• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE deyip geçiyim kararsız kaldım

kusura bakmayın ama bu olay bir şekilde çıksa en çok siz zarar görürsünüz. haklıyken haksız duruma düşersiniz. burdaki siderolites in iması sizi üzmüş olabilir ama emin olun bin beteriyle karşılaşırsınız. ve yapacak birşeyiniz kalmaz.

gerçekler bunlar eğri oturalım doğru konuşalım. senin ne kadar iyi niyetli olduğunu onu kardeş olarak gördüğünü düşünmezler.

karşınızda sizi yıllardır platonik aşık olan biri var. neyi ne zaman yapacağı belli olmaz. hı en güzeli olmasını istediğimiz başkasını bulur sizi unutur vs ama bazen böyle olması da sizi unuttuğu anlamına gelmez. çünkü siz onun için ulaşılmazsınız ilk aşkısınız.. dolasıyla bu durumu çok da basite almayın.

anladığım sürekli kendini ispat etme çabasında. ne zaman adam yerine koyacaksın diyor. yani bekliyor sizi. yani eşinizle aranızda bozukluk var mı ayrılacak mısınız bence sürekli onun takibinde. sizin zayıf bir anınızdan yararlanabilir. hani eşinizle ya da başka sorunlarınız vardır o sırada kendisiyle dertleştiğiniz an bilin ki zayıflığıınıza yenilirsiniz.. herşey alt üst olur..

aile bağları olan biri olabilir. aslında bizzat akrabadan da olabilirdi kaldı ki öyle değil.. ne olursa olsun yabancı.

ablası açmıyormuşsun telefonu deyince.. mağdem bu kadar samimisiniz ne konuşacağım ki de sürekli aynı şeyler nasılsın iyimisin gerek yok de.. konuşacak birşey yok de.. ben işte kardeşini akrabalarını söyle onlarla bu kadar aramıyor konuşmuyoruz de hatta canım sıkılıyor onlara bile açmıyorum telefonu de.. sadece o değil başka akrabalarını söyle onlarla da konuşmuyorum de.. sonuçta birlikte yedik içtik diye telefonlaşman gerekmez ki sakince..ya da bu kadar tepki vermeden arkadaşın yani ablası başkasıyla konuşuyor mu? yani kocam ya da başkası seni arasa falanca seni arasa arada ne yaparsın de.. istiyor musun.. sen konuşuyor musun de.. evet derse ben senin gibi düşünmüyorum de.. bu yüzden ben arkadaşlarımla ya da ailemle bu kadar telefonlaşmıyoruz de.. ne var bunda de.. hayır konuşmuyorum derse bakk benden niye bekliyorsun de..

ama sorun ablasında değil onu da dinlemez iş o haddeye gelse..

bence çok dallandırma budaklandırma direk koyulaştırdığım şeyi ona söyle..

Son düzenleme:
Back