Ne demeli?

aaaa ama yani olmaz tespit edilirse sıkıntı olur
arasın eşiniz söylesin durumu
siz karışmayın

"Madem parası neyse ödeyeceksin sana bize yakın olan başka bir otelden yer ayırtalım. Bizim odada rahat edemezsin. Çekinirsin sen bizimle aynı odada yatmaya" de. Yok çekinmem derse de yukarıya havale et

ya neden bahane uyduracaksınız, ya da şöyle sorayım, neden böyle bir konuda yalana başvuracaksınız, bu kadar kolay mı yalan söylemek.
neden diyemiyorsunuz, biz yalnız tatil yapmak istiyoruz diye.

ben anlamıyorum sizi.

Ah arkadaslar.. Öyle bişey ki odaya kanepe attırırız diyo.. Kendisini nerede sanıyorsa artık. Eşime söyledim. Ben bi arayım bakalım annemi dedi. Ben bişey diyemiyorum ki kv ye. Sert biri. Ben ne dersem o olcak yapısında biri. Ben bişey dersem suratını sallar niye gelmiyormuşum der.küser. O yuzden eşime dedim. O da bi bakalım dedi.

esine soyle muhatap olma
yok diyemedim kem kum ederse
cekinme sert bi sekilde kayinvalideye siz gidin oglunla de
yok artik daha neler onun ne isi var yaaa!!!!

nereye kıvrılacakmış ayak ucunuza mı?

açık açık söyleyin rahat edemeyiz aynı odada diye.. kendisinin düşünmesi lazım ..

Kendisi halletse daha iyi olurmuş kocan. Mecbur kalırsanız da götürmeye sıkma canını. Zaten çocuğunuz olacağı için odada yalnız kalamayacaktın eşinle. Bence krizi fırsata dönüştürüp, çocuğu babaanneye bırakarak kocanla güzel bir tatil yapabilirsin.

Otelde boş oda var birdaha arayın

Oteli mi aradın

Kaynana al oğlunla git ben aranıza girmeyeyim de... Bu ne anlayışsızlıkdır yahu yuhh demek istiyorum oda olsa hadi belki diycem oda iyi değil ama sizin odada bir yere kıvrılırım da ne demek küvette mi yatacakmış

Yanımıza çatal kaşık takımını da alalım mı diyebilirsin. :)

esın acık acık anne yanımızda mı yatacaksın ? evlılık yıl donumumuzde bıze bı hedıye bu rıca ederım. desın
yoksada sen de farketmez
sız cantanızı hazırlayın evden cıkarken arayıp haber verın bız gıdıyoruz donuste ugrarıs sana deyın
evlılık yıl donumunuz kutlu olsun

Bu karı bahçeye çadır kurup küçük tüp dösek filanda getirir direk söyleyin kuserse küssün ekmeğini suyunu o mu veriyo sanki ne takiyon küsse bile esin düşünsün sen ne dusunuyon

Ben iptal ederdim kendim de gitmezdim.O ne yaa

ilk söyleyeceğim şey evlilik yıldönümümüz ailece kutlamak istiyoruz seninle de başka zaman gideriz kayınvalideciğim demek olurdu heralde

Haber bile vermeden çıkın. Ben de afyondayim o Otel iyi. Güzel günler geçirin ailece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…