Ne desem bilmiyorumki ..

canım böyle sorunlar herkes yaşıyo sevmese seni nie evlensin bence oraya takılma sen burda olgun davranıp elinden geleni yapmalısın o soğuk die sende soğuk olma önceden yaşamış olduğu problemleri seninle unutmalı bunu yaptırcak olanda sensin . tabikide kolay değil ama sen elinden geleni yap mücadele et r hayırlı ise evliliğiniz zaten devam eder hayırsızsada yani en kötü anlamda biticek olursada sen elinden geleni yapmış olduğun için kendini rahat hissedersin .
olabildiğince ilgili davran arkadaşı annesi eşi olmaya çalış seninle tamamlasın kendindeki eksik yanları sakın üzme dua et rabbim güç vericektir sabret umarım kazanan sen olursun tabikide bu şekilde hayat çok zor evlendin zaten yurtdışında kimsen yok ama çare yok sabretmekten başka biraz daha yakın sıcak davran konuşmaya çalış bakalım inş. herşey güzel olur ümidini kaybetme

bence eşn seni seviyo. o konuda tereddüt etme. çok üstüne gittiysen eğer, kendini suçlayıp ben kötü, soğuk ilgisiz bi insanim demektense ben snei sevmiyorum diye korumaya geçmiştir. yani işiniz çok zor değil 8 au belki 8 senede anca çözülür. eğer psikologa gitmicekse yani çok zor ya ben de buna benzer bi durum yaşıyorum. şunu söyliyim ruhsal açidan hasta olan insanlar (ruh hastalığı değil tabi herhangi bi problem) sağlıklı kişileri de etkiliyo. yani eşiniz değişmez ama siz hasta olursunuz bi süre sonra. bu beni sevmiyo mu soruları yerini acaba ben sevilicek bi insan değil miyim e bırakır. sonra topla pirincin taşını. gripli insanin yanındaki sağlıklı insanlar gripliyi iyi etmez ama kendileri hasta oılur. maddi durumunuz varsa psikologa gitsin yoksa netten bi psikologla görüşüp nasoıl davranmanız gerektiğini öğrenin bence. biraz da sabır 8 ay çok az bi süre. bi de erkekler genelde ilgisiz yani iyi yönlerine odaklanin eşinizin.

Yapamiyorum butun o dediklerini yaptim olmuyor ya bikere tek tarafli olmuyor.. Tukendimm bittim vallahi gucum kalmadi artik kendimi taniyamaz hala geldim Allahim neden neden

canım neden deme bu da bi imtihan allah belkide seni sınıyo isyan ediyomusun die bende çok zorluklar yaşıyorum senin belkide yaşadıklarının çok daha fazlasını yaşadım ve yaşıyorum benim eşimde içki içince ayrı adam içmeyince ayrı adam oluyodu bazen inanki içki içsin istiyodum ki bana iyi davransın die herkesin çok farklı sorunları var mesela eve geç gelirdi inanki hüngür hüngür ağlardım çok özenirdim akşam yemeğini birlikte yiyen çiftlere gelir hiç konuşmadan yatardı ve öyle kinciki ufacık mevzuyu günlerce uzatırdı hep ben peşinde dolanırdım belkide şöyle düşün bu bi alışma sürecimi yada ayrılık teklifi et denemek için ayrılmakmı istiyosun die sor ne dicek sen söleme ama onun niyetini öğrenemye çalış

Bir insandan can çıkar ama huy asla çıkmaz bu insanın huyu Boyleyse siz nasıl değiştirmeyi göze alarak evlenirsinizki hem bi insanla evlenirken huyunu değiştiririm diye değilde o olan huyunu severek evlenmek daha dogru olurdu. Madem esınız bunların ailevi sorunlardan kaynaklandigini düşünüyor psikologa gidin aile terapistine gidin birlikte. Hem aile sorunları yasamış biriyle bence konuşma tarzinizi degistirirseniz Daha sağlıklı olur aile sorunu yasamış birine bağırarak ağlayarak sızlanarak dert anlatmak yerine ona kendinizi nasıl kötü hissettiğinizi guzel bir dille anlatırsanız farklı sıcak bir yaklaşım algılar, sabrınızın tükendiğini anlıyorum ama bu yola adım atarken bunu bilerek attınız.

Onunla herzaman en iyi sekilde konusmayi denedim, cunku cokseviyorum.. Ve lutFen bu sert konusmanizi kaldiracak durumda degilim .. Siz ne saniuorsunuz Allah askina bir evliligin yikilmsi kadar o yikimi kabulmek cok cok dha zorrrrrr... Ben elimden geleni yaptimm, ve esim her defasinda ve hatta daha deminki tartismamizda bile benim gibi bir es asla bulamicagini soyledi..
Telefonden giriyorum oyuzden ayri ayri yazamiyorum kusura bakmayin lutfen...

Arkadasim senin durumunada cok uzuldum bilmiyorum ne diyim hayat cok kotu cokkkk.... Siz nekaadardir evlisiniz? Ve dedigin gibi daha deminki tartismamizda esime dedimki beni istemiyorsan soyle bungece evdeki son gunum
Olur dedim... Sonucsa ben yine agladim o yine sustu

adamın fıtratı bu değitiremezsiniz ancak böyle kabullenip sevmeye çalışacaksınız.
adam yeni böyle olmuş olsa altında bi sebep aranabilir ama başından beri böyle ise kendisinin ve sizin kabullendiğiniz bir durum var ortada.
soğuk kanlı bir insana günlerce haftalarca yalvar nolur bundan sonra sıcakkanlı cıvılcıvıl bi insan ol. ne kadar olumlu geliyor ise size bu, sizin durmunuzda böyle.
tam okuyamadım ama sevgimden emin değilim gibimi bişey demiş adam.sizin geçirdiğiniz kriz ve sizin deyiminizle kadere isyan karşısında adam afallamış bence.
fazla beklentiler içine girip kendinizi ve evliliğinizi yıpratmayın zaten kabullenerek evlenmişsiniz..

Son düzenleme:
kendi içinde mutsuz olan bir adamla olmak gerçekten çok zor, insanın yaşam enerjisini emiyor, kendi mutsuzluğuna çekiyor, aynı yaşadıklarını ben de yaşadım. yurt dışına geldim, ağladım zırladım, boşanmak istedim, düzeltmek istedim, çok sevdim, çok kırıldım. tek beklediğim sevgi, ilgiydi. mutlu olmaktı...

2 yıllık evliyim, şöyle baktığımda 1. yılımda olduğum kadar mutsuz değilim. sık sık ağlama krizlerine, pişmanlık ve ayrılma laflarına girmiyorum... bilmiyorum eşim mi düzeldi, yoksa ben mi alıştım?

bebeğimi bekliyorum şimdi bütün sevgimi bebeğime vermek eşime bana ilk yılımızda yaşattığı sevgi açlığını yaşatmak istiyorum.

Ne olur biraz anlatirmisin nasil atlattin bu durumu .. Benim gibi olan biriyle konusmaya cok ihtiyacim var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…