Ne diyeceğimi bilemedim 🙂

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.403
3.822
83
Günaydın.

Arkadaşım, eşinin sosyal medyasında, eşinin kız arkadaslarinin, esinin fotoğraflarının altına kalp emojisi atmalarından rahatsizlik duyduğunu söyledi. Atanlar evlli ve bekar kadinlar, gereksiz buluyormus böyle seyleri. Benden de bu konuda onay bekledi. Bizim sosyal medyamız olmadığı için, ben bir yorum yapamadım. Normal mi hanımlar?

Anket gibi konu. Kimine göre normaldir kimine göre tuhaftır.

Yani kalp biraz gereksiz olabilir. Diğer emojiler beni rahatsız etmezdi ama.

Kalp emojisi atan kadınlar da karşı taraftan (eş kişisinden) demek ki bu sınırsız ve gereksiz samimiyeti görüyor, bundan cesaret alıyor.

Arkadaşınızın kadınlara değil eşinin davranışlarına takılması lazım.

Bu tamamen sosyal çevresinin nasıl olduğu ile ilgili.
Kendi eşimle ilgili düşünüyorum.
Bir önceki iş yerinde bu tarz kadın iş arkadaşları ile bu tarz diyalogları olmazdı olduğunda ise genelde bir bit yeniği çıkardı. Şu an çalıştığı yerde garip durmaz. O sebeple cevabı özneldir.

Guzel bir bakış açısı

İçinde bulunduğu ortama göre değişir diyorsunuz

E tabiki.
Bence çok dert edilecek bir şey yok. Hele arkadaşım için dert edeceğim bir konu asla değil.
Kişilerin kendi iç dinamiğini biz bilemeyiz ki.
Aslında ben de konu acmazdim ama bu konu tek taraflı bir krize doğru gidiyor sanırım. Yoksa, benim ne dertlerim var da işte

Adamin paylaşımları ne üzerine?
Normal bir hesap mi?
Cok takipcili, fenomen ya da uzerinden reklam, maddi getirisi v.s olan bir hesap mi?

Arkadasim bazen esinin fotosunu paylasir.Begenileri akrabalari olur sadece.Ya da esinin hemcinsleri begenir.Ben beraber olan paylasimina begeni atarim nazar boncugu atarim..Kalp emojisi atmak nedir yahu.Sacma.

Adamin paylaşımları ne üzerine?
Normal bir hesap mi?
Cok takipcili, fenomen ya da uzerinden reklam, maddi getirisi v.s olan bir hesap mi?
İşiyle ilgili açıklamalar yaptığı, fotoğraflar paylaştığı bir facebook hesabı diye biliyorum. İş arkadaslari, normal arkadaşları vs. İş üzerine paylaşımlar.

Arkadasim bazen esinin fotosunu paylasir.Begenileri akrabalari olur sadece.Ya da esinin hemcinsleri begenir.Ben beraber olan paylasimina begeni atarim nazar boncugu atarim..Kalp emojisi atmak nedir yahu.Sacma.
Yukarıda bir arkadaş demiş ya, eşten alıyorlar demek ki bu cesareti kalpler, tekli eş fotolarina atiliyor. Ben de sizin gibi ince dusunurdum bu arada.

Aradaki arkadaşlık ilişkisine ve yaşam şekillerine bağlı.
Benim yaşam şeklim ve erkeklerle kurduğum ilişki bu tarz yorumları pek anlayışla karşılayacak cinsten değil.
Yani hiç bir erkeğe kalp atmam ayrıca ne bana ne de eşime de atılmasını istemem.

Ama bu konuda daha rahat olan ve bu duruma bizim gibi bakmayan insanlar için normal bir durum olabilir.

Onların arkadaşları ile standartlarına göre yorum yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…