ne diyeyim bilemedim.

mahpeyker34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
129
0
0
İstanbul
yaklaşık bir aydır biri ile konuşuyordum. erkek arkadaşlarımdan biri tanıştırdı. (erkeklere helal olsun diyorum yani pes arkadaşlarının sırlarını saklıyorlar üstüne birde utanmadan kız bulmalarına da yardımcı olabiliyorlar.) 27 Yaşında biri. gayet iyi, problem yok hatta gören saf bile zanneder yani o derece. neyse bir aydır görüşüyorduk biz bununla pazar günü buluştuk sinemaya felan gittik yemek yedik akşam beni bırakacak evimizin yakınında ki bankta oturduk sigara yaktı muhabbet ediyoruz. seni çok sevdim ben dedi ama sana yalan söylediğim bir konu var dedi. yaa neymiş o dedim. ben evliyim dedi şaşırdım hiç beklmezdim. soracaksınız hiç şüphelenmedin mi diye. hayır hiç şüphelenmedim. birincisi malum genç yaşı hala, bu yaşta bekar olma ihtimali yüksek. ikincisi evli erkek çapkınlık yapıyorsa genelde ya ikinci bir hat taşır yada belli bir saatten sonra telefonunu kapatır. ama bunda hiç öyle bişey olmadı gece 2 de bile konuşuyorduk artı akşam istediği saatte çıkabiliyordu. meğer eşi başka bir şehirde çalışıyor muş. tayin meselesi. tabi eşi yanında olmayınca rahat takılabiliyor. buraya kadar da değil bana pes dedirten olay ise tamam aldatan erkek çok gördük çok duyduk ama daha eylül ayında evlenip aldatana ilk kez şahit oldum. düşünebiliyormusunuz ya kaç ay geçti daha üzerinden ki bir aydır konuştuğumuzu düşünürseniz 3 ay ya 3 aylık eşine insan bunu yapar mı yaa yazık kadına vallahide yazık ya. anlattı bunları pes diyorum sana senden adam olmaz eşine acıyorum yazık kadına hiç mi vijdan yok sende dedim . nefis mefis dedi insan nefsine hakim olamıyo dedi başlarım nefsine dedim bir hışımla çektim evime girdim. tanıştıran arkadaşa açtım ağzımı yumdum gözümü. bu arada adamın eşini facebook tan buldum nerde çalıştığı vs yazıyor. söylemeyi düşündüm o sinirle ama arkadaşım yapma dedi. daha yeni evliler miş boşver dedi. bende söylemedim bişey. yeni evliler daha söylesen bir türlü söylemesen bir türlü...........

iğrenç yaratıkk
nasıl bir insanmış bu yuh ya yuh yazık eşi orda kim bilir neler çekiyor bu herifi özlüyor o burda neler yapıyor .
o sizi tanıştıran arkadaşınızda sizin arkadaşınız felan değil böyle bir arkadaş mı olur siz nasıl arkadaşlıklar kuruyorsunuz
ya daha kötü olsaydı lütfen biraz bunları düşünün ya .
eşine gelince söyleyin kadın bir yalanın içinde ömür boyu yaşamasın . çok yazık hiç değilse yol yakınken hayatını kurar

çok kötü bi durum ya ama bence söylemelisn. ya sana yapılsaydı sana söylenmesini istemez miydn

söyle bence kadına...ayy yazık ya kadına bilsin kocasının ne mal olduğunuu

tanıştıran erkek arkadaştı evet arkadaş değil miş ona da ayrıca şaşırdım zaten. kötü bir arkadaş mış çok geç anadım ama sonunda anladım. kadını buldum facede zaten evlilik fotoları var daha kapak resimlerinde profilinde çalıştığı yer şehir felan yazıyordu ama nasıl söylenir bu ya benim dilim varmaz kadına söylemek isterim üzüldüm görseniz birde güzel ki anlatamam kendide övüyor eşini çok iyi biri ama işte nefis diyor utanmaz. eşide yemin ederim çok güzel ya çok beğendim kadını yazık ya

kesinlikle söylemelisin kadına iyilik yapmış olursun yol yakınken dönsün oda çocuk falan olmadan..hiçbir erkeğe güve olmaz

sen adresını adını soyadını ver ben söylerim.vallaha böyle haksızlıklara gelmeiyorum

