Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ailesiyse sonradan neden 15bin vermisler ki?
Valla iyi bir tercih yapmamis. Zaten insan 18 yasinda nasil iyi bir tercih yapabilir ki? Insallah duzelir diyebiliyorum sadece..

Ailesiyse sonradan neden 15bin vermisler ki?
Valla iyi bir tercih yapmamis. Zaten insan 18 yasinda nasil iyi bir tercih yapabilir ki? Insallah duzelir diyebiliyorum sadece..

Özeti bu valla, bu yaşta bu aksiyon ne içindi dersen ben de hiç bilmiyorum :/

bebek hakkında söyledikleri özellikle kırıcı stresliyse birden size patlamış olabilir o yüzden beddua etmiş olabilir üzerine gittikçe de canınızı yakacak şeyler söylemiş yaptığı çok yanlış ama baştan alttan alsaydınız keşke sonradan söyledikleri insanı korkutur nitelikte. nazar değdiğini düşünüyorsanız nas felak ayetel kürsi fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirsiniz

Psikolojisi bozulmuş kesin.

Canini seviyorsan av tufegini yok et..bir cinnet anina bakar..kiiii esin zaten cinnet gecirmeye meyilli..

Boylesi adamlarin evlenince boyle olduguna inanmiyorum, bunlar evlenmedende az cok belli eder kendini..evlenince icine cin girmiyo ya..

hafifdende macolugu var ama yakisiyooo beee diyoruz adam evlenince hanzoya donuyor iste..

Manyak ya ne siniri?sinir fln değil ruh hastası aynı gün barısmanda ayrı canım.av tüfeğine bakmak anne karnındakı bebeği döverek öldürücepini söylemesi bence kaç o evden yada eşini bi hastaneye kapat.sağlıklı biri değil kesinlıkle

Nazarlik ne var ki iki 18lik evlenirse evde boyle ergen kavgasi olmasi olagan. Nazar yuzunden kimse kimseye kufretmez, ölümle tehdit etmez. Ahlak zaafiyeti

Tam olarak neye nazar degmis olabilir cozemedm ben anlattiklariniz o kadar korkunc ki akil alir gibi deil tufek bi yandan karnini yumruklayarak bebeginizi oldurme istegi bi yandan hala o adamdan korkmuyosun ve nazar diyosun ne diyim Allah nazardan saklasin sizi

Üzülme canım bebekte hisseder. Kaldıki eşin hatasını anlamış. İşleri kötüymüş üstüne bebek dogum masrafları hastane bez vs bi ton şey dönüyodur adamın beyninde. Kolay degil geçim sıkıntısıyla yaşamak. Ama bu seni bebegini sevmiyo demek degil tamam çok hatalı davranmış ama zamanla eşinin bu yönünü törpülersin dayan biraz sakın eşinden soğuma bi bebeginiz olcak

Canmm yaa eşin bukadar b...ktan bi sebep için nasl bu kadar tepkiverio anlamadım. Hadi sinirlendi tamamda av tufeği, vura vura bebeği oldururumler falannn şoklardayımm.. Bnce bu basit bi sorun değil...

yuh..

Tebrikler, psikopatin biriyle evlenmissiniz. Bosanma muhabbetine olumle tehdit eden, potansiyel katil. Ne nazari Allah askina? Nazar degecek bir sey yok.
Kocanizi ofke kontrolu icin yardim almaya tesvik edin diyecem ama kocanizin bunu kabul edecegini sanmiyorum bile. Bu kisi degismez. Ona gore yolunuzu cizin bence. Evli kalacaksaniz suyuna gidin bari, ne diyeyim.

Kesinlikle av tufeğini evden çıkarmalısın... Bu kadar basit bişyde bile yeltendiyse ciddi bi sorunda duşunemiyorum...

Arkanda bi,ailen olmadigini,biliyor sen aileni,esin icin,silmissin esinn gözùnde sahipsizsin her seyj,yapar yakinda bunlarida basina kalkar..

Valla düzgün konuş bidaha benle böyle konusursan bırakır giderim bu son Şansın falan diye hamile kadın o kadar korkutulurmu ya sana yada bebeğe bişey olsaydı

KIZLAR AÇILDEN GELIORUM MARKETTE BAYILMISIM AMBULANS ILE HASTANE YE GITTIM GÖZUMU HASTANEDE ACTIM TANSIYONUM ÇOK DUSMUS NORMALE DÖNDÜ EVDEYIM SIMDI BEBEGIMDE IYI ÇOK ŞÜKÜR

KIZLAR AÇILDEN GELIORUM MARKETTE BAYILMISIM AMBULANS ILE HASTANE YE GITTIM GÖZUMU HASTANEDE ACTIM TANSIYONUM ÇOK DUSMUS NORMALE DÖNDÜ EVDEYIM SIMDI BEBEGIMDE IYI ÇOK ŞÜKÜR
ayy canm bnm. Biraz toparlan. Kendine dikkat et. Kotu bi gun geçirmşsin eşinle. Onun stresidr heralde

şakamısınız yahuu yok artıkk

Arkadasin dedigi gibi yap yokmus olmamis gibi davranki iyice tepene ciksin..her seferinde tehtid etsin..nasilsa olmamis gibi davranirsin..

Cokda abartilacsk bisey degilki ya olumle tehtid edilmek, evlilik bu arada av tufeginin yerini hatirlatir koca dedigin boyle olmali...

eyyy yarabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…