Ne demeli?

Allah askina gidip gitceginize pisman olucaksiniz size devremulk satacaklar tum dertleri bu...bizede nedense yilda 5 kere hediye tatil çıkıyor. ..tatil çıkanlara uyup tatile gitsek isimizden olucaz
Yok burası oyle bi yer değil. 5 yıldızlı bi otel. Devremülkü falan yok yani... Daha once de gittiğimiz için biliyorum.. Yoksa dediğiniz gibi oyle bi yer olsa bende gitmeyi düşünmem. Tek dertleri satış yapmak onların...

Aynen öyle bi tip... Ona göre çoook normal.. Allahtan vazgeçti.. Almazlar dedik bi sürü dil döktük... Aklım kalacak diye diye vazgeçti kadın

Oldu olacak ortanıza girsin yatsın bari .
Şöyle düşüncesiz insanlara çok ifrit oluyorum ya
Vazgeçtik gitmekten deyip gizli gitseniz anlar mı ki ?

Gelmesin yahu esiniz desin anne olmaz oyle nereye sigicaz baska bir zaman hep birlikte gideriz diye

Ne düsüncesiz insanlar var yahu senin ne isin varsa tatilde, sizinde agziniz laf yapmiyor mu? Açik açik 'hayir ne münasebet sen ne isin var bizimle' diyemiyor musunuz?

Arkadaslar yazdım sonucu fakat arada kaynadı sanırım. Eşim aramış, anne oda yok bişey yok senlede baska zaman gideriz demiş. Kem küm etmiş kvde. Sonra beni aradı. Bi daha otele sor bakalım bi tane yatak koymazlar mı sizin odaya dedi. Yok anne öyle bişey dedim. Odanın kapasitesine göre alıyorlar dedim. Fiyatını sordu söyledim. Pahalı geldi. Tüh pahalıymış, o kadar param yok. Olsaydı yer onemli değildi. Uyurduk bi köşede dedi. Bi de bana fırça attı. Niye yarışmayı ilk kazandığın zaman söylemedin? O zaman bana da yer ayrılırdı sorun olmazdı dedi.. Aklım kalacak tüh dedi. Neyse siz gidin o zaman dedi en son.gelmiyo yani.. Nihayet bunu dedi...

kayınpederiniz yok galiba .eşiniz keşke başka bir şey uydursaydı aklı kalmasaydı ,bu eşinize ders olsun yaşlılar çocuk gibi oluyorlar,kayınvalidemin kayınvalidesi hayatta halen ,zor yürüyor götürsen gidemez gitse rahat edemez ama heves eder hep o yüzden kayınpeder tatile gittiklerinde bir şey uydurur aklı kalmasın diye.

Yoo kayınpeder var. Bi tencere yemek yapcak ona o da ısıtıp ısıtıp yiyecek. Haklısınız, ama heryere bizimle gelmek istiyor heryere. Bebek Doğunca orda kaldık pat diye dalıyor odaya sabahın köründe. Gittiği yerlerde herseyin en iyisini ben bilirim modunda öğütler veriyo şöyle yapın böyle yapın diye. Düşünce namına bişey yok kadında..

çok zor düşüncesiz insanlarla bir arada olmak zorunda kalmak ,çok şükür gelmeyecek neyse ki, size de iyi eğlenceler yolunuz açık olsun güzel vakit geçirin inşallah

ay yuh yemın ederım cok sasırdım pes pes pes....boyle kaynanalar varmı hala ya...ılle gelecek sızın odada kalacak ustelık...ne munasebet....olmaz deyıverın kırılırsa kırılsın ya...

Allah böyle kaynanalardan korusun bizi ya. Düşüncesizliğin de bu kadarı. Ne işi var o odada sizin yanınızda. Kadın zaten düşünceli olsa gelmez yani siz bence söyleyin açık açık.

Aynen öyle bi tip... Ona göre çoook normal.. Allahtan vazgeçti.. Almazlar dedik bi sürü dil döktük... Aklım kalacak diye diye vazgeçti kadın

arsız çocuk gibi tutturmuş.
otele gelseydi odada bir yere kıvrılırımları unuturdu. siz çocuklarla aynı yatağa sıkışır o da çocukların yatağına yayılırdı.
yahu yaş almış insansın biraz düşünceli ol.

Ya agziniz diliniz yok mu? Ilk soylediginde yok anne evlilik yildonumumuz ailecek basbasa tatil yapicaz sadece haber vermek icin aramistim deseydin ya . Veya herseye atlayan biri oldugu belli ve her zaman boyleyse arayip haber de vermeseydiniz. Bu sadece sizin degil esinizinde sorunu. Gelme diyebilir. O arsizliktan utanmiyorda siz hakkiniz olani soylemekten mi utaniyorsunuz ?! Ne kadar akilsiz bir kadin ya zorla gelmeye calisiyor cok sinirleniyorum.
Ayrica zaten otelde odadaki yatak sayisindan baska misafir kabul etmezler . Madem otel de dolu. Hep beraber geri donersiniz.

Fazla oda olsaydı iyiymiş..Çocuklarla birlikte o ayrı odada kalırdı sizde doyasıya gezer eğlenir tadını çıkarırdınız tatilin. Ama aynı odaya kıvrılma fikri saçma otel izin vermiyor deyin geçin

Allahtan gelmiyorr yoksa çık ağır konuşAcaktm kendimi senin yerine koydumda bi an susma arkadaşm snnki tepeye çıkanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…