Ne diyecegimi yapacagimi sasirdim

ilginc Kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
2.834
9.783
158
Kimse bu duruma dusmesin ama vaziyetim bu.
Bekar bir kizim ve duzensiz calisiyorum ne yazik ki bir isim yok.
Maddiyatimiz da sukur iyi aslinda calismasam da olur.
Ama insani cokca kiran insanlar ve annem var.

Yirmi besin ustunde otuzun altinda bir yastayim.
Gecen gun annemin girdigi bir ortamda ki bu cok kez oluyor benim icin biri yok mu artik Iyisi Gelmez demisler.
Isteyen yok mu diyenler
Agir agir laflari anneme soyleyenlerle dolu.
Ne kadar kizsam da annem insanlarin kizlarina ogulllarina karismaz.
Yarasini desmez.
Ama annem insanlarla cok gorusmeyi seven birisi.
Bana soylediklerini kaldiramiyorum ve cok sacma geliyor.
Hayatta hastalik olum var.
Evleneyim butun mesele bu.
Resmen evlensem ama evlendigim kisi kan kustursa umrunda degil.
Ben evden gideyim insanlar laf soylemesin yeter.
Babam oyle degil huzurumuz paramiz var ama annem huzur birakmiyor.
Ne gunah isledim bilmiyorum

Bir de cok agrima giden su ki insanlari kolayca kirip laf soyleyenlerin her seyleri yerinde aileleri huzurlu, kizlari evli ve mutlulular.
Biz cok mu kotuyuz??
Sadece yasayip olmek de bu kadar zor
Insanlarin icinde oyle bir nefret var ki sanki ceza cekmeseler adam oldurucekler o kadar yani...

Kimin ne kadar mutlu huzurlu olduğunu bilemezsin.
Bir de mutlu, kendiyle barışık insanlar başkasının hayatına çemkirmekle, hayat tarzlarıyla uğraşmazlar...
Biz de aci yasadik tabi ki neler olmadi ki.
Ama kendi derdimizden baskasiyla ugrasmadik.

Benim kızımın yediği ekmek içtiği su sizden gelmiyor kullandığı internetin faturasını da siz ödemiyorsunuz kıyfafetlerini de siz yıkamıyorsunuz eeee öyleyse sizene halâ evlenmemiş olmasından? Sizene kızım halâ bekarsa benim evladım o bana yük değil babasına ayak bağı değil sizene? Derdim şahsen ben benim çocuğum hakkında böyle söylense ! Annenizin de demesi gereken bu bence..

Çalışmak maddiyat için yapılan bir şey değil işte bu sebepler için çalışmak özellikle de belli bir yaştan sonra ayrı eve çıkmak çok önemli iş bulup tek başınıza ayrı eve çıkın. Bende 27 yaşındayım annemle aynı evde yaşadığımızı hayal dahi edemiyorum aynı sıkıntıları bende yaşardım akraba vs. de yılda bir kez görüyorum.

Evlensen, “çocuk yok mu? Neden yok?” diye soracaklar. İnsanlar hep böyle, ayrıca mutlu görünen mutsuzlardan olmasalar başkalarının hayatlarına burunlarını sokmazlar diye düşünüyorum.

Mesafe koymaktan başka yapılabilecek bir şey yok, ağızlarının payını güzelce verebilirsiniz.

Kenardan mutlu, huzurlu gozuke bilirler ama kesin mutlular mi diyemeyiz.
İnsanlari takmamaya calisin.
Bana da sen kimseyi begenmiyorsun, en son evde kalacaksin ve ya mecbur yaşli, cirkin, fakir biriyle evlenirsin derlerdi.
Eşimin resmini gorduklerinde şok oldular))))
Takmamaya calisin.

Gecen gun annemin girdigi bir ortamda ki bu cok kez oluyor benim icin biri yok mu artik Iyisi Gelmez demisler.
Isteyen yok mu diyenler
Yarasini desmez.

Bir de cok agrima giden su ki insanlari kolayca kirip laf soyleyenlerin her seyleri yerinde aileleri huzurlu, kizlari evli ve mutlulular.
Biz cok mu kotuyuz??
Insanlarin icinde oyle bir nefret var ki sanki ceza cekmeseler adam oldurucekler o kadar yani...
Evet toplumumuzda öyle bir durum var. Yeterki eşinle kavga et ama yine de bekar kalma.

Sen toplumu kafaya takma çünkü onlar hiç ama hiç susmazlar. Annene de söyle, bana bu tarz şeyleri anlatma.

