Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook dikkatli ol canım.bunun altından çoook büyük şeyler çıkabilir.allahım günah yazmasın ama yarın kocanıda alır elinden.kuzen muzen benim aklım ermez koy mesafeni.iyi niyetli bir insana benzemiyor.ne demek yaaa bebeğimi alcak emzircek bide arkadan millete yaycak süt annesiyim diyeee bide kalkcak sen ölünce ben iyi bakarım dicek.valla sıgınırım lausalık sendromunun arkasına alırım façasını aşşa onun.terbiyesiz.kesin ruhsal problemleri var.sizi çekemiyor uzak durun zarar verir....

Başta yaptigi cahilligine verilebilirdi o an oyle yapmak gelmistir icinden ama siz kizdiktan sonra ozur dileyip bebeginizi hemen bırakıp olayi kapatmasi lazim.Sonraki tepkilerinden de anlaşılan resmen sizi kıskandırmak icin yaptigi. O mesaj lohusa bir anneye atilacak mesaj degil kendisi de gayet farkinda.Sut kardes olsunlar kardes gibi buyusunler diye mi düşün du acaba ama öyle olsa bile resmen bebeginizle kiskandirmak sizi üzmek amacli öyle mesaj atmazdi.
Fazla gorusmeyin kendisi ile. Size karsi baska konularda da belki bir gicikligi kiskancligi var manyak kadin.

Valla onları aşık eden insandan şu yorum da beklenir. Kusura bakma da..

Yani bir de kocasına göz koydurdunuz.

Sizin baya mantıklı düşündüğünüz çok belli cidden.
Bence gayet haklılar.sana bişey olursa ben bakarım diyen bir kadın var.yani konu sahibinin yerinde olmak istiyor.ortada bir kıskançlık var.bir de kışkırtıcı ve sinir bozucu bir uslüp....

harika bir cevap

Canim sadece bir ihtimal onlarin asik olmasi ama imkansiz degil. Basit gibi duruyor evet ama innaki sirf bu yuzden evlemeyen, evlendikten sonra bunu ogrenip bosanan cok insan var ne yazikki

Valla sen
Valla onları aşık eden insandan şu yorum da beklenir. Kusura bakma da..

Yani bir de kocasına göz koydurdunuz.

Sizin baya mantıklı düşündüğünüz çok belli cidden.
Valla sen daha allahim emrini bilmiyosun ona mantiksiz diyosun.
Benim yazdigima mantiksiz demen cok da umrumda olmadi yani:) allah sifa versin

Canim sadece bir ihtimal onlarin asik olmasi ama imkansiz degil. Basit gibi duruyor evet ama innaki sirf bu yuzden evlemeyen, evlendikten sonra bunu ogrenip bosanan cok insan var ne yazikki
BU DÜNYADA OLMIYCAK DİYE BİŞEY YOK.BEN ÇOOOK GÖRDÜM BÖYL MUHABBETLER BELKİ EVLENMEDİLER MA BİR YAKINLAŞMA OLDU

Synem oyle. Biz de dilimiz dondugunce amlatmaya calisiyoruz ama bakalim onyargilari kiramadik
herşeyyyy insanlar için ben öyleşeylere şahit olup bazende duyuyorum ki aklım şaşıyo anladım ki herşey insanlar için buda benim başıma gelmez demiyceksinnnn

Hayır ya aptalligindan tamamen süt annesiyim diye konuşmak için yıllarca öyle kız erkek diye yapmaz o anladım ben senin ne demek istedigini

Merak ettım , Neden boyle bırsey soyledınız. Benım de buna benzer bı hıkaye yuzunden sut kardesım var. Annemden ızınsız benı emzıren komsu teyzenın elınden almıs annem benı de.. Cok sınırlenmıs.. Haksız bıde ustune attıgı mesajlar ruh hastası ızlenımı verdı.. Bence dırekt ıletısımı kesın..

Ay ne fena evet kadının da sapığı oluyor demekki. Bir de halası, bir yere giderken güvenip ona bırakılmaz.

Yok canım ya asla bırakmam diğer gorumcemin şehir dışında 2. Bir Düğünü olucakti o zaman kızımı bıraktım gittim sadece 1 gece o çocuklarınin sınav dönemi diye gelmiyordu sen durduk yere tut kızı yıka halbuki yıkayıp götürdüm biliyor kizimda dediki halam memelerimi sıktı boncugumu sıktı acitti boncuk dediği cinsel organi 5 yaşında kızım o zaman da çok kızmıştim o yüzden hiç bırakmam resmen sapık sevimli oldugunu falan saniyor ama bildiğiniz sapık sapık hareketler

Ohaa bu konu beni şok etti.
Doğrusu ulu orta her yerde emziren birinden dert yanacaksınız düşüncesiyle açtım konuyu,
böyle bir şey beklemiyordum

Allah allah ne biçim insanmış. Kadın erkek fark etmiyor işte.

Benim kızımın alerjisi var ben 2 aydır diyet yapıyorum birsey yiyemiyorum kortizon yemesin çocuğum diye manyağın biri geliyo düşüncesizce emziriyor

Aradım bugün daha bir şey diyemeden kayinvalide si ve Kayinpederi gelmiş misafirlerim var dedi tamam sonra konuşuruz dedim yarın arayacağım yazıcam yada whatsapp tan hala canım cicim demesi sinir ediyor ve sesini dahi duymak istemediğimi fark ettim

Çünkü öyle bir insan ki artık kimse onunla muhatap olmuyor o insanlarla muhatap olmak için konu buluyor kendini gündem yapıyor bu da ona malzeme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…