• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE deyip geçiyim kararsız kaldım

kendimi senin yerine koydum da, zor bir durum. ben senin yerinde olsam duygularını anlamamazlığa gelirdim, 3 defa aradıysa 2 sini açmaz, diğer aramasını da çok kısa tutar ve sürekli ablacığım şeklinde konuşurdum :) kimse kötü düşünmüyorsa sen de rahatsız olduğunu söyleme eşine, sonra "aşkolsun ablam benden mi rahatsız olmuş, yanlış anlamış beni" demesi olası, bir de siz kötü hissetmeyin kendinizi.. belli ki kötü niyetli değil, bir sevgili bulunca sizi aramayı unutur zaten bir süre sonra :)

25 yasinda kazik kadar adamla ablacim diye konusmak komik gelir bana. ben olsam iletisimi bicak gibi keserdim. yuzyuze gelirsek de merhaba merhaba. esin veya bi baskasi neden gorusmuyorsun derse de gorusmek istemiyorum yeterli bir cevap olur ;)

tamamen ilişkinizi kesseniz sizin hayrınıza olur ,belkide adamın size içten içe duyguları büyüyor ve sen telde onunla konuşunca

umutlanıyordur böyle manyaklarda var.

ben olsam ablası kırılacakmış diye hiç düşünmem gerekirse onunlada görüşmem olur biter.

tamamen ilişkinizi kesseniz sizin hayrınıza olur ,belkide adamın size içten içe duyguları büyüyor ve sen telde onunla konuşunca

umutlanıyordur böyle manyaklarda var.

ben olsam ablası kırılacakmış diye hiç düşünmem gerekirse onunlada görüşmem olur biter.

bu konu da akıl istemeniz bile mantıksız geldi bana, bu konu da tartışacak ne var adam akrabanız değil karşılaşma imkanınızda yok açma telefonunu ne olacak seninle küsse ne olacak konuşmasa bozulsa ne olacak , açmayacaksız telefonunu bu kadar.ablasıyla olan ilişkiniz de aile hayatınızdan önemli değil heralde. konuşmak seni mutlu ediyorsa bilemiyeceğim o kadarını

İyiniyetinizden ötürü çok yüz vermişsiniz.
Bu tip olaylarda bu tip çocuklar genellikle sapık niyetlerde besler. Ve baştan bir an önce def edilmezse, başa bela bile olabilecek şeyler yaparlar. Bence başınızdan bir an önce def edin ve hattınızı değiştirin.

Pardon da neden sizi arıyor sürekli ve neden görüşme zorunluluğu duyuyorsunuz teli açmadım ablasına şikayet etmiş diyorsunuz eh ablası da sizi arayıp kızdı mı kardeşimin niye telefonunu açmadın diye kızdıysa sen de söyle konuşmam uygun olmaz o benim arkadaşım değil dersin olur biter yani. Ne demek gözden ırak olan gönülden de ırak olur filan cesaret veriyorsunuz engelleyin numarasını yanlış anlarsa anlasın yani idrak etsin hatta ablasına açıkça söyleyin aramasını istemiyorum diye ablası konuşsun araöma rahatsız etme diye ne münasebet canım. İstemediğim biriyle neden zorla görüşeyim.

Sert bir üslupla uyarın bence. Verdiği cevap huzursuz edici. Terslerseniz tekrarlayabilecegini sanmıyorum. Israrcı olursa eşinize söyleyin.

bu konu da akıl istemeniz bile mantıksız geldi bana, bu konu da tartışacak ne var adam akrabanız değil karşılaşma imkanınızda yok açma telefonunu ne olacak seninle küsse ne olacak konuşmasa bozulsa ne olacak , açmayacaksız telefonunu bu kadar.ablasıyla olan ilişkiniz de aile hayatınızdan önemli değil heralde. Konuşmak seni mutlu ediyorsa bilemiyeceğim o kadarını

yaptığınız imayı anlamazlıktan geliyorum çünki vereceğim cevap kırıcı olabilir

pardon da neden sizi arıyor sürekli ve neden görüşme zorunluluğu duyuyorsunuz teli açmadım ablasına şikayet etmiş diyorsunuz eh ablası da sizi arayıp kızdı mı kardeşimin niye telefonunu açmadın diye kızdıysa sen de söyle konuşmam uygun olmaz o benim arkadaşım değil dersin olur biter yani. Ne demek gözden ırak olan gönülden de ırak olur filan cesaret veriyorsunuz engelleyin numarasını yanlış anlarsa anlasın yani idrak etsin hatta ablasına açıkça söyleyin aramasını istemiyorum diye ablası konuşsun araöma rahatsız etme diye ne münasebet canım. Istemediğim biriyle neden zorla görüşeyim.

