o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z
lakin bu karantinadan once bir gun sabah yazdm donmedi. butun gun yazdm hala cevap yok. diger gun aradm sonra cvp verdi. ama bu birgun meraktan catladm. ailesine mi bisey oldu diye merak ettim.
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.
boyle arada bunalima girdgi oluyordu iki gun pek konusmuyorduk. ama surekli haberlesiyorduk. bu sefer hicbisey yazmadan gitmis. ama ben bu birgun boyunca mesajlari yigdim. cok sey yazdim. mesela niye birakip gittigini. konusmak istemiyorum deseydin kabul ederdim . beni boyle birakip gitmeni haketmedim gibi. ses kayitlari attim vs vs. neyse olay aciga cikinca anlastik.
AMA diger gun yine yazmadi. bende "konusmayacak misin diye sordum" ve bana bunu yazmis.
"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&
bu ne demek oluyor kizlar. hem beni birakmak istemiyor hemde boyle konusmak istemedgni yazdi. oysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu. ben olmasam kafayi yemek uzere oldgnu soyluyordu, boyle karantina muhabbetlerinden dolayi. ama simdi bunu niye yazdi sizce. gercekten biraz yanliz mi kalmak istedi ?