Yuh yani küçükken kız kardeşimin başına da böyle bir şey geldi o sahisdan hala nefret ederYok canım ya asla bırakmam diğer gorumcemin şehir dışında 2. Bir Düğünü olucakti o zaman kızımı bıraktım gittim sadece 1 gece o çocuklarınin sınav dönemi diye gelmiyordu sen durduk yere tut kızı yıka halbuki yıkayıp götürdüm biliyor kizimda dediki halam memelerimi sıktı boncugumu sıktı acitti boncuk dediği cinsel organi 5 yaşında kızım o zaman da çok kızmıştim o yüzden hiç bırakmam resmen sapık sevimli oldugunu falan saniyor ama bildiğiniz sapık sapık hareketler
Aradım bugün daha bir şey diyemeden kayinvalide si ve Kayinpederi gelmiş misafirlerim var dedi tamam sonra konuşuruz dedim yarın arayacağım yazıcam yada whatsapp tan hala canım cicim demesi sinir ediyor ve sesini dahi duymak istemediğimi fark ettim
Ya bu kadar az emmeylede mi olur cildiricam şimdi
şu mesaja cevap yazmadan gecemeyecegim;okuduğum onca kitapAYRICA
emdiği süt dna sına işleniyor bu da önemli, ahlakı terbiyesi eğer varsa genetik hastalığı vb durumlar da sütle beraber bebeğe aktarılır.
İstemiyorum çünkü onun hiçbir konuya çocuğumu alet etmesini ve süt kardeşi yapmaya karar vermesi gereken kişi yalnızca o değil burada beni ve kararlarımı hiçe sayıyor sütten onun faydası geçiyor ve hakkı oluyor çocukta .. benim sutum varken evladıma neden başkası hak sahibi olsunYani bana mı garip geldi bilmiyorum da süt kardeşi olayından çok ben hijyene takardım.
Süt kardeşi olma mantığı neden bu kadar olay oldu ki konu sahibinde?
yok o genetiktir muhtemelen, emzirmeyle alakası yokbenim halam süt annem ve onda olan bir deri hastalıgı ailede sadece bende var hiç araştırmadım ama hastalık geçiyor mu öyle bir şey varsa da sıkıntı büyük emzirmesi yanlış hastalık vs. geçiyorsa bende aşırı tepki verirdim.
3-Süt emme nedeniyle haram olanlar.Umarim en kisa zamanda bu olayı ve etkilerini üzerinizden atarsiniz;süt annelik vs.konusunda hiçbir bilgim olmadığı için yorum yapamam ancak
şu mesaja cevap yazmadan gecemeyecegim;okuduğum onca kitap
,yıllarca aldığım onca dersin üzerindeki sorumlulugu adına. Hanimefendi;çocuğun dna si annesinin yumurtasındaki ve babasının spermindeki dna nin birleşiminden oluşmaktadır. Ne annesinin ne de birbaskasinin sütünün dna üzerine islenmesi gibi bi durum hayal dünyasında gerçektir ancak
Merak ettiğim konu bunun böyle olduğunu nereden çıkardın?
güzelim şu süt kardeşliğini ve Yüce Rabbimizin süt sebebiyle bazı kişilerle evlenmeyi haram kılmasının sebebini bi açıklar mısın ?bu süt dnası olayını da şimdi okudum hayal gücü ultra seviye arkadaşlar varmış aramızdaO da bir şey mi süt ile sonradan kazanılan yeteneklerde geçiyormuş hamile kaldığınızda piyano çalmayı felan öğrenin süt ile direk çocuğunuz da öğrenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?