Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende merak ettim bu ikilinin diğer maceralarini konu başlıkları neler ?? =))))

Haklısın canım sorun çözüyoruz.. Çözüyoruz da konunun sahibi uçtu gitti bize ne oluyo burda :roflol:
Ay evet şekerim ayrılmasınlar kimse ayrılmasın.. Hatta sevenler bir an önce kavuşsun.. bende tabii :asigim: kaydirigubbakcemile3

uçmaddım arkadaşlar. Bişey oldu çıkmak zorunda kaldım. Beyfendi konuyu hiç açmıyor diye kapattığımı sandınız ama öyle olmadı. Kapamak açmamak için özen gösterdi ben tuhaf davranınca haliyle konu açıldı. Ben neye kırıldığımı açık açık söyledim. O da bana niye böyle bişey söylediğini açık açık söyledi. Sen benim çalışmamı daha çok para kazanmamı istemiyo musun aşkım rahat etmemizi istemiyo musun aşkım vs. Ya kim istemez aşkının rahat etmesini kafasının iyi olmasını? Bana bunları söyledikten sonra ben o kişinin sevgisinden cidden şüphe ettim. Her ne kadar çocuğu bunaltmış sıkmış olsamda. Kendisi bana her gün milyon kez aşkım beni seviyo musun ya da sen zaten artık hiç beni sevmiyosun diye sorarkan iyi. Dün bi sorayım dedim bende. Sordum ilk başta hayır dedi sonra töbe töbe diyerek seviyorum tabi dedi. Ben dondum kaldım bi süre bekledikten sonra ben de ss diyebildim. Benimki ne dese beğenirsiniz? Önemli olan ağızdan çıkan ss değil yürekten çıkan ss dur .. Bazen ağızdan da çıkması gerek ama değil mi? Benimkine bi daha sordum seviyo musun beni diye hayır dedi ve yattı. Tlfnları kapattıktan sonra çok mu gurursuzluk yapıyorum diye düşündüm cnm. Gece aradım uyumuş açmadı. Sabah tlfn çalıyodu 6.45 de açtım bana kızmakla endişe karışımı bi şekilde soru soruyo. Neden mesajıma karşılık vermiyosun aşkım diyo? Hangi mesaj? Bana mesaj felan gelmedi. Hem gelsede uyuyorum o saatte. Gelmediğini söyledim. Gönlümü alır gbi konuştu biraz sonra kapadık tlfnları hazırlanıcaktı. Msj attı tmm aşkım msjda sorun bendeymiş ss hayatım işe gidiyorum bitanem. ışe geldi geldim aşkım. Bunları yapmasını çok seviyorum ama çok da gururumu kırıyo. ışte günü kötü geçtiyse eğer bunun hıncını benden çıkartıyor. Ben de bunu yapmasını istemiyorum artık. Gurursuz hisediyorum kendimi. Msj attım bugün konuşalım die. Tamam aşkım ama işe gidiyorum dedi. Öğle arasında arar mutlaka o zaman konuşcam kendisiyle.

evet ara ara bıze de haber ver
o sorarken ıyı demı
sen sorunca kabahat

canım ya olur öyle şeyler insan bazen sinirlenince yada bunalınca ne söyleyeceği belli olmaz ama bizde öyle abuk mevzulardan kavga ederdik ki anlatamam bunlar birazda ilişkiye güzelleştiriyo bazen ben onun üstüne düşerdim bazen o benim ve birbirimizi özlemiş bir şekilde barışırdık şimdi 4yıllık evliyim hala aynı sayılırız eskisi kadar sık olmazsada sen onu denemişsin oda seni normal böle şeyler pişmansan sen ara yada bekle seviyosa zaten arar erkek arkadaşlarıylaysa şimdi havadan atıyodur sana bak bi özlesinkaydirigubbakcemile

valla benimde ne zaman böyle alttan alsam ilgi göstersem beyfendinin bi tarafları kalkıyor.Kadın erkek ilişkileri ile ilgili bir yazıda okumuştum erkeklere beni seviyor musun diye sormamak daha doğruymuş.zaten bence sürekli snei seviyorum dendiği zaman o anlamını kaybediyor bırak cnm her konuşmada msglaşmada ss diiyp anlamları kaybetmeyin

bnmkıde öle canım ıyı davranınca havaya gırıyor
kötu davranınca benden ıyısı yok
mafoldumben
sevdıgımı gostermek hata oluyor

Bu böyle ne zamana kadar kovalamacayla geçecek gamyoncuiremsu çok yıpratıyorsunuz birbirinizi, günün 1 saati iyi geçse geri kalan 23 saati didişmekle geçiriyorsunuz galiba :sm_confused:

