H
History
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
kaydirigubbakcemile3 yok kız dalga degıl işte sorun çözüyoz,
turkbayragi cocugu bu kadar bunaltmasa ıyı olacak walla kaçan balık buyuk olur derler sonra bıde hata ettım dıye üzüldügunde telafı etmesı de var aman daha satasmasun da bır de cıdden ayrılmasınlar, neyse vereliniortak
valla benimde ne zaman böyle alttan alsam ilgi göstersem beyfendinin bi tarafları kalkıyor.Kadın erkek ilişkileri ile ilgili bir yazıda okumuştum erkeklere beni seviyor musun diye sormamak daha doğruymuş.zaten bence sürekli snei seviyorum dendiği zaman o anlamını kaybediyor bırak cnm her konuşmada msglaşmada ss diiyp anlamları kaybetmeyin
bnmkıde öle canım ıyı davranınca havaya gırıyor
kötu davranınca benden ıyısı yok
mafoldumben
sevdıgımı gostermek hata oluyor
ne kadar sinr bozucu bir durum ya .. ben içimdeki sevgiyi tutup saklamak istemiyorum içimden geldği gibi yansıtmak istiyorum.Sevgimi belli edince bazen iyi oluyor bazende bir havalara giriyor kendime ket vurmakta istemyorum iki arada bir derede kalıyorumbenneyaptımki
nasıl vereyim cnm yaa asla vermem bu konuda taviz. Neden oraya gitsem değersizmi olucam senin için dedi bana? Bakın ya dediği lafa bakın. Oraya gidersen tabiki değersiz olucaksın benim için bitersin gözümde dedim. Ama bazı şeylerinde farkında. Bu aralar bana çok anlayışlı yaklaşıyorsun sıkmıyosun beni ama işle ilgili biraz problemlerim var kafam iyi değil bunalımdan çıkamadım bunuda en çok sana yansıtıyorum biliyorum ama idare et beni diyo.
bu kadar olur ya bende şimdi seninkinin burcu ne diyecektim :) benimki kova ben ikizlerim
amma cok sey demıs ama en azından farkında kızım yanlıslar yaptıgının
sizin burclar ne özel a rama ?
aynıyız canım ya ben de ikizlerim belkı bızdedır bıraz dengesızlık he ne dersın?
cunku bızım ılıskıler duragan olmuyor mesela terazıyle koç bayanı duzgun gıdebılıo koc duzgun cunku bızde zaten calkantılılık var ya benımkıde terazı iş te :))))
aslında şaşmamak mı lazım ooff zemuszemus güldüm walla sımdı
amma cok sey demıs ama en azından farkında kızım yanlıslar yaptıgının
sizin burclar ne özel a rama ?
aynıyız canım ya ben de ikizlerim belkı bızdedır bıraz dengesızlık he ne dersın?
cunku bızım ılıskıler duragan olmuyor mesela terazıyle koç bayanı duzgun gıdebılıo koc duzgun cunku bızde zaten calkantılılık var ya benımkıde terazı iş te :))))
aslında şaşmamak mı lazım ooff zemuszemus güldüm walla sımdı[/QUOTE
şok oldum bende şimdi ikimzde ikizleriz aynı sorunu yaşıyoruz demekki bizde var bi problem :)
ben burçlara baktığımda ikizler burcuna en iyi partner teraziden olur diyo aslında :hihoyyyt kovayla ikizlerde iyi bir eşleşmeymiş opuyorumnanaktan
Kızlarrrrr bırakın şunları yaa ne halleri varsa görsünler kaydirigubbakcemile3 baksanıza yaranamıyoruz bi türlü ne yapsakta.. Benimde başımda var bitane de ondan çok iyi anlıyorum sizi.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?