• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyeceğimi bilemedim

Bana biraz garip geldiniz. Boşluktan ve yalnızlıktan eski sevgiliyle barışma, ilgisi hoşuna gittiği için birinden hoşlandığını zannetme, iki üç buluşmada konuşacak konu bulmakta zorlanmadım diye ruh ikizi ilan etme falan. Kendini sevme ve kendine yetme konularında eksiklikleriniz var bence. Ayrıca böyle düşünceleriniz varsa sevgilinizden ayrılın hiç hoş değil.Sevgilisi olan birine yürüyen kişinin de çok karakterli olduğunu zannetmeyin, iki gün sonra saçmalıklarını görüp eski sevgilinize koşacaksanız da hiç denemeyin.

Yani öyle bir yazmışsın ki "aaah canım ya ne yapsan ki acaba çok minnoş bir durum"dememizi bekliyorsun sanırım.Karşılıklı asılmışsınız sen kastan yürümüşsün o köpekten...Bu arada hayvan korkusu olduğunu hiç düşünmedim bence yalan o.

Cocuk yeterınce ıyı olsaydı sımdıkı sevgılını bırakmakta tereddüt etmezdin.

İkisiyle de bı sey olmaz bence gecıcı bır surec yasıyorsun ve yalnız kalmak ıstemıyorsun muhtemelen.

Hayatın stabilize olunca ayrılırsın gıbı.

Zaten ne oluyorsa o boşluktan oluyor çok seçiciyim diyorsunuz ilk gordugunuze hemen atliyorsunuz sevgiliniz oldugunu bildigi halde size boyle davranması uygun degil ilk yapacaginiz is sevmediginiz sevgilinizden ayrilmak sonra bakarsiniz hayatinizda biri varken boyle seyler dusunmekte hos degil gercekten

Eski konularından hatırladığım kadarıyla sen şu "yalnız kalamam ben " diyenlerdensin.O sebeple sevgilinle berabersin hala zaten,aranızda aşk falan yok die düşünüyorum.Bu yeni tanıştığın kişi senin için doğru kişi mi bilmem ama yalnız kalmak istememe durumundan bu kiişi değilse de senin için doğru olan insanı bir şekilde kaybedeceksin.Hadi bu adam sana ilgisini bi şekilde belli etmiş. Ama diyelim ki hayatının aşkı başka birisi ve aşırı gururlu biri..Sevgilin olduğunu duyduktan snra çaba bile göstermeden çekip gidecek biri..Daha başlamadan aşk hikâyeniz bitmiş olacak..Ne demek istediğimi anlıyorsundur umarım.

Tek başına da bağımsız ve mutlu olabilirsin. Mutlu olabilmek için illa biri ile birlikte olman gerekmiyor .Kendi kısmetlerini bi şekilde kapatıyorsun.Umarım bunu anlar ve yalnızlık korkunu bi şekilde yenersin.Bol şans.

Aynı durumda erkek arkadaşın olsa nasıl bir tavır sergilemesini isterdiniz?

Ben durumunuza hiç hoş bulmadım.Sevgiliniz var ama onunla yollarınızı ayırmadan başkasından hoşlanmışaınız.Çocuk sevgiliniz olduğunu biliyor ama onun ilgisi olduğunu söylemişsiniz.

Ne yaparsınız nasıl yaparsınız bilmem ama bir karar verip bu denklemden çıkmalısınız.

Sevgilinden ayrıl ve bu çocuğu tanı bence. Erkek arkadaşını sevdiğini, kendine uygun bulduğunu ve onunla severek beraber olduğunu düşünmedim. Eğer çok değerli biriyse ve ondan tekrar beraber olduysan anlardım ama boşluktan sanki. Sen çok bunaldın diğer mevzularda. Arkadaşın ne diyor bu duruma? İlk olarak sevgilini terk edip bir süre tanı ve hemen atlama.

Back
X