- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Harikasınız ya. Çok güldüm çok :))Bu bir reklamdır.
Yeni nesil portatif kaynana!
Tatile mi gideceksiniz!
Kaynananız gelmek istiyor ama yer bulamıyormusunuz!
O koca göbeğine bakmadan Oraya buraya yatağa sıkışırım diye sizi mi kandırıyor!
Artık bunlara son!
Özel katlanabilir mekanizmalı kaynana tutacağı ile bu dertlerden kurtulun!
Mekanızmayı kaynananıza gecirin ve katlayın.
İster koltukaltınızda ister arabada ister cantanızda kolaylıkla kaynananızı taşıyabilirsiniz.
Evde ,komşuda ve tatilde cok rahat edeceksiniz.
Sıkışma derdi yok ve kurulumu cok kolay.Üstelik o katlanmış durumdayken dırdır edemeyicek ve sizi bir dertten daha kurtaracak.
İnanılmaz bir ürün!!
Üstelik eğer 10 dk içerisinde ararsanız yanında horlamaya karşı ağız burun tıkamacı hediye!
Üstelik bu hediyeyle kaynananızın gece uykusunda ölmesi süpriz olabilir.
İnanılmaz bir ürün.
Hadi hemen arayın ve portatif kaynana tutacağını alın.
Telefon:0900678 334467331199
Benimkide sizinle balayına gelecem diyordu ;(;(;(Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldıne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz
2 kişilik odaya 3 kişi almazlar zaten.Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldıne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?