• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek bu

Evet ben de bulunduğumuz şehire özel bi site olma sebebibini açıkladığınz gibi olduğunu düşünmüştüm ama yine de rahatsız oldum..Ayrıca geçmişle birlikte ne varsa çerezler merezler herşey silinmiş..

Onları silmek iyidir aslında, bilgisayarda yer açar. Rahatlatır makinayı. Belki aslında eşiniz düzenli olarak bu amaçla siliyordu ama sizin dikkatinizi çekmemişti. Arkadaşlık sitesi görüp bakınca fark etmiş olabilirsiniz. Ben de siliyorum onları, bazen 1 GB yer açılıyor makina kendine geliyor inanın

geçen gün pcye şarkı indirirken linke tıkladım yeni bi link açtı çıplak kadınlar çıktı önüme. kapattım hemen ama geçmişte sanki ben girmişim gibi gözüktü

Reklama hiç takılma ya o herkesde çıkıyor. Geçmişi sildi diye bişey yapıyor olmuyor. Ama çok aklın kalıcaksa takibe al için rahat etsin :)

domacicost: 42051238 .!.:
Onları silmek iyidir aslında, bilgisayarda yer açar. Rahatlatır makinayı. Belki aslında eşiniz düzenli olarak bu amaçla siliyordu ama sizin dikkatinizi çekmemişti. Arkadaşlık sitesi görüp bakınca fark etmiş olabilirsiniz. Ben de siliyorum onları, bazen 1 GB yer açılıyor makina kendine geliyor inanın
Düzenli olarak silmez arada bir bakarım..Hani herzaman silse anlayacam ama..
Bi fikrim var demiştiniz merak ettim..

:KK17:
Peki bulunduğumuz şehire özel bi arkadaşlık sitesi..Bu da normal mi..
her ikisi de normal, benimde yaşadığım şehir için arkadaşlık sitesi ve altta oturum açılmış gibi msj var diye uyarı geliyor.
eşim benim bilgisayarıma elini sürmez ,hatta benden başka kimse değmedi :KK43::KK43::KK43:yoksa bennnnn aman allahhımmm
kendimden şüphe ettim ben:KK17::KK17:

:KK17:
her ikisi de normal, benimde yaşadığım şehir için arkadaşlık sitesi ve altta oturum açılmış gibi msj var diye uyarı geliyor.
eşim benim bilgisayarıma elini sürmez ,hatta benden başka kimse değmedi :KK43::KK43::KK43:yoksa bennnnn aman allahhımmm
kendimden şüphe ettim ben:KK17::KK17:
Arkadaşım, daha önce hiç geçmişi silmeyen adam olunca,
Yanda çıkan sohbet de, "mrb naber, şiişt seni bekliyorum"tarzında değilde profilinizi ziyaret edenler var şeklinde olunca ister istemez aklıma takıldı..

bence şüpheli bi durum yok benim eşimin mailine 3 ay düzenli bi kadından msj geliyordu karşılıksız aşk ve erotik msjları hadi cvp ver artık dayanamıyorum yazıyodu bide zilli.. :KK70: sosyal paylaşım sitesi varya onun farklı bi uzantıyla msj geliyodu eşim hiç mailine girmez bende okuyup çıkıyodum ama silmiyodum da hani bakalım eşim görse ne yapacak diye sosyal deneye tabi tutacaktım :KK70: sonradan baktım ki bu kadının msjları şablon şeklinde internette biçok kişiye bu şekilde msjlar atılmış para içerikli bi site sırf üye olunması için yani.. bu internet alemi bambaşka bi dünya

Düzenli olarak silmez arada bir bakarım..Hani herzaman silse anlayacam ama..
Bi fikrim var demiştiniz merak ettim..
Eğer kullandığı mail adresini biliyorsanız giriş yapar gibi yapıp Şifremi unuttum diyebilirsiniz. Eğer o mail adresine kayıtlı üyelik varsa şifre gönderildi der, eğer yoksa sistemde bulunamadı der.

