- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Yok burası oyle bi yer değil. 5 yıldızlı bi otel. Devremülkü falan yok yani... Daha once de gittiğimiz için biliyorum.. Yoksa dediğiniz gibi oyle bi yer olsa bende gitmeyi düşünmem. Tek dertleri satış yapmak onların...Allah askina gidip gitceginize pisman olucaksiniz size devremulk satacaklar tum dertleri bu...bizede nedense yilda 5 kere hediye tatil çıkıyor. ..tatil çıkanlara uyup tatile gitsek isimizden olucaz
Aynen öyle bi tip... Ona göre çoook normal.. Allahtan vazgeçti.. Almazlar dedik bi sürü dil döktük... Aklım kalacak diye diye vazgeçti kadınSizin cocuklari ona birakip gitmeniz 2 gunluk basbasa bi tatil yapmaniz guzel olurmus aslinda. Ne isi var ya hasbinallaaah. Cocuklara ben bakayim siz rahat edin demiyo da biyere skisirim diyo. Seni yere atar kendi yatakta yatar valla oyle bi tipe benziyo. Ayip denen bisey var koca kadin bi ciftin odasinda yatmayi nasil dusunuyo aklim almiyo. Ki baska oda olsa bile gelmesini cok yanlis buldum. Bu arada yapilacak sey cok basit dusunecek bisey yok. Esin arayip anne bizim odaya skismak ne demek allah askina olmaz oyle sey ayip denen bisey var diycek.
Malesef diyemiyorum...Ne düsüncesiz insanlar var yahu senin ne isin varsa tatilde, sizinde agziniz laf yapmiyor mu? Açik açik 'hayir ne münasebet sen ne isin var bizimle' diyemiyor musunuz?
Arkadaslar yazdım sonucu fakat arada kaynadı sanırım. Eşim aramış, anne oda yok bişey yok senlede baska zaman gideriz demiş. Kem küm etmiş kvde. Sonra beni aradı. Bi daha otele sor bakalım bi tane yatak koymazlar mı sizin odaya dedi. Yok anne öyle bişey dedim. Odanın kapasitesine göre alıyorlar dedim. Fiyatını sordu söyledim. Pahalı geldi. Tüh pahalıymış, o kadar param yok. Olsaydı yer onemli değildi. Uyurduk bi köşede dedi. Bi de bana fırça attı. Niye yarışmayı ilk kazandığın zaman söylemedin? O zaman bana da yer ayrılırdı sorun olmazdı dedi.. Aklım kalacak tüh dedi. Neyse siz gidin o zaman dedi en son.gelmiyo yani.. Nihayet bunu dedi...
Yoo kayınpeder var. Bi tencere yemek yapcak ona o da ısıtıp ısıtıp yiyecek. Haklısınız, ama heryere bizimle gelmek istiyor heryere. Bebek Doğunca orda kaldık pat diye dalıyor odaya sabahın köründe. Gittiği yerlerde herseyin en iyisini ben bilirim modunda öğütler veriyo şöyle yapın böyle yapın diye. Düşünce namına bişey yok kadında..kayınpederiniz yok galiba .eşiniz keşke başka bir şey uydursaydı aklı kalmasaydı ,bu eşinize ders olsun yaşlılar çocuk gibi oluyorlar,kayınvalidemin kayınvalidesi hayatta halen ,zor yürüyor götürsen gidemez gitse rahat edemez ama heves eder hep o yüzden kayınpeder tatile gittiklerinde bir şey uydurur aklı kalmasın diye.
Yoo kayınpeder var. Bi tencere yemek yapcak ona o da ısıtıp ısıtıp yiyecek. Haklısınız, ama heryere bizimle gelmek istiyor heryere. Bebek Doğunca orda kaldık pat diye dalıyor odaya sabahın köründe. Gittiği yerlerde herseyin en iyisini ben bilirim modunda öğütler veriyo şöyle yapın böyle yapın diye. Düşünce namına bişey yok kadında..
Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldıne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz
Aynen öyle bi tip... Ona göre çoook normal.. Allahtan vazgeçti.. Almazlar dedik bi sürü dil döktük... Aklım kalacak diye diye vazgeçti kadın
Ya agziniz diliniz yok mu? Ilk soylediginde yok anne evlilik yildonumumuz ailecek basbasa tatil yapicaz sadece haber vermek icin aramistim deseydin ya . Veya herseye atlayan biri oldugu belli ve her zaman boyleyse arayip haber de vermeseydiniz. Bu sadece sizin degil esinizinde sorunu. Gelme diyebilir. O arsizliktan utanmiyorda siz hakkiniz olani soylemekten mi utaniyorsunuz ?! Ne kadar akilsiz bir kadin ya zorla gelmeye calisiyor cok sinirleniyorum.Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldıne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?