ne diyeyim bilemedim.

Kadın inansın inanmasın yerinde olsam söylerdim.

bilmeli 3 ay olmuş hazır hiçbişey paylaşmamışken bitmeli.

yada kadının kararı bilemeyiz.

yazıklar olsun bikez daha nefret ettim erkeklerden

İşten bir gün izin alıp gelsin ki gelir bence.

İşin ucunda hayatı ile ilgili önemli bir durum var

ya gelmesi içinde inanması lazım önce banaç mesela ben inanmam çok paronaya olmuş olabilirim ama dolandırıcı felan zannederm. artık biliyorsunuz türlü türlü yöntemler deniyorlar benim aklıma ilk bu gelir.

Kadın inansın inanmasın yerinde olsam söylerdim.

bilmeli 3 ay olmuş hazır hiçbişey paylaşmamışken bitmeli.

yada kadının kararı bilemeyiz.

yazıklar olsun bikez daha nefret ettim erkeklerden

ben birde evlenme çaındayım üstüne bide bu olayla karşılaşıyorum ben evlenceğim insana nasıl güvencem o kadın için ah vah ettim ya bana da aynısı olursa. off ya böyle çürükler mahvediyor herşeyi.

Canım benim iyi hoşta bilemezdin ki adama kimliğini vermi diyeceksin tanışırken.
senin hiç bi suçun yok burda. Sen kadına söylemezsen bunun vebalide senin üzerine olucak:26:

en güzeli toplayacaksın böylelerini dizeceksin sıra sıra alacaksın eline baltayı keseceksin cinsel organlarını baltayla tek tek müstehak olur onlara.

Öncelikle seni takdir ettim evli olduğunu öğrendiğinde sepetlemişsin doğrusu da budur zaten ve karısını düşünmüşsün üzülmüşsün keşke herkes senin gibi olsa herkes senin gibi düşünse evlilikler sallanmaz zaten boşanmalar olmazdı çok güzel yapmışsın gerçekten tebrik ederim karakterliymişsin.

Son düzenleme:
vayy öküz vayyy ayağında kopuklu ayakkabı olaydıda beynini yaraydın keşke hödüğün yanlız o arkadaşta arkadaş değil size benden söylemesi...

Canım benim iyi hoşta bilemezdin ki adama kimliğini vermi diyeceksin tanışırken.
senin hiç bi suçun yok burda. Sen kadına söylemezsen bunun vebalide senin üzerine olucak:26:

walla bakmak lazımmış aslında çok var arkadaşlarımın başınada geldi ama bahsi geçen şahıs daha 3 ayda aldatarak kendi çapında bir rekora imza attı..

ya öyle tabi size kesinlikle katılıyorum ama arkadaşlarımda ya kadın sana inamazsa hadi inandı diyelim ya adam pişman olmuşsa felan diyolar kafam karıştı benimde
Adam pişman olmazda, merak ettim bunlar bir gün yakalanacaklarını hiç akıl etmedilermi?herşeyini biliyorsun, hiç korkmuyorlarmi?
Nasıl olurda 3 aylık karısını burakir dişarlarda sürter! Birde acaba o kız kk bir üyesi olsa, ne felaket!!

3 aylık kadına nasıl söylenir, kocası acimiyor, biz acıyoruz ya pes!

adını farklı söyledi bana. facebook ta araştırıp bulamayınca çaktım davayı iş yerinden öğrendim gerçek kimliğini karsını da o şekilde buldum zaten. benim kk üyesi vs olduğumu bilmiyor ki herhalde burada bu olayı anlatacağı mı tahmin bile etmiyordur.

Bu erkeklerde Zadece kendilerini kurnaz sanıyorlar ya, gerizekalilar!!

Senin konuna benzer bir konu daha var, senin tafrina bak birde o arkadaşın..

sizi kutlarım!

Bu erkeklerde Zadece kendilerini kurnaz sanıyorlar ya, gerizekalilar!!

Senin konuna benzer bir konu daha var, senin tafrina bak birde o arkadaşın..

sizi kutlarım!

tşk ederim. hangi konu dan söz ettiniz şu kardeşiyle intikam alan konu mu. anormal olan artık normal oldu herşey bu ne yazık.

Son düzenleme:
Bende olsam söylerdim..

Niye dersen o kadin basini yastiga koydugunda ser.... kocasinin naptigini bilmiyor.
Onu bekliyor onu düsünüyor saniyor.

Yazik kadina. Ben olsam söylerdim. Hic olmassa sen görevini yapmis olursun, kadin affetsede kocasini kendi bilicegi is.

