Ne Desem Pişmanlık.:(

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
merhaba arkadaşlar
ben günlerdir düşünmekten yoruldum bişeyi yaptığımda haz alamaz oldum
o eski gülen orkide ben degilim bilmiyorum.
insanlar beni anlamiyor anlamak istemiyor.
bişey anlatiyorum sonradan ne dedim ben ya deyip pişman olduğum....
yüzlerime soğuk soğuk bakan insanlara tahammül edemez oldum.
ben sicakkanlıydım onu da kaybetmek üzereyim..
içten biriydim onu da kaybediyorum
içimde olani hiç bişey kaybetmek istemiyorum
şu insanlar yüzünden...her dediğime pişman olmak istemiyorum rahat rahat konuşmak istiyorum.
oturup pozitif biçimde muhabbet etmek istiyorum...

ne yapacagimı bilmiyorum.. bu insanlar yüzünden değiştim.. o içtenliğimi sicakkanlığımı dobralığımı özledim
ne yapmalıyım nolur bana yardim edin.
sevgilerimle.
orkide.

Çok soyut yazmışsınız, tavsiye vermek çok zor. Daha somut şeyler, olayları yazın ki asıl sorun ne anlayalım. Ona göre, belki “bu kadar şeye bu kadar tepki göstermeniz, depresif olmanız normal değil, önce kan değerlerinize baktırın, sonra psikoloğa gidin” de diyebiliriz, “bu insanlarla görüşmeyin, size zarar veriyorlar” da.

Herkes mutsuzda ondan.
Yüzü gülen bir tane kişiye denk gelemiyorsun artık.

Her insanda büyüyüp geliştikçe benzer şeyler olur. İş hayatınızdan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. Ancak özelden bahsediyorsanız yanlış bir ortama sahipsiniz demektir. Özel hayatınız sizin kontrolünüzde. Müdahale edip genel bir temizlik yapabilirsiniz (en sevdiğim)

Herkes mutsuzda ondan.
Yüzü gülen bir tane kişiye denk gelemiyorsun artık.
hiç mutlu insan yok yaa
ben mutlu etmeye çalıştım..
şöle komiklik yapayim dedim...
ama yoruldum ...
ben kendimi heba etmişim..
üzüm üzüme baka baka degişiyor.
ben içimdekini enerjimi hiç kaybetmek istemiyorum valla.

Anlayamadım desek kizar mısın yani daha doğrusu anladım ama neresinden tutupta fikir belirteyim bilemedim ve evet, herkes mutsuz

iş yerinde mutsuzum iyi bi işim olmasina ragmen ortam kötü.
hiç oraya takmasam da kötü kötü bakmalara haz edemiyorum..
evliliğim de iyi de kayınvalidemgil hep soğuk beş surat asık.. içimden konuşasim gelmiyor.
bi arada olmak bile istemiyorum...
eşimedesem o konuyu hiç açtirmiyor.

insanlar için değil kendin için yaşa
dengesizler ki
kardeşim dediğim insanın düğününe gitcem yol iz bilmediğim bir şehir bana yol tarif ediyor ya dasdas
diyor ki sabah uyanırsa ararmışım filan abuk subuk imalar uyku saatine göre arayacakmışım
son arkadaşlık vazifemi yapıp düğününe gitcem sonra iletişimi keseceğim
insanlar değişik değişiyor dönüşüyorlar ya da zamanla
o yüzden yeri gelince ipleri koparmak yeri gelince yeni insanlara kapı açmak her zaman iyidir en güzelidir takılmayın sorunlu tiplere derim açıkçası

Kardes Turkey gülmeyen 4. Ülkeymiş stressde ise 11. Sirada pek umut gormuyorum alistim valla. Bende mutsuzum genellikle sahteden guluyorum cogu onuda basaramiyor.

Sen mutlu etmeye çalıştıkça mutsuz olan tarafsen olursun buna emin ol..
Birazdakarşı tarafla olan ilişkilere bağlıdır.
Var olan enerjini kendine ailene gösterceksinartık.

ilaçlar bişey degişmez psikoloj da.:)
insanin kendi degişmesi gerekiyorben degişmek istemiyorum...
şu tanimadığı kişilere şöle rahat adim atsam merhaba x nasılsın desem suratima bon bakiyo sen kimsin der gibi..
bende şok. ay seninle uğraşmayayim diyip geçiyorum
yanima geliyo sen beni taniyormusun?
ben: yoooo...
o: o zaman neden selam verdin
ben:
tanişmak istedim arkadaş olmak istedim olamaz miyani
o:......
sonra kesiliyor.

İş hayatında çok mutlu bir ortam olamaz zaten. İşinizi yapın kafi. O insanları kötü kabul edin ve görmeyin bile. Ancak kendinizi de asla ezdirmeyin, sessiz olmayın.
K.valideniz yapı olarak soğuk ve suratsızsa, o da hayatınızda değiştiremeyeceğiniz şeylerden biri. Onun sıcak olması konusunda da beklentinizi bitirin.
Son olarak; asla ve asla eşinize annesini şikayet etmeye kalkmayın. Çünkü erkekler ailesi konusunda çok aşırı hassaslar. Kendisi, annesinin hatasını görse bile dillendirmez ve sizden duymaya tahammül edemez. Böyle şeyler maalesef eşlerin çok kolay soğumalarına sebep oluyor. Değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabullenmediğinizde psikolojimiz bozuluyor ve olan yine bize oluyor. Fazla muhattap olmamaya çalışın yeter.

en mutlu ülkesi neresi ben oraya gitcem

Al sana ülke gidiyoruz hemen

Dünyanın en mutlu on ülkesi arasında çoğunluğu İskandinav ülkeleri oluşturdu. Dünyadaki en mutlu on ülkesinin arasına zirvede yer alan Finladiya'nın dışında Danimarka, İsveç, Norveç ve İzlanda'da girdi. Geçtiğimiz yıl mutlu ülkeler arasında 18. sırada yer alan ABD, bu yıl bir basamak düşerek 19. sırada yer aldı.20 Mar 2019

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…