- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
E belliymiş ruh hastası olduğu. Keşke eve almasaydın. Bir de çocukla başbaşa bırakmak. Sizinki de cesaret.Daha once kocası bır kere beni arayip bu ruh hastası ile evlendirdiniz beni kimsede insanlık namina dur yapma demedi demisti
Daha once kocası bır kere beni arayip bu ruh hastası ile evlendirdiniz beni kimsede insanlık namina dur yapma demedi demisti
Bile isteye iki tarafın birbirini emzirmesinde problem yok bu tercih meselesi ama benim bu konudaki fikrimi sormadan müsade etmeden emzirme ve kendinle çocuğum arasında zorla bi bağ olmuş gibi bana anlatmak neBen de arkadaşımın bebeğini emzirdim çocuklarımız erkek süt kardeş olsunlar dedik ama bu anlattığın değişik birşey
Kocam çok tepki verir böyle bır şeye o yüzden hala soyleyemedim ve biliyorum ki bu boş boğaz kadın bunu şimdi olmasa ilerde dile getirecek ve kocam o zaman ogrenirse daha kötü olacakKocana ve kocasına anlatmayı düşünüyor musun?
Bile isteye iki tarafın birbirini emzirmesinde problem yok bu tercih meselesi ama benim bu konudaki fikrimi sormadan müsade etmeden emzirme ve kendinle çocuğum arasında zorla bi bağ olmuş gibi bana anlatmak ne
E belliymiş ruh hastası olduğu. Keşke eve almasaydın. Bir de çocukla başbaşa bırakmak. Sizinki de cesaret.
E belliymiş ruh hastası olduğu. Keşke eve almasaydın. Bir de çocukla başbaşa bırakmak. Sizinki de cesaret.
Yok zaten gorusturmeyecegim olmayacak öyle bi ihtimal de. Şuan süt kardeş sayılırlar mi?Yok canım seninki başka birşey, kendi çocuğuyla birlikte arkadaşının çocuğunu emziren biliyorum ben, mama almasın ben emziririm dedi kız, bebeğin annesi de Allah razı olsun diyerek kabul etti, yani özünde çok güzel birsey ama bu şekilde olmamalı, senin zaten sütün var,ikincisi rızan yok, üstelik biri kız biri erkek çocukların hadi aşık oldular ilerde
Oluyor canım zamanında yengem de annem bakkala gittiğinde bana aynı şeyi yapmış.Olmuş oluyorlar mi ben razi değilim ve benim haberim yokken oldu 1 dakika emmistir en fazla yine de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?