Ama riskli tabi. Eğer varsa mail adresine şifre sıfırlama talebi gidecek. Bir iş çeviriyorsa eğer anında uyanır. Başka bir mail adresiyle hesap açmış da olabilir. Siz belli ki bayağı huylanmışsınız ama gerçekten bence bir şey yoktur. Bu sitelerin yüzde 90ı gerçek bile değil, virüs. Bilinen bir sayfa mı?

Yanda çıkan sohbet de, "mrb naber, şiişt seni bekliyorum"tarzında değilde profilinizi ziyaret edenler var şeklinde olunca ister istemez aklıma takıldı..

Hele ki bu şekildeyse kesin uydurma bir sayfadır. Boşuna kafanızı takmışsınız

Bazen internet siteleri virüs yolluyor. Bende vardi o virüsten, youtube bile girsem +18 reklamlar geliyordu. Sayfalarda üye oldugum yaziyordu falan. Cok igrenc bir sey. Galiba bana film/dizi izledigim sitelerden gelmisti.

Eğer kullandığı mail adresini biliyorsanız giriş yapar gibi yapıp Şifremi unuttum diyebilirsiniz. Eğer o mail adresine kayıtlı üyelik varsa şifre gönderildi der, eğer yoksa sistemde bulunamadı der.

Ama riskli tabi. Eğer varsa mail adresine şifre sıfırlama talebi gidecek. Bir iş çeviriyorsa eğer anında uyanır. Başka bir mail adresiyle hesap açmış da olabilir. Siz belli ki bayağı huylanmışsınız ama gerçekten bence bir şey yoktur. Bu sitelerin yüzde 90ı gerçek bile değil, virüs. Bilinen bir sayfa mı?
Bilinen diye biliyorum ama, özelden yazayım..

Aynısı bende de yaziyor takma geçmişi bende silerim bilgisayarın yada telefonun kasılmasıni engeller.

Şayet daha önceden ,oyun oynanan yada film izlenen websitelerine girdiyseniz,kapat tıklandığı halde açılabiliyor bu tarz siteler,sonrasında da karşınıza çıkabiliyor tekrar bu tarz birşey olabilir bunun dışında reklam hilesi olabilir. Bana üyeliğim olmayan bir arkadaşlık sitesinden mail geliyordu 'x kişi profilinize baktı'diye.

Geçmişi silmesinden rahatsız olduysanız eğer ve sizin de kullandığınız bir bilgisayarsa "canım, bilgisayarda geçen bir siteye girmiştim ama geçmişi silmişsin sanırım onu bulamadım, 1 aya kadarkiler dursun sonra sileriz "de bari.

İhtimal %50 ama kendimi ornek vereyim hiç girmedigim bi siteden mail geliyor x bayan size msj gönderdi diye acmiyorum etmiyorum ardı arkası kesilmiyor engelledim vs bi de altta üyelikten çik yazıyor mailde. Pcyi benden baskasida kullanmıyor de bende kadınım?! :) yanı bazen olabiliyor evet mesela mango gezdiğinizde full mango reklamları çıkıyor ya da trendyol vs ama olmayadabilir geçmişi bende hep silerim çünkü çerez depolanmasını istemiyorum

ama o reklamlar google da arattığıız şeylere göre çıkıyor
mesela bende hep tatil reklamı şu ara :P makyaj mazlemesi kıyafet reklamı vs vs

Bi de google chrone kullanıyorsanız geçmişi geri getriebiliyorsunuz

Bilgisayarım/C:/kullanıcılar/(kullanıcı adı)/appdata/local/google/chrome/user data/default Sekmesine Giriyoruz.Buradan History Dosyasına Sağ Tıklayıp Özellikler Kısmından Önceki Sürümler Sekmesine Gidiyoruz.
Sonra geri getirmek istediğiniz tarihi seçip yükle diyorsunuz
Bi de zaten geçmişi tamamen değil tek tek de silebiliyorsunuz yani öyle bir şey olsa sadece girdiği sayfaları kaldırır bilmiyor imajı verebilir, toplu şimdiyse o kadar göze batmak istemez herhalde :D

Back
X