1.sen de yaşını buraya yazmadığına göre bunu takıntı yapmışsın.
2. Herkesin anne babası iyi olmuyor. Şükür ki.senin baban iyiymiş. Ben de o da yok. Annem doldurup doldurup üzerimize salıyor.
3. Millet hep konuşacak bir şeyler buluyor. Evlensen çocuğun olmuyor mu? Kv.ler nasıl? Vb bir ton soruda boğulacaksın.
4. Milleti umursamamayı öğrenmeli ve kendine bir çıkış yolu bulmalısın. Emin ol bunu kimse sana sunmayacak.

Olay annen de biter, bu lafları taşıyıp seni kıran o.

Senden kaç yaş büyüğüm bana annemin bir kez bile böyle bir durumu yansıttığına şahit olmadım.

Hee annemle aramda benzer diyaloglar sık sık tekrarlansaydı, kırıldığım yerden kırardım muhtemelen. Babamın kazandığını yiyorum ama o varlığımdan senin kadar rahatsız olmuyor galiba derdim.

Isteyen yok mu diyenler
Yarasini desmez.

Biz cok mu kotuyuz??
İnanır misin canım ben 26 yaşımdayken buna benzer bir olay olmuştu annem isyan edip aglamistı beni suçlu bulmuştu taliplerden birini değerlendir diye ama kendi sevdiğimle seçdiğimle evlenmek istiyordum diye bir şey demedim çok kısa bir süre sonra biri girdi hayatıma 4-5 ay içerisinde evlendik ben 26 o da 31 yaşındaydı şimdi çok şükür 2 de çocuğumuz var yani gün doğmadan neler doğar tam da en umutsuz anında öyle bir şey olur ki bütün her şey değişir daha çok gençsin sabret ve dua et gerisini Allah'a bırak senin için en hayırlısı gelsin inşallah

Benim kızımın yediği ekmek içtiği su sizden gelmiyor kullandığı internetin faturasını da siz ödemiyorsunuz kıyfafetlerini de siz yıkamıyorsunuz eeee öyleyse sizene halâ evlenmemiş olmasından? Sizene kızım halâ bekarsa benim evladım o bana yük değil babasına ayak bağı değil sizene? Derdim şahsen ben benim çocuğum hakkında böyle söylense ! Annenizin de demesi gereken bu bence..

Ayni seyi soyledim ama umurunda degil
Ben anne olsam hatta olmasam biri annem babam hakkinda bir sey soylese aynisini soylerdim.
Insanlarin soyledikleri normalmis
Ben kotuymusum..

Evlensen, “çocuk yok mu? Neden yok?” diye soracaklar. İnsanlar hep böyle, ayrıca mutlu görünen mutsuzlardan olmasalar başkalarının hayatlarına burunlarını sokmazlar diye düşünüyorum.

Mesafe koymaktan başka yapılabilecek bir şey yok, ağızlarının payını güzelce verebilirsiniz.

Bende bunu hep bu şekilde düşünüyorum ; başkalarına bu denli müdahale edenlerin hepsi mutsuz.

Çalışmak maddiyat için yapılan bir şey değil işte bu sebepler için çalışmak özellikle de belli bir yaştan sonra ayrı eve çıkmak çok önemli iş bulup tek başınıza ayrı eve çıkın. Bende 27 yaşındayım annemle aynı evde yaşadığımızı hayal dahi edemiyorum aynı sıkıntıları bende yaşardım akraba vs. de yılda bir kez görüyorum.

Ailemle yasadigima ragmen basima neler geldi
Eli yuzu duzgun bir kiz olunca bir kere is icin ayri evden yasarim dedim bana ahlaksiz kadin
muamelesi yaptilar.
Ucuncu sayfaya cikmak istemiyorum.

Sorun mesafe koysa bile insanlarin selamdan once dislerini gecirip beni sormalari
Bir de annem onlarla gorusmek istiyor.

Kenardan mutlu, huzurlu gozuke bilirler ama kesin mutlular mi diyemeyiz.
İnsanlari takmamaya calisin.
Bana da sen kimseyi begenmiyorsun, en son evde kalacaksin ve ya mecbur yaşli, cirkin, fakir biriyle evlenirsin derlerdi.
Eşimin resmini gorduklerinde şok oldular))))
Takmamaya calisin.

Sizin adiniza sevindim ama herkesin sansi ve kaderi farkli ve benimkinin oyle oldugunu zannetmiyorum.

Back
X