Ne desem bilmiyorumki ..

Loria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
276
6
68
Nerden giris yapsam beni daha iyi anlarsiniz diye dusunuyorum ama aklim okadar karisikki belki biraz daginik anlatabilirim ..
Evet sorun esim... 8 ay olcak nerdeyse evleneli.. Ve yurt disina gelin geldim.. Esimle yaklasik 3 yil nisanli kaldik, okullar is oturtmalar derken uzadi nisanliligimiz.. Ve bu nisanlilik suresince esimin bana karsi soguk durusunu hep problem ettim durdum.. Ama heseferinde beni ikna etmeyi beceriyordu .. Cocuklugunda ailesinde yasadgi sorunlar ve svgisizlik yuzundEn boyle bir kisiligi oldugunu soyledi hep.. Ve benim onu degistirme teklifime hep olumlu cevap verdi,... Yani hep bu sekilde beni ikka etti.. Derken dugun vakti geldi ve evlendik.. Ama esimin davranislainda ben hic degisiklik goremiyorum ben nekadar fedakarlik yapsamda onun o umursamaz, duygusuz, ve buz dolabi gibi halini degistiremedim.. Son iki haftadir ona karsi tavrimi koydum ciddi anlamda,cok soguk davraniyorum,onun banandavrandigi yapiyoum ona .. Ve cok kotu tartisim onunla.. Onceki gece yataga girdigimizde ben basladim icimdki heseyi bosalttim, ama deli gibi aglayarak .. Bayilma derecesine geldim aglarken,ve o karsimda hep sustuuuu... Aglama neolur diyip durdu sen bItirdin,yasama sevincimi sondurdun diye bagira bagira hm aglayip hm konustum.. Ben onun icin hayataimi ailemi heseyimi geride birakip geldim, bununmu halediyorum dedim.. Bana diyorki ben butun dunyayi gezsem senin gibi bir es bulamam... Ama gercekten elimde degil bu halim, lutfen beni anla, cOcukken cok zor seyler yasadim ve simdi evliligime yansiyor bunlar.. Beninaffet .. Ama bende mutlu degilim... Dedi... BEn gitim kendimi banyoya kapattim yere coktum ve agliyorum kaderime isyan ediyorum..ongeldi yanima durmus karsimda bende yerlerde rezil halde agliyorum, dedim senin yuzunden su gurbet ellere geldim,cook Yalnizim dedimm

Kusura bakmayin telden yaziyoum, konuya burdan devam edim...
Beni kaldirdi odaya goturdu su getirdi ... Ve benim bu halime cok uzuldugunu ala beni mutsuz etig icin benimle mutlu olmadigini soyledi... Ben olmasam baska bi kadin olsa onunla mutlu olucagin ainaniyomusun dedim, hayir dedi senin gibi biriyle mutlu olamadiysam kimse beni mutlu edemez dedi ... Aileme soyleyemiyorum cok uzulurler ve icimd tuta tuta deli olcam konusup rahatlicam kimse yoook......... Ne olur banan akil verin, siz olsaniz napasinizz ... Ve bana olan sEvgisinden emin olmadiginida soyledi...... Biraz uzun anlattim sanirim kusura bakmayin ama anlayim iste cok ama cok kotuyum

aile problemleri demişsin..belkide ailesinden bişey görmediği için sana nasıl davranacağını kestiremiyordur..sende 3 sene sonrasında evlenmeye karar vermişsin eşini yeterince tanımışsındır..erkekler bazen çocuk gibi olurlar..belkide senin birşeyler yapıp ona öğretmen mantıklı olur..yani hep ondan beklemeyip senin ön ayak olman..evli olmadığım için de çok bişey diyemicem..

cnm fedakarlık zor ama biraz daha beklesen sabretsen belki düzeltebilirsin
ben eşime eline sağlık demeyi 6 ayda öğrettim
2 kelime 6 ay

daha çok yenisiniz
allahım bu günleri aşmanızı nasip etsin

size olan sevgisinden emin değilmiymişondan mı buz gibi soğukmuş...adam sevdiğini sevmediğini bilmezmi yaaaa

İçine atmışsın hep, sonra da yansıması böyle olmuş.
Eşin de seni seviyor ama yapısı öyle sanırım.
Ciddi bir sorun yok gibi...
Sende şimdi gurbet ellerdesin..

Belki de oyalanıcak şeyler bulamıyorsun eşini hayatının merkezine koydun belkide...
Öncelikle kendine uğraş bulmalısın. Eşinin yapısını değiştiremezsin sen eşinin seni değiştirmesini istermiydin?

İlk evlendiğimde bende böyle düşünürdüm. Eşim daha mesafelidir ama olgundur, sabırlıdırda..Sıcak bir insan olup ona buna konuşan cıvık erkeklerde var ama onlardan daha iyidir bence.

Eşinin olumlu özelliklerini düşünüp artılarını çoğalt. Bu sevginizi artıracaktır.