arkadaşlar belkide bu aile ile kayınvalidemlerin ve bizim samimiyet derecesini yeterince izah edemediğimden böyle kestir at sert konuş ...vs yorumları çok sık geldi benden öncesine dayalı akraba ötesi bir samimiyetleri sözkonusu iki kardeş aile gibi düşünün yedik içtik bir gidiyor ellerinde büyümüş torunlar çocuklar benim telefonlarını açmamış olmam bile kırılma sebebi oluyor kalkıp ben açık açık senden rahatsız oluyorum kocaman delikanlısın arama beni birdaha diyemiyorum ortada feda edilcek sadece ablası olan benim arkadaşım olsa hiç sorun değil ama ben bunun yansımasını aşağı yukarı tahmin ediyorum direk kayınvalidemlere laf gidicek bizim oğlan aramışta arama ben rahatsız oluyorum demiş neden rahatsız olmuş bir yanlışımı olmuş o onun ablası çocuk bunalınca arıyor işte ne demeye çalışmış ....vs vs inanın suçlu duruma ben düşerim hee kendisine zaten söylüyorum uygun ifadelerle ama sert cevaplar döner dolaşır beni huzursuz eder

yaptığınız imayı anlamazlıktan geliyorum çünki vereceğim cevap kırıcı olabilir

ben bir şey ima etmedim ki açıkça yazdım çok net değil mi yazdığım. kimse başınıza silah dayamıyor alt tarafı ablasıyla da görüşmezsin aile huzurundan önemli mi

ben bir şey ima etmedim ki açıkça yazdım çok net değil mi yazdığım. kimse başınıza silah dayamıyor alt tarafı ablasıyla da görüşmezsin aile huzurundan önemli mi

son cümledeki imanızı kastettim neyse feda edilcek sadece br arkadaşlık değil konu aile bağları bir önceki yorumumda izah ettim zaten

bu konu da akıl istemeniz bile mantıksız geldi bana, bu konu da tartışacak ne var adam akrabanız değil karşılaşma imkanınızda yok açma telefonunu ne olacak seninle küsse ne olacak konuşmasa bozulsa ne olacak , açmayacaksız telefonunu bu kadar.ablasıyla olan ilişkiniz de aile hayatınızdan önemli değil heralde. konuşmak seni mutlu ediyorsa bilemiyeceğim o kadarını

Konu sahibinin hoşuna gitse buraya konu açar mıydı?

Yaptığınız ima hiç hoş değil bence...

kusura bakmayın ama bence çok fazla iyi niyetlisiniz.

birisi beni rahatsız ederse telefonumu asla açmam illede çaldırıyorsa açıp sert bi tonla ben senin arkadaşın değilim sırdaşın değilim beni bir daha arama derim.

şayet ablası bunu sorsa rahatsız oluyorum dersin ister kırılsın ister üzülsün umurumda olmaz. üstelik eşim benden daha çok rahatsız olurdu muhtemelen son konuşmayı o yapardı zaten....

arkadaşlar belkide bu aile ile kayınvalidemlerin ve bizim samimiyet derecesini yeterince izah edemediğimden böyle kestir at sert konuş ...vs yorumları çok sık geldi benden öncesine dayalı akraba ötesi bir samimiyetleri sözkonusu iki kardeş aile gibi düşünün yedik içtik bir gidiyor ellerinde büyümüş torunlar çocuklar benim telefonlarını açmamış olmam bile kırılma sebebi oluyor kalkıp ben açık açık senden rahatsız oluyorum kocaman delikanlısın arama beni birdaha diyemiyorum ortada feda edilcek sadece ablası olan benim arkadaşım olsa hiç sorun değil ama ben bunun yansımasını aşağı yukarı tahmin ediyorum direk kayınvalidemlere laf gidicek bizim oğlan aramışta arama ben rahatsız oluyorum demiş neden rahatsız olmuş bir yanlışımı olmuş o onun ablası çocuk bunalınca arıyor işte ne demeye çalışmış ....vs vs inanın suçlu duruma ben düşerim hee kendisine zaten söylüyorum uygun ifadelerle ama sert cevaplar döner dolaşır beni huzursuz eder

