O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
ya cnm haklısın bende çok olup olmadık sorular sordum ama ne demek ya o zaman beni unutursun ne demek? Bu kadar basitmiyim ben onun için? Olsamda bir olmasamda bir demek
atmam cnm beni çok kırıcak başka bişe daha söyledi. Ne iş yaptığım hiç umrunda değil zaten önüne para gelirse yersin gelmezse sorarsın paranın hesabını dedi bana yaa
ya canım beni unutursun dedi bana. Minnet ediyorum sanlki ben ona benimle birlikte olduğu için
e bu kadar naz yapması normal sana..arar ama biraz sabredeceksin...sinirden sana öyle demiştir bence de...hak etmişsin ayrıca nedne kalbimi kırdı diyorsun ki canım?inan ki kalbinin kırılmasını sen istemişsin aslında..zaman zaman bu sacma kaprisleri hepimiz yapıyoruz ve bi süre sonra her sey bozuluyor yine biz üzülüyoruz..
msj attım 1 saat geçti üstünden daha aramadı bile beni. Eve gitmiş yemek yiyolar şimdi ama haber vermedi bana.
Ya cnm insan bi gönül almasını bilir hadi ben patavatsız sinir bozucu gıcığın tekiyim e huyumu biliyosun ya bi istediğim duymak istediğim şeyi söyle gönlümü al ama yok almıyo işte.. Üstüne bi de bunları söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?