Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha once kocası bır kere beni arayip bu ruh hastası ile evlendirdiniz beni kimsede insanlık namina dur yapma demedi demisti
E belliymiş ruh hastası olduğu. Keşke eve almasaydın. Bir de çocukla başbaşa bırakmak. Sizinki de cesaret.

Ben de arkadaşımın bebeğini emzirdim çocuklarımız erkek süt kardeş olsunlar dedik ama bu anlattığın değişik birşey
Bile isteye iki tarafın birbirini emzirmesinde problem yok bu tercih meselesi ama benim bu konudaki fikrimi sormadan müsade etmeden emzirme ve kendinle çocuğum arasında zorla bi bağ olmuş gibi bana anlatmak ne

süt annelıgın amacını saptırmıslar..bu ne yahu.benımde sut annemvar fakat annemın hıc sutu olmadıgı ıcın süt annem olmus bu ısın asıl amacı budur.zevk ıcın bebek emzırılırmı hıc bıde o laflar.ıyı dayanmıssınız

Kocana ve kocasına anlatmayı düşünüyor musun?
Kocam çok tepki verir böyle bır şeye o yüzden hala soyleyemedim ve biliyorum ki bu boş boğaz kadın bunu şimdi olmasa ilerde dile getirecek ve kocam o zaman ogrenirse daha kötü olacak

Arkadaşlar kimse bence çocuğunu başkasına emzirmesin. Bir kere hijyen açısından iyi bir şey değil. O kuzen de doğru akıl hastanesine gitsin. Asla bir daha görüşme.

Bile isteye iki tarafın birbirini emzirmesinde problem yok bu tercih meselesi ama benim bu konudaki fikrimi sormadan müsade etmeden emzirme ve kendinle çocuğum arasında zorla bi bağ olmuş gibi bana anlatmak ne

Yok canım seninki başka birşey, kendi çocuğuyla birlikte arkadaşının çocuğunu emziren biliyorum ben, mama almasın ben emziririm dedi kız, bebeğin annesi de Allah razı olsun diyerek kabul etti, yani özünde çok güzel birsey ama bu şekilde olmamalı, senin zaten sütün var,ikincisi rızan yok, üstelik biri kız biri erkek çocukların hadi aşık oldular ilerde

E belliymiş ruh hastası olduğu. Keşke eve almasaydın. Bir de çocukla başbaşa bırakmak. Sizinki de cesaret.

Kocası bunu dedi ama ben yine de onun hasta olduğunu düşünmedim bi anlık sinir dedim

Yok zaten gorusturmeyecegim olmayacak öyle bi ihtimal de. Şuan süt kardeş sayılırlar mi?

kadından midem bulandı....
kafasında tahtası eksık heralde bu şekilde konusabıldıgıne göre.....
çok meraklıysa askere gıdene kadar kendı cocugunu emzırseymiş....

Bence bunu eşinize ve çevrenizdekilere söyleyin.
Attığı mesajlar çok sapıkça.
Sana birşey olursa ben bakarım demiş, akli ehliyeti yoksa zarar bile verebilir bunu takıntı yapıp.
Evinden çocuğundan uzak tut.

manyak mıdır nedir...
davranışları normal insan davranısı değil..
uzak durmak en mantıklısı..
iyi ki saçını başını yolmamışsın..
ben bile sinir oldum

Ya sinir oluyorum şu kadınların sütü olsn olmasın çıkarıp al bakim al hahahaha diye şaka yaptığını sandıkları hareketlere. Hayır bide gayet gururlu yaptığından. Belkide süt kardeş olmaları iyidir yarın birgün oğlu çocuğuna bela olur falan Allah korusun. Öyle dengesizler kızını alıcam diye peşinde dolanırlar çünkü bebekliğinde

Tam bir gerizekalıymış gerçekten. Açmayın telini daha çok sinir bozar bu salaklar.

Cokk sinir bozucu!!teyzemin kizi da benim.ogluma yapmisti ben isteyken. Bana hic sormadigi icin sinir olmustum ama Allahtan oglum memeyi reddetmisti

Bu ne hadsizliktir. Bu cesareti nerden bulmuş ki anneyle bebeğinin arasına giriyor. Birde inat gibi benim kokuma alıştı diyor ağzını burnunu töbe töbe.

Sen uZak dur. İyilik mi yapmıs olmaz olsun.

Benim çocuğum yok, anne değilim yani sizi belki o kadar anlayamam ama sinir oldum ya, ne demek sizin çocuğunuzu izin almadan emziriyor onu geçtim bir de nispet yapıyor.Büyük konuşmayayım ama dayaklık kadın ya.Bence siz de konuşmayın.

Olmuş oluyorlar mi ben razi değilim ve benim haberim yokken oldu 1 dakika emmistir en fazla yine de oluyor mu
Oluyor canım zamanında yengem de annem bakkala gittiğinde bana aynı şeyi yapmış.
sonuç olarak sütünü emmiş ameller niyetlere göredir.
kuzenin belliki süt annesi olmak istemiş böyle birşey yapmış.
sen kabul etmediğini yine söyler uzaklaştırırsın onu kendinden de çocuğundan da.
ama dinen, kuzeninin oğlu(sanırım erkekti. ) artık kızının kardeşi. kan kardeşinden pek bir farkı kalmadı ve nikah düşmez.

Çocuğunuz hemen süt kardes olmaz. Onun icin belli bir miktar var. Araştırıp ogrenebilirsiniz. Öncelikle bununla ilgili iciniz rahat olsun. Farkli sorumluluklar yüklenmeyecektir.
Dediginiz gibi yapılan sey gerçekten saygisizca...
sizin sütünüz olmaz siz ciddi rahatsiz olursunuz cocugunuz anne sütüne muhtactir bunlar degerlendirilir karsilikli olarak..
ancak sizden habersizce cok ayıp ve cok saygisiz.
Mesafe koymakta kesinlikle cok hakliymissiniz. Böyle insanlar kalp kirmaktan anlamazlar. Hic degilse kendinize olan sayginizi kaybetmemis olmussunuz.

Arkadasim o an olayin sicakligiyla birsey yapmamissin ama bak ciddi soyluyorum ben olsam yolardim o kadini. Memelerini de koparirdim. Utanmaza bak ya. Hani malligina gelmistir emzirmistir dicem de sonradan attigi mesajlar var ya tam cinayet sebebi. Yerinizde olsam kesinlikle gorusmezdim. Millet beni suclarsa da yaptigi sapikligi anlatirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…