• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne demeye getirdi acaba

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
kızlar merhaba 1 aydan beri bir çocukla konuşuyorum geçen gün kendisine benimle ilgili ne düşünüyosun dedim ileride e olur gibinden agzını araştırmak istedim bana ilk görüşte olmaz bazı duygular zamanla gelişir dedi bu cümleden ne çıkarıyosunuz ne olur yani merak ettim de:KK64:

Hic bisey olmaz gibime geldi.. Seni uzmemek icin ilerde ne olacagi belli olmaz gibi laflar soylemis sankio_O

kızlar merhaba 1 aydan beri bir çocukla konuşuyorum geçen gün kendisine benimle ilgili ne düşünüyosun dedim ileride e olur gibinden agzını araştırmak istedim bana ilk görüşte olmaz bazı duygular zamanla gelişir dedi bu cümleden ne çıkarıyosunuz ne olur yani merak ettim de:KK64:
su an asik degil..

Siz bu soruyu çocuğu daha hic gormeden mi sordunuz ki?

çocuğun mantıklı olduğunu çıkartıyorum.eee çürük falan var mı?çocuğun dişleri sağlıklı mı?ağzını araştırmışsın ya

Çocuk gayet anlaşılır konusmus da sanırım sen gelinlik falan bakmaya başlamıştın

Birbirimizi tanıyalım demiş :)) anlaşabiliyor muyuz demiş felan filan işte

"Henüz zamana ihtiyacım var Sıkma beni "

Demiş ! :p

çok yoğun duygular içinde değil.. ilk görüşte çarpılmamış. keşke çok aramasaymışsın ağzını. bunu duymaya gerek yoktu. bira daha sabretsen anlardın.

Back
X