- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
Bu ne yaa, ruh hastası galiba bu kadın. Bana denk gelse memesini koparırım valla, manyak yaa
hakkaten ya offf çok güldüm buna bakevet bende ağzını yuzunu yırtmak geçti içimden ,
ruhsal sapık kocanada dikkat et çocugunu emzirim diyen kocanıda memnun ediyim derse şaşırma
ayy çok güldüm yaaaaaa kopar valla hak etmiş..
Bence gayet haklılar.sana bişey olursa ben bakarım diyen bir kadın var.yani konu sahibinin yerinde olmak istiyor.ortada bir kıskançlık var.bir de kışkırtıcı ve sinir bozucu bir uslüp....Valla onları aşık eden insandan şu yorum da beklenir. Kusura bakma da..
Yani bir de kocasına göz koydurdunuz.
Sizin baya mantıklı düşündüğünüz çok belli cidden.
Yok artık. Sanki marifet gibi birde ona buna anlatıyor. Senin yerinde olsam hayatımdan çıkartırdım. Bunun gibileri laftan anlamaz.
Önce telinden engelle. Sonra watsapından, face varsa ordanda defet.
Anlattığı kişilere de söyle benden habersiz gizli gizli çocugumu emzirmeye kalktı bende onu hayatımdan çıkardım de.
Ayrıca yazdığı mesaj migdemi bulandırdı. Ne iğrenç bi kadın.
3 yaşına kadar çocugunu emzirmişsin hala da emzirmek istiyorsan benim çocugumu bırak kocana git de. O emsin de.
Canim sadece bir ihtimal onlarin asik olmasi ama imkansiz degil. Basit gibi duruyor evet ama innaki sirf bu yuzden evlemeyen, evlendikten sonra bunu ogrenip bosanan cok insan var ne yazikkiYine de ilginç geldi bana. Bunlar teyze çocukları mı?
Yani bir ortamda kardeş gibi büyütüldükten sonra ne kötülük gelebilir ki?
Ama başka bir şekilde de tutup bunlara el kadarkenden beri “sizi evlendireceğiz” bilmem ne türünden saçmalanırsa çocuklar meyilli olabilir.
Bunlar büyücek de aşık olacak birbirine.
Ne yalan söyleyeyim komik geldi bana.
Valla sen daha allahim emrini bilmiyosun ona mantiksiz diyosun.Valla onları aşık eden insandan şu yorum da beklenir. Kusura bakma da..
Yani bir de kocasına göz koydurdunuz.
Sizin baya mantıklı düşündüğünüz çok belli cidden.
BU DÜNYADA OLMIYCAK DİYE BİŞEY YOK.BEN ÇOOOK GÖRDÜM BÖYL MUHABBETLER BELKİ EVLENMEDİLER MA BİR YAKINLAŞMA OLDUCanim sadece bir ihtimal onlarin asik olmasi ama imkansiz degil. Basit gibi duruyor evet ama innaki sirf bu yuzden evlemeyen, evlendikten sonra bunu ogrenip bosanan cok insan var ne yazikki
Synem oyle. Biz de dilimiz dondugunce amlatmaya calisiyoruz ama bakalim onyargilari kiramadikBU DÜNYADA OLMIYCAK DİYE BİŞEY YOK.BEN ÇOOOK GÖRDÜM BÖYL MUHABBETLER BELKİ EVLENMEDİLER MA BİR YAKINLAŞMA OLDU
herşeyyyy insanlar için ben öyleşeylere şahit olup bazende duyuyorum ki aklım şaşıyo anladım ki herşey insanlar için buda benim başıma gelmez demiyceksinnnnSynem oyle. Biz de dilimiz dondugunce amlatmaya calisiyoruz ama bakalim onyargilari kiramadik
Hayır ya aptalligindan tamamen süt annesiyim diye konuşmak için yıllarca öyle kız erkek diye yapmaz o anladım ben senin ne demek istedigini
Ay ne fena evet kadının da sapığı oluyor demekki. Bir de halası, bir yere giderken güvenip ona bırakılmaz.
Yok canım ya asla bırakmam diğer gorumcemin şehir dışında 2. Bir Düğünü olucakti o zaman kızımı bıraktım gittim sadece 1 gece o çocuklarınin sınav dönemi diye gelmiyordu sen durduk yere tut kızı yıka halbuki yıkayıp götürdüm biliyor kizimda dediki halam memelerimi sıktı boncugumu sıktı acitti boncuk dediği cinsel organi 5 yaşında kızım o zaman da çok kızmıştim o yüzden hiç bırakmam resmen sapık sevimli oldugunu falan saniyor ama bildiğiniz sapık sapık hareketler
Benim kızımın alerjisi var ben 2 aydır diyet yapıyorum birsey yiyemiyorum kortizon yemesin çocuğum diye manyağın biri geliyo düşüncesizce emziriyoraynen,
emzirirkeni kullandığım şampuana sabuna bile dikkat ederdim, göğüslerimi özellikle arındırmaya dikkat ederdim.
minicik bebek alacak sonuçta, keza giydiğim iç çamaşırına da özen gösterirdim.
süt anne olması da ayrıca sinir bozucu tabi.
hem dini boyutu sebebiyle, hem de bir de o çocuğa zorla süt anne vs dedirtir o kadın şimdi.
Aradım bugün daha bir şey diyemeden kayinvalide si ve Kayinpederi gelmiş misafirlerim var dedi tamam sonra konuşuruz dedim yarın arayacağım yazıcam yada whatsapp tan hala canım cicim demesi sinir ediyor ve sesini dahi duymak istemediğimi fark ettimchiLL naptın?
Ya bu kadar az emmeylede mi olur cildiricam şimdiAYRICA
emdiği süt dna sına işleniyor bu da önemli, ahlakı terbiyesi eğer varsa genetik hastalığı vb durumlar da sütle beraber bebeğe aktarılır.
Çünkü öyle bir insan ki artık kimse onunla muhatap olmuyor o insanlarla muhatap olmak için konu buluyor kendini gündem yapıyor bu da ona malzeme olduMerak ettım , Neden boyle bırsey soyledınız. Benım de buna benzer bı hıkaye yuzunden sut kardesım var. Annemden ızınsız benı emzıren komsu teyzenın elınden almıs annem benı de.. Cok sınırlenmıs.. Haksız bıde ustune attıgı mesajlar ruh hastası ızlenımı verdı.. Bence dırekt ıletısımı kesın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?