Ne diyeceğimi bilemedim 🙂

İşiyle ilgili açıklamalar yaptığı, fotoğraflar paylaştığı bir facebook hesabı diye biliyorum. İş arkadaslari, normal arkadaşları vs. İş üzerine paylaşımlar.
Is ne uzerine bilemiyorum ama sosyal medyada takip ettiğim ic mimar bir arkadaşin, paylaştığı mekan tasarimlarinda da kalpler cicekler boceklr ucusuyor veya doga fotografcisi baska bir arkadaş,
ikisi de erkek ama o emojiler paylasilan posta oluyor,
Hani simdi burada da aynisiysa, emojiler isle ilgili bir icerige atiliyorsa, arkadaşinizin kiskanclik seviyesi epey yuksek demektir.

İki ayrı erkek arkadaşımla benzer samimiyetim var. Birinin sosyal medyasına bir şey gönderip yorum yaparken düşünmüyorum diğerine açıkcası bir şey gönderirken iki kez düşünüyorum. O an o bir şey yollamışsa yolluyorum, fotoğrafına da yorum bırakmam. Çünkü birinde sorun olmazken diğerinin ilişkisinin ne kadar kıskanç olduğunu bildiğim için başı ağrısın istemem. Yani demem o ki bazı istisna durumlar harici kimse haddini aşmaz. Basit bir kalp emojisi de olsa.

Birbirinden farklı ve güzel bakış açılarınız ve cevaplariniz için teşekkür ederim hanımlar. ❤️

Eşimin yakın arkadaşıysa fotoğrafını beğenebilir, kalpte koyabilir .
Ancak benkalpli yorum falan yapmam ya.
Biraz yapı meselesi.
Kişiden kişiye değişir, sırf kıskançlığından ortak hesap bile kullanan var.

Ben de evliyim evli ve bekar erkek arkadaşlarımın fotoğraflarının altına yorum yapacaksam bile kalp koymam. Yıldız koy pırıltı koy ne bileyim kalp gereksiz.

Ben çok anlam yüklemem böyle şeylere. Eşim de umursamaz.

bazı insanlar bunlara aşırı takılıyorlar. benim zamanında bir flörtüm, arkadaşlarımı hikayemde paylaşırken kırmızı kalp koymamdan rahatsız olmuştu. niye diye sorduğumda, kırmızı kalp özeldir, sadece sevgiliyi temsil eder gibi bi cevap verdi. bu yaşıma kadar hiç duymadığım bişeydi çünkü hiç önem vermem, takılmam.

Ben arkadaşlarımın eşlerinin fotoğraflarına kalp emojisi atmam. Bence hoş değil. Ama normal fotoğraflarını beğenirim. Adam kaslı fotoğrafını atmış diyelim ki onu beğenmem. Beğenirsem yanlış anlaşılabilirim diye.

Kesinlikle ben de boyle dusunuyorum. En yakin arkadasimin bile esinin/sevgilisinin fotosuna ne kalp ne amoji atmam. Ancak ikisinin fotosu olursa beraber ona kalp atabilirim evet. Veya cocukla da cok samimiysem geyik amacli yorum emoji atarim ama kalp aslaaa. Ve begendigim fotolarina bile sinir koyarim, yanlis anlasilmaya musait bir begeni yapmamaya calisirim. Yani bence en yakin arkadaslar arasinda bile guven farkli bir sey ama saygi da farkli bir sey.

Is arkadaslarimi dusununce asla yani asla. Esleriyle bile olana atmam begenirim gecerim. Isyerinde gercekten abim gibi bir arakadasim var, esiyle de gayet samimiyiz. Ona bile kalp atmam ancak esiyle fotosuna emoji atarim.

Bu kalp atan kadinlarin art niyetli oldugunu dusunmuyorum sadece fazla rahatlar ve karsidaki kisileri pek dusunmuyorlar. Yani esleri rahatsiz olabilir durduk yere huzursuzluk cikarmayayim demiyorlar. Yoksa art niyetli insan ulu orta seyler yapmaz bence. Sinsi ilerler :D

ne gerek var ki. çiçek böcek börtü falan koysun.

Back
X