez var oda, DNA üzerinde epigenetik değişimlerin olabileceği yönünde. (Merak edenler epigenetik kimyasının Nasıl işlediğini Google lasın)AYRICA
emdiği süt dna sına işleniyor bu da önemli, ahlakı terbiyesi eğer varsa genetik hastalığı vb durumlar da sütle beraber bebeğe aktarılır.
Kalbini kirmadigim için kendime kiziyorum çünkü o beni düşünmedi ben hala onu dusunerek fren yaptım beni resmen bilerek üzdü
Canım sen rahat ol. Bu kadın üç yıl emzirmiş, iki aydır da emzirmiyor. Arada çocuk için kaçamak yaptığını bile varsaysak, hatta seninle konuşurken senin kuzuyu memeye yatırdığığınıBenim kızımın alerjisi var ben 2 aydır diyet yapıyorum birsey yiyemiyorum kortizon yemesin çocuğum diye manyağın biri geliyo düşüncesizce emziriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?