orda ağzının ortasına ayakkabını indireydin keşke çok sinirlendim
keşke keşke ya keşke yapaydım hiç bişey yapmadım söz söylemekten başka o anlattı ben hök diye kaldım.
çok kötü bi durum ya ama bence söylemelisn. ya sana yapılsaydı sana söylenmesini istemez miydn
zaten kendimi düşünüyorum empati yapıyorum her ne pahasına olursa olsun bilmek istedim zaten söylemek için araştırdım kadını facede sonrada kalakaldım öylece
kesinlikle söylemelisin kadına iyilik yapmış olursun yol yakınken dönsün oda çocuk falan olmadan..hiçbir erkeğe güve olmaz
böyle erkeğe güven olmaz zaten daha cicim aylarında yapılrmı ya ben şok oldum zaten yuh dedim
sen adresını adını soyadını ver ben söylerim.vallaha böyle haksızlıklara gelmeiyorum

arkadaşlarımdan biride dedi ben söylerim diye ama diğerleride saçmalamayın dediler.

offf valla yukARI tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olmuşallah o kadın hakkında hayırlı olanı versin.bunları gördükçe erkeklerden tiksiniyorum.sevgilimden bile boş yere kuşku duymaya başlıyorum

"Erkekler için sadakat diye bir şey yoktur ,fırsat yokluğu vardır" sözünü hatırladım.

Endişelerini at bir kenara ve kesinlikle hemen söyle derim ben. Hiç bir kadın aldatılmayı haketmez dünyanın en kötü kadını bile olsa.Hep bunu savunmuşumdur.O da görsün kocasının nasıl karaktersiz olduğunu...Canı yanabilir ama ilerde iyice bağlandığında ya da ne biliyim çolugu çocugu oldugunda ögrenmesi daha mı iyi..

ya öyle tabi size kesinlikle katılıyorum ama arkadaşlarımda ya kadın sana inamazsa hadi inandı diyelim ya adam pişman olmuşsa felan diyolar kafam karıştı benimde

Allahtan erkenden kendi söylemiş, ya çok uzun zaman geçseydi.... Sana o zaman bu durum daha çok koyacaktı ve bir de aşık olsaydın.
Verilmiş sadakan varmış, olayı karısına söyleme olayına gelince ben olsam vicdan yapıp söyleyemezdim ama söylemek de isterdim çünkü eğer öğrenirse kadın çoluğu çocuğu olmadan en azından yol yakınken öyle bir adamdan kurtulur diye. Kısacası iki ucu b..lu değnek.

evet kendi söyledi bide şaşırdım kabul ederim zanneeetti herhalde. vijdan yapıyorum. arkadaşlar sen sebep olma zateb böyle bir adam hayırsızın tekidir kendini belli eder eşine sen sebep olma diyorlar napcam bilemedim

Nasıl arkadaş bu yani hem sizi kullanıyor hem eşine söyleme deyip meydanı adama bırakıyor. Doğru bildiğini söylemeyenlere dilsiz şeytan derler. Bu adam belli devam edecek karısı yanına gelse bile devam edecek. Neden yanına bırakılıyor ki ben onu anlamıyorum.

Düşün şimdi ...
Evlisin, üstelik yeni evli. Ama eşin böyle bir halt yiyor. Sen aşık olduğunuzu sanarken .
Bilmek istemez miydin ? Yoksa s.l.k yerine konmayı mı tercih ederdin ?
Aylarca , belki yıllarca seni aldatmaya meyilli adamın gözlerine mi bakmak isterdin ?
Sen olsan ne isterdin ? Yalan bir mutluluk yaşamak mı ?
Bunları düşün , ondan sonra söyleme ve ya söylememe kararı al.
Elinde hiç kanıtın yok mu ? Kadının inanmamasına karşı ?

Ben olsam söylerdim. Erkenden, bitiversin derdim.

Aslinda "karisina söyle" diyebilmeyi cok isterdim. Ama bu olaylarin %99 u hep ayni sonuclanir. Adam karisini ikna eder, dogruyu göstermeye calisan hem yalanci konumuna düser hem de üstüne onun cok istenilen kocasina asilan olur. Bence karisma, o zaten bir yolunu bulup karisini ikna edip seni kötü yapacaktir. Hatta belki "arkadasin" böyle bi fikrin oldugunu ona söylemisse, zeminini yapmistir bile karsina, "kadinin biri var evli oldugum halde pesimi birakmiyo, bizi ayircakmis öyle diyo" filan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…