- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
kesinlikle size katılıyorum.
Günümüz şartları, çevre hepsi etken.
finlandiyamiş..:) neresi o ya.
Aynen yaşama mücadelesi oldu artık tek gaye .Artık bir günaydın demeyi unutur hale geldik..
aslinda türkiyede mutlu olmasi lazimAl sana ülke gidiyoruz hemen
Dünyanın en mutlu on ülkesi arasında çoğunluğu İskandinav ülkeleri oluşturdu. Dünyadaki en mutlu on ülkesinin arasına zirvede yer alan Finladiya'nın dışında Danimarka, İsveç, Norveç ve İzlanda'da girdi. Geçtiğimiz yıl mutlu ülkeler arasında 18. sırada yer alan ABD, bu yıl bir basamak düşerek 19. sırada yer aldı.20 Mar 2019
türkiye aşığımGel gitme oralara soğuk olur üşürsün
ilaçlar bişey degişmez psikoloj da.:)
insanin kendi degişmesi gerekiyorben degişmek istemiyorum...
şu tanimadığı kişilere şöle rahat adim atsam merhaba x nasılsın desem suratima bon bakiyo sen kimsin der gibi..
bende şok. ay seninle uğraşmayayim diyip geçiyorum
yanima geliyo sen beni taniyormusun?
ben: yoooo...
o: o zaman neden selam verdin
ben:
tanişmak istedim arkadaş olmak istedim olamaz miyani
o:......
sonra kesiliyor.
işte ben ne desem pişman oluyorumİyi de tanınmayan bir kişiye gidip öyle selam verilmez. Önce “Merhaba ben X” deyip kendinizi tanıtırsınız. Sonra o da yeni bir tanışma yaşadığını anlayıp, kendini tanıtır.
Kendinizi tanıtmadan, onların ismini söyleyip bir de nasılsın deyince, tanışıyor muyuz diye şaşırmaları normal.
Aynen yaşama mücadelesi oldu artık tek gaye .
Bir de insanların zihniyeti değişti daha kalıplara bağlı yaşamaya zorlanıyoruz aslında
aslinda türkiyede mutlu olmasi lazim
ne varsa herşeyi bulunan bir ülke. insanlar şükretmeyi bilmiyor ya.:/
insanlara takıyo hep negatife yönlendiriyo orasi hiç olmamali..
aç degiliz ekmegimiz suyumuz var
neden mutsuzuz??
işte ben ne desem pişman oluyorum
türkiye aşığım;
türkiyede de mutlu insan olsa ..varda biz görmüyoruz körüz biz kör
finlandiyamiş..:) neresi o ya.
buz gibi ülke ise neden sicakkanlı:)Millet birbirini görmez orda buz gibi ülke kiz
buz gibi ülke ise neden sicakkanlı:)
sicak ülkelerde neden buz gibi.. bi anlayalim:??
insanlarla tanişma olayım sıfır artık ne diyecegimi adim atamaz oldum..işte ben ne desem pişman oluyorum
olur tanişalım:)nerdesiniz tanisalim :) bir zamanlardaki ben gibisiniz sizin gibi biriyle eski ben olurum hemen hic yadirgamam walla :)
beğenmediğim bir şeye karsidaki sirf mutlu olsun die begendim hic demedim yanlislari soylemekten cekinmedim beni bir seylere zorlayan degil de benimle bir seyler yapmak icin emek verenlerle birlikte olmaya onlari buna deger gordugum icin kendimi zorlamaya calistigim insanlarla birlikte oldum arkadas olarak ve takdir edersiniz ki bu insanlar arasinda pek kabul gören bir şey degil surekli yuzune gulmeni istiyorlar kendinden odun vermeni mutlu olduğunda cekemiyorlar mutsuz oldugunda destek anlaminda yanindaymis gibi yapip icten ice mutlu oluyor bu tipler bu yuzden 1 ya da 2 arkadasim vardir ha bi de seviyorum diip hic aramazsan aramayan tipler e bi de kendi hayatindaki olumsuzluklar da olunca insan eski ben vardi ya ben böyle diildim diyip kendinw üzülüyor o yuzden sizi cok iyi anlıyorum kahkahasi meşhur espirili surekli gülen ben degilim asik suratli kimseyle gorusmek istemeyen ben varım malesef.. buna hayat mi deniyor tecrube mi bilemeyecegim ama yalniz diilsin.olur tanişalım:)
işte ben bunu yaşadım mutsuz olarak dertlerimi birine anlattığımda sonradan neden anlattim ki deyip pişman oluyorum.beğenmediğim bir şeye karsidaki sirf mutlu olsun die begendim hic demedim yanlislari soylemekten cekinmedim beni bir seylere zorlayan degil de benimle bir seyler yapmak icin emek verenlerle birlikte olmaya onlari buna deger gordugum icin kendimi zorlamaya calistigim insanlarla birlikte oldum arkadas olarak ve takdir edersiniz ki bu insanlar arasinda pek kabul gören bir şey degil surekli yuzune gulmeni istiyorlar kendinden odun vermeni mutlu olduğunda cekemiyorlar mutsuz oldugunda destek anlaminda yanindaymis gibi yapip icten ice mutlu oluyor bu tipler bu yuzden 1 ya da 2 arkadasim vardir ha bi de seviyorum diip hic aramazsan aramayan tipler e bi de kendi hayatindaki olumsuzluklar da olunca insan eski ben vardi ya ben böyle diildim diyip kendinw üzülüyor o yuzden sizi cok iyi anlıyorum kahkahasi meşhur espirili surekli gülen ben degilim asik suratli kimseyle gorusmek istemeyen ben varım malesef.. buna hayat mi deniyor tecrube mi bilemeyecegim ama yalniz diilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?