Okadar hakkisinki... Ama madel boyleler bizim hayatimizi boyle mahvetmey nnehaklari vardi.... Onu seviyorum ama onun davranislari ve bana soyledigi o sevgimdn emin degilim dEmesi ister istemez sogutuyor insani... Cocugum yok ve bu sorunlari haletmeden asla dusunmicegim, esini sevgi gosteremeyen cocuguna nasil gosterir... Sen nasil astin bundurumu neolurrrbanada soyle inan ihtiyacim var bir bilenle konusmaya
Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim.. Inanin bu oyle kou bir psikolojiki.. Zor bi insan , ve bende cok asiri duygusal biriyim, alttan aldigim zaman kendimi cok ezdigimi hisediyorum, grur yapiyorum,o yapmiyosa bende yapmam diyoum , ve boylece iyice uzaklasiyoruzhayir gorucu usulu evlenmedik...
Benim esiminde kalbi cok temiz , yani asla kotu dusunmez olaylara karsi, sizinde dediginiz gibi benim bir mesguliyete ihtiyacim var ... Ama yabanci bir ulkeye gelince hemen adapte olamiyosun , bazi resmi engeller oluyor, hemen ise okula baslayamiyorsun, cok sukur onlar atlattik, insallah bunlai hallederiz... Elbette ki bunhayatta hicbisey kolay olmuyor, cok ayri ayri konularda zor sinintili donem geciren cok insan var bUnlari biliyorum , okuyorum burda herkesin bi sorunu var... Ama ayni yastiga bas koydugun adamin seni sevdiginden emin olmamasi nasil anlatimki icimi yakiyor...... Hepinizden ozur dilerim basinizi sisirdim, ve ayrica cok cok tsk ederim, artik kendimi yalniz hisettimde burda olacagim.. Cunku guzel ulkemin oyle guzel yurekli insanlari varki ... Bunsoguk ulkenin soguk havasinda yuregi bile soguyan insanlar gibi degillll... Allah razi olsun hepinizeden..
Mumteha isimli arkadasim sen beni øyle bir noktadann vurdunki, inan okadar guzel yazmissinki, ne diyecegimi bilemedim..... Bana farkli bir bakis acisi kazandirdin suanda farkindamisin? Cok cok sagolll.... Insan bilmedigi bsryden emin olamaz bu sey sevgide olsa... Bana bunu soylettin suanda.. Bu hayatta boyle iyi dusunen insanlar olmazsa, birinin bir sikintisina kosacak insanlarimiz olmazsa nasil yasanirki... Iste benim ihtiyacim olan sey buydu, konusmak anlatmak icimi farkli fikirler almak ... Blki ben bu sorunlardan dolayi gozlerimi gerceklere kapatmisimdir diye cok dusundum, ve zaten buyuzden burda sizlerle paylastim... Dediklenizi donup donup okuyacagim unuttugum her an... Cok sagolun .. Allah kimseyi evind yuvasinda huzursuz etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?