ne diyeyim bilemedim.

nasıl evlendiği konusunda bir fikrim yok mantık mı aşk mı başka bişey mi bilemiyorum. bu adamın eşine anlatsam bu durumu kimin canı yanacak tabi ki kadının. adamın yanına bırakılacak bişey yok ki. eşi boşandı diyelim adam buna üzülür mü hiç zannetmiyorum bu yani söylemek adama ders vermek olmaz. kadını yol yakınken döndürmek olur tabi kadın nasıl bir travma yaşar o bilinmez.

canım tamam söylersin senin için rahatlar ama belki kadın söyle düşünecek ben uzaktayım bi anlık hata yapmıstır deyip affedecek ya sonra sen söylediğinle kalacaksın ve o karaktersizi belkide basına bela edeceksn bence o adama bulaşma ekeğin kötüsü olmaz diye bi laf vardır en mazlım gibi görüneni bile ne domuzdur sonra senin hayatını mahvetmeye kalkabilir aman güzelim bulaşma :s

ben bilmek isterdim tabi ki her ne pahasına olursa olsun bilmek isterdim hatta bunu söyleyene kızmak yerine teşekkür bile ederdim ben tabi doğru söylüyorsa. elimde kanıt sadece aramaları var. mesaj çekmez hiç bende çekmem arayıp konuşurduk birde buluşmalarımız var yazılı bir kaynak yok

ARKADASIM KESIN KESIN SOYLEMELISIN, TAM SIMDI YENI EVLIYKEN SOYLENMELI BU.
BI DUSUNSENE BU ADAMDAN BIDE COCUK YAPSA O MASUM KADIN NOLUCAK?
ENINDE SONUNDA PATLAK VERIR BU CANI,YINE GOZU DISARDA OLUR BOYLELERIN.

cidden bi arkadasinda dedigi gibi, sen birimizi bilgilerini ver gizli bi yoldan biz soyluyelim neler karistirdigini.
hem basin belya girer diye dusunme, yemin etsen valla ben soylemedim karina diye basin agrimaz soyleyen bir dost,yani bizlerden biri

Kanıtın yok inanacağını sanmıyorum aslında :/ Of kötü oldu bu . Tek bir mesaj bile işe yarayabilirdi.

içimin rahatlaması için değil kesinlikle çünkü daha yeni tanışmıştık ben hiç bişey hissetmiyordum kendisine karşı evet kandırılmak kötüdür ama bunun intikamı farklı şekilde alınır bu kadar büyüğüne gerek yok. tek amacım kadına çok üzülmem ve yeni evli olmalarına o yüzden söylemeyi düşündüm. korkum birazzda bundan hani derler ya karı koca arasına girilmez. kadın affedecek sizinde söylediğiniz gibi olan belkide bana olcak. belki adam bir zarar vermeyecek ama kadın bende o..... diye söz edecek. var böyle kadınlar biliyoruz göz göre göre aldatılmalarına rağmen kocalarına toz kondurmayanlar var. acıdım derken acınacak duruma da düşebilirim.

Bence SÖYLEMEMELİSİN .Nasılsa inanmayacaktır,çünki birçok kadın en yakın arkadasına bıle esın senı aldattı
demekten cekınıp korkarken senın bunu söylemen ona ınandırıcı gelmeyecektır ..Resımlerınız varsa özelden
mesaj atabılırsın o olur bak ..

Nefs derken?Yani seninle cinsellik mi yaşadı?

sizi gerçekten tebrik ediyorum siz çok karakter sahibi çok iyi bi insanmışsınız bunu anladım ben bu konudan
bu konun başlığı sevdiğim adam aşık olduğum adam evli ne yapmalıyımda olabilrdi
ama siz gereken tavrı ortaya koymussunuz ya helal olsun size
bence siz demeyen karısına o kadında mutlaka bigün yakalar bu pisliğin ne olduğunu
inşallah çocukları olmadan kapanır bu sacma evlillik oyunun perdesi

cinsellik olmadı.nefis derken ne kasttetti bilmiyorum tam olarak şöyle dedi insan nefsi işte nefsine yeniliyorsun o yüzden aldatıyorsun felan dedi. benle cinsellik yaşamak istedi istemedi mi bilmiyorum bunu söylemedi şöyle oldu bana tek kaldığını söyledi ama ben çok titiz bir insanım görsen hayran olursun bana dedi. bende hadi be ordan erkek ne kadar titiz olabilir ki dedim. gel evimi göstereyim dedi tamam dedim. ama kapıdan bakar döneriz içeri girmem dedim. tamam dedi gittik kapıdan baktım gel içeri ya sapıkmıyım ben dedi. neyse baktım kötü niyeti yok başta da dedim ya iyi yani insana güven verior girdim sadece oturma odasını gördüm diğer odalara bakma istemedim zaten. beş dk oturduk o an öpmeye yeltenir gibi oldu yada bana öyle geldi hadi kalkalım dedim çıktık gittik . eşyalar çok yeni idi sanırım eşi ile döşedikleri ev.

Nefsi sebep olsun da gebersin!
Nefsim diye diye can verir artık it herif..
Eşine söyle ya da söyleme diyemeyeceğim..
Ben olsam bilmek isterim ama herkes ben değil ki..
Bir de inanmak istemeyen kör mutlu hayatına devam etmek
isteyen bir tip çıkar manyak kocası da sana takar olan sana olur..
Ay bilemiyosun ki.. İnsanlar çeşit çeşit

Bu konulara bakış açım değişti artık ne yazıkki
Önceden olsa söyle bilsin gibi yorumlar yapardım
Ama gerek burdan gördüklerimiz duyduklarımız olsun gerek reel hayattan fikirlerimi değiştirdi

Yani sen söylesen bile bişey değişeceğini sanmıyorum
Çünkü adam eşini napıp edip ikna edecek
Eğer kadın seviyorsa zaten boşanmayı aklından bile geçirmicek
Geçirse bile cesaret edemicek yapamıcak vs...
Sadece aralarında güven kalmamış ve kadının huzuru bozulmuş adaltığı halde kocasını affeden bir konuma geçmiş olucak
Nolursa o kadına olucak yani adama hiç bişey olmıcak

İşte bu hiç adil değil bence , zaten adam bu haraketlerine devam ederse bi yerde patlak verir
Bence sen karışma hiç ...

çok tşk ederim est ben olması gerekeni yaptım. olması gereken buydu.

ama şöyle düşünün belkide siz söylemeseniz o kadın bu adamın gerçek yüzünü asla göremiyecek ..
büyük bir yalanın içinde kaybolacak gidecek.. ve sonra daha büyük kayıplar olacak bunlar olsun istermisiniz .
bence söyleyin siz üstünüze düşüneni yapın sonra cok vicdanınız sızlar keşke söyleseymişim diye.

Bence söylemelisin ama kanıtlamak için mutlaka planın olsun..

Mesela kadınla haberleşin bir yer belirleyin o gün sen de adamı çağır ve kadına durumu ispat et derim.

Yoksa inanamaz maalesef

ya kadın affederse. ya kadın beni suçlarsa. ya kadın bana inanmazsa. piyangodan çıkar gibi bir kız çıkacak karşına eşin seni benimle aldattı diyecek inanmaz ki ya. ya ben szate söylemek isterim bayanı çok az tanıyor olsam yüzde yüz söylerdim. ama şimdi çekiniyor insan yani.

pislik insan ne olacak.daha çiçegi burnunda evli yaptıgına bak.
fakat senide tebrik ederim ağzının payını verip yol göstermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…