- Konu Sahibi mahpeyker34
-
İşten bir gün izin alıp gelsin ki gelir bence.
İşin ucunda hayatı ile ilgili önemli bir durum var
Kadın inansın inanmasın yerinde olsam söylerdim.
bilmeli 3 ay olmuş hazır hiçbişey paylaşmamışken bitmeli.
yada kadının kararı bilemeyiz.
yazıklar olsun bikez daha nefret ettim erkeklerden
ben birde evlenme çaındayım üstüne bide bu olayla karşılaşıyorum ben evlenceğim insana nasıl güvencem o kadın için ah vah ettim ya bana da aynısı olursa. off ya böyle çürükler mahvediyor herşeyi.
Canım benim iyi hoşta bilemezdin ki adama kimliğini vermi diyeceksin tanışırken.
senin hiç bi suçun yok burda. Sen kadına söylemezsen bunun vebalide senin üzerine olucak:26:
Adam pişman olmazda, merak ettim bunlar bir gün yakalanacaklarını hiç akıl etmedilermi?herşeyini biliyorsun, hiç korkmuyorlarmi?ya öyle tabi size kesinlikle katılıyorum ama arkadaşlarımda ya kadın sana inamazsa hadi inandı diyelim ya adam pişman olmuşsa felan diyolar kafam karıştı benimde
en güzeli toplayacaksın böylelerini dizeceksin sıra sıra alacaksın eline baltayı keseceksin cinsel organlarını baltayla tek tek müstehak olur onlara.
Adam pişman olmazda, merak ettim bunlar bir gün yakalanacaklarını hiç akıl etmedilermi?herşeyini biliyorsun, hiç korkmuyorlarmi?
Nasıl olurda 3 aylık karısını burakir dişarlarda sürter! Birde acaba o kız kk bir üyesi olsa, ne felaket!!
3 aylık kadına nasıl söylenir, kocası acimiyor, biz acıyoruz ya pes!
Bu erkeklerde Zadece kendilerini kurnaz sanıyorlar ya, gerizekalilar!!adını farklı söyledi bana. facebook ta araştırıp bulamayınca çaktım davayı iş yerinden öğrendim gerçek kimliğini karsını da o şekilde buldum zaten. benim kk üyesi vs olduğumu bilmiyor ki herhalde burada bu olayı anlatacağı mı tahmin bile etmiyordur.
Bu erkeklerde Zadece kendilerini kurnaz sanıyorlar ya, gerizekalilar!!
Senin konuna benzer bir konu daha var, senin tafrina bak birde o arkadaşın..
sizi kutlarım!
Evet, ta kendisiyle o konu:))tşk ederim. hangi konu dan söz ettiniz şu kardeşiyle intikam alan konu mu. anormal olan artık normal oldu herşey bu ne yazık.
Evet, ta kendisiyle o konu:))
hiç sorma! Kapanmış konu, İnan cok sevindim
tanıştıran erkek arkadaştı evet arkadaş değil miş ona da ayrıca şaşırdım zaten. kötü bir arkadaş mış çok geç anadım ama sonunda anladım. kadını buldum facede zaten evlilik fotoları var daha kapak resimlerinde profilinde çalıştığı yer şehir felan yazıyordu ama nasıl söylenir bu ya benim dilim varmaz kadına söylemek isterim üzüldüm görseniz birde güzel ki anlatamam kendide övüyor eşini çok iyi biri ama işte nefis diyor utanmaz. eşide yemin ederim çok güzel ya çok beğendim kadını yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?