Valla Allah yardımcınız olsun

bnmkıde öle canım ıyı davranınca havaya gırıyor
kötu davranınca benden ıyısı yok
mafoldumben
sevdıgımı gostermek hata oluyor

ne kadar sinr bozucu bir durum ya .. ben içimdeki sevgiyi tutup saklamak istemiyorum içimden geldği gibi yansıtmak istiyorum.Sevgimi belli edince bazen iyi oluyor bazende bir havalara giriyor kendime ket vurmakta istemyorum iki arada bir derede kalıyorumbenneyaptımki

yaa kızlar kafayı yicem yaa offf Ya bişey desem çok mu ayıp kaçar bilemiyorum ki Dün bir de bana ne dedi biliyo musunuz? Ben senin getirdiğin her yasağa uyuyorum bir de özellikle yuvarlak içine aldığın yasaklara dedi. Neymiş onlar dedim. Cinsel hayatım yok mesela dedi bana. Yapmıyorum öyle şeyler gitmiyorum dedi. Senin koyduğun her yasağa uyuyorum dedi. Bende sinirlendim. Git öyleyse dedim. O da olur giderim dedi sonra akşam toparalamaya çalıştı ama bugün aklıma fena takıldı. Sabah en son aşkım ben işe geldim başlıyorum die msj attı bende kolay gelsin dedim ve bidaha msj atmadım. Öğlene kadar çok sessiz davrandım en ufak bir tepkimi bile göremediği için endişelendi. Susmamdan çok korkuyor kendisi. Öğle arasına çıkmadan 20 dk önce aradı. ıyi konuşucaktı benimle ama ben baya soğuk konuştum. Neyin var dedi yok bişeyim sonra konuşalım senle konuşmam gerek biliyosun dedim. Biraz biliyorum ne konuşucanı dedi. Neyse dışarı çıktım ben. Kendisi öğle arasında yemeğini yarım saate ancak yer. Beni normal arayış saati 12.30 dur. Ama bi baktım 12.15 de aradı. Dışardaydım haliyle biraz konuşup kapattım. Eve gelince çağrı attım konuşmaya başladık. Dünkü meseleyi açtım. Dünkü dediğinde ciddi miydin dedim, hangisinde diyince evet gidicem dedi. Öyleyse bir zahmet ilişkimizi bitirde öyle git oldumu dedim. Ne gerek var ilişkiyi bitirmeye dedi. Ben baya ısrar ettim bitir bitirelim diye. Gitmicem dedi. Sen beni başkalarına nasıl yollarsın hem dedi. Sen git dedin diye gidicem dedi. Neyse o konuyu hallettik. Gitmiyo beyfendi yani umarım Ya kızlar sakın ayıplamayın beni. Aramızda cinsellikle alakalı en ufak bir konu bile geçmedi.. Yalnızca daha önce böyle bir konu açılmıştı. Bende gidenleri kınadığımı söylemiştim o da zaten ben böle bişey yapmam demişti bana. Ama ne kadar aramızda böle bi konu geçmese bile insanın sevdiği erkeği başkasıyla hemde o şekilde düşünmesi iğrenç bişey ya

ay aynen tatlım ya sevgımı saklasam sevgı gostermıyorsun dıyebılıyor, bazen de sevgımden bogulup kaçtıgını göruyorum arasında olsam yıne sıkılıyor sevmeyıp ılgılenmeyınce yapmıycagı hareketlerı yapıp sevgı gosterılerınde bulunuyor, ama sevıp sadık hanım olunca sevgı bocegı olunca benı hakıkı böcek gıbı ezmeye calısıyor... oofss konu baslıgı hanım kızınkı de öyle galba ondan böle calkantılı ılıskılerı. benımkısı terazı ondan mı sızınkıler ne kı mafoldumben

canım ben böyle bir şeyin kabul edilebilceğini düşünmüyorum.Herkes nasıl dayanıyorsa öyle dayanacak yani sakın bu konuda taviz verme.çünkü sonra devamı gelir

bu kadar olur ya bende şimdi seninkinin burcu ne diyecektim :) benimki kova ben ikizlerim

nasıl vereyim cnm yaa asla vermem bu konuda taviz. Neden oraya gitsem değersizmi olucam senin için dedi bana? Bakın ya dediği lafa bakın. Oraya gidersen tabiki değersiz olucaksın benim için bitersin gözümde dedim. Ama bazı şeylerinde farkında. Bu aralar bana çok anlayışlı yaklaşıyorsun sıkmıyosun beni ama işle ilgili biraz problemlerim var kafam iyi değil bunalımdan çıkamadım bunuda en çok sana yansıtıyorum biliyorum ama idare et beni diyo.

amma cok sey demıs ama en azından farkında kızım yanlıslar yaptıgının
sizin burclar ne özel a rama ?

bu kadar olur ya bende şimdi seninkinin burcu ne diyecektim :) benimki kova ben ikizlerim

aynıyız canım ya ben de ikizlerim belkı bızdedır bıraz dengesızlık he ne dersın?
cunku bızım ılıskıler duragan olmuyor mesela terazıyle koç bayanı duzgun gıdebılıo koc duzgun cunku bızde zaten calkantılılık var ya benımkıde terazı iş te :))))
aslında şaşmamak mı lazım ooff zemuszemus güldüm walla sımdı

ıkimizin burcuda koç kolonyacım

Kızlarrrrr bırakın şunları yaa ne halleri varsa görsünler kaydirigubbakcemile3 baksanıza yaranamıyoruz bi türlü ne yapsakta.. Benimde başımda var bitane de ondan çok iyi anlıyorum sizi.. kaydirigubbakcemile3

üle walla bebikler, hepımz aynı derttten muzdaribiz şu hale bak konu baslıgı kızın baslıgını aldık paylastık hihoyyyt hihoyyyt ya mannak bunlar anam yaa dellendım wallah
bana bıttı dıo yıne arada esıo sonra gerı arıyo ben tafra yapınca öle mı hanfindi dıyo, sonra ben arıyınca aynı aaaay delırdım walla ya benden daha dengesız bunnar Çok üzgünüm çoook aha da böle oldum wallak laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…