Bence yine de farketmez akrabanız değil sonuçta sadece komşunuz neden eşinizi aramıyor da erkek olarak sizi arıyor o zaman her türlü cesareti bulur arar bugün bunlar söyleyen yarın neler der asıl eşiniz konuştuğunuzdan rahatsız olabilir. Kaynananız tanıyorsa o zaman görüşmeyi kesmeden önce söylersiniz böyle böyle delikanlı çocuk ama eşimi değil beni arıyor ben rahatsız oluyorum bir bayan olarak küçük çocuk değil artık ben beni aramasını istemiyorum muhabbet edeceğim bir şey yok onunla haberiniz olsun dersin ayrıca arkadaşınıza da neden kardeşin sürekli beni arıyor eşimi hiç aramıyor dediğinizde kardeşine tepki vermiyorsa kızmıyorsa şaşarım ben bu işe. Evli bir kadını 25 yaşında insan nasıl arar kimse aranmaz öyle zırt pırt demez mi bu çocuğa bence kaynananız size hak verir. Onun bunun hatrı için ben konuşamam şahsen istemediğim biriyle aynı şehirde bile değiliz görüşmüyoruz ne alaka telefonla sürekli beni arıyor deyiverin. Bunalınca arayacağı akranı yok mu desenize taa şehir dışından sizi arayacak bunalınca işe bak o zaman burada ne yapayım diye yazmayın yani madem reddetme imkanınız yok ne desek yapamam diyorsunuz o zaman konuşun napalım yani hem yardım istiyorsunuz hem söyleyince yok yapamam konuşmak zorundayım diyorsunuz.

Bir de neden tek başınıza çözmeye çalışıyorsunuz topu eşinize atın eşinize şikayet edin aramasını istemiyorum konuşmak istemiyorum diye kaynananızın yakınları sonuçta eşinizde tanıyordur ben bir şey desem ters teper küçük çocuğu yanlış mı anladın derler ama başka şehirdeler hala beni arıyor annene kendin ben rahatsız oluyorum deyip söyler misin de o zaman bak nasıl geri adım atarlar kendi oğullarının rahatsız olduğunu duyunca yani çare çok ama onu yapamam bunu yapamam daha artık ne çözüm üretelim ki biz.

eşim rahatsız oluyo lütfen bi daha arama de
arasan da açmam de
ya da direk ablasına söyle o konuşsun

büyütme bence farklı illerdesiniz ve yanlış anlaşılacak bi duruma dönüşebilir ilrde
zaten çocuğunda ilgisi var belli

Son düzenleme:
Cogu kisi numaranizi degistirmenizi soylemis ama,numaranizi degistirsenizde ablasiyla gorusmeye devam ettiginiz surece numaranizi almasi zor olmasa gerek.madem bu kadar rahatsizsiniz,numaranizi degistirin ablasiylada gorusmeyin..

eşiniz kendisine hayran olan 25 yaşında niyetini belli etmiş bir genç kız ile görüşüyor olsa
eşinize ne ögüt verirdiniz düşünün aynı şeyi kendinize uygulayın
(her nekadar siz hiçbirşey hissetmesnizde hayranlığı hoşunuza gidiyordur mutlaka)

Kocaman adam olmus ..
davranislari seni rahatsoz ediyosa , her aradiginda bi bahane uydur.. vaktinin olmadigini felan soyle
Kapat telefonu... boyle deva ederse ilerde basina bela olur..

Eger laftan anlamiyorsa devam ediyosa ablasina soylersin ,ablasida ona gore uyarsin onu...
ben senin yerinde olsam bastan yapardim bunu..
sonucta evlisin ve dunyada hersey oluyor..
kendi yasitlarini arkadaslarini arasin konussun.
bi kac kez daha ararsa tatli dile uyar olmuyosa ablasina soyle.

Back
X