Sevgisinden emin olmadığını okumamıştım? :44:

Son düzenleme:

Belki de emin olamadığı için size karşı sıcak davranmak içinden gelmiyordur.. Görücü usulü müydü evliliğiniz??

sana sabır dılıyorum ve esınle bırseyler yaptıgınızda kırıldıgını gostermek yerıne ona hangı durumlarda nasıl tepkı gostermesı gerektıgını anlatmaya baslıyabılırsın yanı bu hareketıne kırıldım degılde bunun yerıne soyle soylesen daha cok mutlu olurum o sana soguk olsa bıle sen sıcak davran gore gore bazı seyler degısmeye baslar.

kaldıkı ınsanların dusuncelerı bıle yasadıkca degısıyor ben bır yıl oncekı gıbı dusunmuyorum ıkı yıl oncekı yaptıklarımı yada sabrımı sımdı hayatta gosteremem bunun gıbı dusunursen esının degısımıne yardımcı olabılırsın dıye dusunuyorum kı esınde senı sevıyor bellı bu anlatımından.

Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim.. Inanin bu oyle kou bir psikolojiki.. Zor bi insan , ve bende cok asiri duygusal biriyim, alttan aldigim zaman kendimi cok ezdigimi hisediyorum, grur yapiyorum,o yapmiyosa bende yapmam diyoum , ve boylece iyice uzaklasiyoruz hayir gorucu usulu evlenmedik...

Eşin,duygularını gösteremeyen birisi olabilir.
Sen de başka ülkede,diğer sevdiklerinden uzaktasın.
Bütün ilgi ve sevgi ihtiyacını eşinde bulmak istiyorsun.
Biraz da senin orada yalnız kalmanla alakalı olabilir.
Çalışsan veya okula gitsen belki daha iyi hissedersin.
Eşin,zamanla sana uyum sağlayabilir ama böyle sinir krizleriyle çözülmez.
Birbirinize zaman tanıyın.

Okula baslicam yakinda.. Hakli olabilirsiniz, ama ben bu durumlara dusmussem onun icindir ... Turkiyede isimde vardi okulumda.. Ben onun icim bitirdim herseyii ve istiyirumki oda ona gore degerimi bilsin... Kim kim icin bunu yapar Allah askina siz soyleyin... Oyle kolaymi yabanci bir ulkede hayata tutunmak... Ben onadedimki en basta sen orda annem babam arkadasim esim herseyimi olucaksin bunu yapabileckmisin dedim .. Ama ozamanlar bukadar asiiri degildi ... Inani. Hic sagliklik dusunemiyorum.. Tum su evin icinde onu bekliyorum oda oyle davraninca eriyorum bitiyorum:'( bEn telefondan yaziyorum oyuzden hepinize ayri ayri yazamiyorum kusura bakmayin lutfen... Cok ihtiyacim vardi konusmaya

Evliliğiniz daha cok yeni alışma devresi olduğunu düşünüyorum
Biraz sabret zor ama ins hersey yoluna girer.

Herşeye okey de sana olan sevgimden emin değilim cümlesi beni tereddüte düşürdü.
Hoşlanmadım, böyle bir ifadeden rahatsız oldum doğrusu

Demi... Iste bende oyuzden cabalammin bos oldugunu dusunur hale geldimya.... Offf offf Allahim ne gunahim vardi ki beni yalnizligin en dibine mutsuz bir sekilde biraktin... Ve ben cokngucsuz bir insanim, hic dayanacak bir bunyem yok, yikiliyorum hemen

Hayir danimarkadayim ..

bak aslinda Danimarka Almanya vs farketmez.yurt disinda yasayan türklerin hepsini demiyorum tabiki cogunlugu ama tabiri caiz iseruh hastasi. hepsinde kisilik bozuklugu var.
bunlar hep baskalarinda hata bulur, insanlari sevmez güvenmez,asosyaldirler ise gibip gelmek alisveris disinda birsey yapmazlar.korkaktirlar hakalrini bile savunamazlar.
hepside berbat cocukluk yasamislardir.sevgisiz büyümüslerdir kavga icinde para kavgasi mesela.
bende Almanyaya gelin geldim benim yakinlarimda buraya evlenip geldiler öyle sorunlar varki hepside birbirine benziyor.Sen ve ben mesela Turkiyede dogup büyümüs oldugumuz icin bizim hayatimiz kötüde olsa inan onlar gibi degil.bir kere ezik büyümüsler .türk olduklari icinde eee ailedede sevgi saygi yok. simdi sana o yuzden pek birsey veremez. hele cocugun varsa yada olacaksa ona alismasi sevmesi ilgilenmesi inanilmaz zor

hepsini yadasim halada yasiyorum.3 yillik evliyim.bende delirme noktasina geldim.esim senin anlattigin gibiydi arada hala öyle oluyor.sana tavsiyem eger esini seviyorsan ve icinde iyi niyet olduguna inaniyorsan degecegini düsünüyorsan savas.onu sen düzelt.inan ihtiyaclari var. bir kere senin onu gercekten sevdigini bilsin buna gercekten inansin ve güvensin.yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…