Canım senin bu ikilemini çok iyi anlıyorum. Bende yakın zamanda aynı tereddütü yasadığım bir konu açtım. Kısaca eski nişanlım hala beni arayıp tekrar biraraya gelmek için yalvarıp yakarırken nerden tanıştıklarını hala anlayamadığım uzaktan bir tanıdığımla ilişki yaşadıklarını facebooktan gördüm. O insanla ilişkileri yaklaşık 3-4 ay önce başlamış ama düşün ki beni 10 gün önceye kadar arıyor. Ben de eger kıza söylemee karar verirsem ve kız inanmazsa diye eski nişanlıma ilişkilerini öğrendiğime dair msj attım o da bana hayatımda yeni sayfa açtım diye msj atmış. Ben de ona karşılığında dedim ki bana 10 gün öncesine kadar barışma mesajları attığına göre demek ki zanettiğin kadar yeni bir sayfa açamamamışsın. Tabi inkar edemedi sen işine bak dedi. Yani sen de bu kişiye buna benzer bir mesaj atabilirsin. Örneğin şöyle diyebilirsin. En başta senin evli olduğunu bana söylemeyip seninle tanıştıran arkadasını da evli olduğunu gizleyip 4 ay benimle görüşme terbiyesizliğini yapan seni de bir daha hayatımın yakınında dahi görmek istemiyorum. Mutlaka o da yine yok nefistir yok sudur budur diye kendini savunacaktır. Sen de bu arada düşünürsün. Eğer söylemeye karar verirsen en azından elinde bir delil olur. Söylemezsen dahi bigün bu ilişkiyi eşi bir şekilde öğrenirse masum olduğunu garantiye almış olabilirsin. Karar senin kalbini ve vicdanını dinle. Bana burdaki arkadaşlar söyleme sen karışma dediler ben onları dinledim ama ben senin söylemen taraftarıyım.Bir yuva kurduğu insanın gerçek kişiliğini görsün isterse affetsin bu da onun sorunu bu saatten sonra.

Böyle erkeklere ne dense az kalır Canım sana şunu söyleyim kesinlikle söylemelisin o kadının bir suçu yok bu oyuna gelmemeli. heidi81 in dediği gibi bir msj atıp sana geri dönmesini sağlayarak bu msjı kanıt olarak kullanabilirsin. msj atmazsa da kadına yine de söyle evine gittiğini söylemişsin evinin detaylarını anlat arama listende aramalar hala duruyorsa bunları göster ve samimiyetini belirt, durumu bilen arkadaşlarında konuşabilir kadın inanmazsa. yani ne yap ne et inandır olmadı kk nın sitesine girsin burayı okusun kadın yani bunlar geliyor aklıma lütfen susma canım..

Nefis diyormuş bir de pis ahlaksız sadece çiftleşme dürtüsü o deseydin öyle sadece nefisle bile açıklanmayacak kadar iğrenç. Hemen yanında bir kadın olmayınca git en yakın dişiyi bul hayvandan farkı yok bu tip erkeklerin resmen midem bulandı kadına da acıdım ama şöyle de düşünüyorum bu kadar iğrenç bir adamın eminin daha önce de vukaatları olmuştur yani böyle gözleri fel fecir okuyan erkekleri de tercih etmesin artık şu kadınlar biraz da ahlaklı efendi erkeklere aşık olup onları hayatımzıa soksak ya. Nerde aç gözlü ahlaksız erkekler var hemen gidip onlara aşık oluyoruzonlar daha çekici geliyor bir sürü kompliman filan daha çok cezbediyorlar bizi .

off yüreğim darlandı vallahi ne bu arkadaş ya iffet namus bunlar bu kadar mı ayaklar altında
benim dünyam meğer ne kadar küçük ve masummuş ben insanları ne kadar doğru görmüşüm
bu eğrilikleri anlamayı,anlamlandırmayı benim mantığım basmıyor,
hadi haysiyeti şerefi geçtim..vicdan da mı yok yahu nasıl bir adam bu ???
3-4 aylık eşine insan bunu nasıl yapar..

yerinizde olsam bbende ikilemde kalırdım söyleyip söylememek arasında ama mantıken söylemek en doğrusu olacak sanırım
gerçekten ya siz o kadının yerinde olsaydınız böyle bişeyi öğrenmek istemez miydiniz ?
belki yeni evli olduğu için affeder etraf ne der diye düşünür ama affedecek bile olsa ETİK açısından sizin söylemeniz doğru ve erdemli bir davranış olur
Allah size yeterli cesareti verir inşallah:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…