- Konu Sahibi mahpeyker34
-
Nasıl arkadaş bu yani hem sizi kullanıyor hem eşine söyleme deyip meydanı adama bırakıyor. Doğru bildiğini söylemeyenlere dilsiz şeytan derler. Bu adam belli devam edecek karısı yanına gelse bile devam edecek. Neden yanına bırakılıyor ki ben onu anlamıyorum.
Düşün şimdi ...
Evlisin, üstelik yeni evli. Ama eşin böyle bir halt yiyor. Sen aşık olduğunuzu sanarken .
Bilmek istemez miydin ? Yoksa s.l.k yerine konmayı mı tercih ederdin ?
Aylarca , belki yıllarca seni aldatmaya meyilli adamın gözlerine mi bakmak isterdin ?
Sen olsan ne isterdin ? Yalan bir mutluluk yaşamak mı ?
Bunları düşün , ondan sonra söyleme ve ya söylememe kararı al.
Elinde hiç kanıtın yok mu ? Kadının inanmamasına karşı ?
Ben olsam söylerdim. Erkenden, bitiversin derdim.
ben bilmek isterdim tabi ki her ne pahasına olursa olsun bilmek isterdim hatta bunu söyleyene kızmak yerine teşekkür bile ederdim ben tabi doğru söylüyorsa. elimde kanıt sadece aramaları var. mesaj çekmez hiç bende çekmem arayıp konuşurduk birde buluşmalarımız var yazılı bir kaynak yok
canım tamam söylersin senin için rahatlar ama belki kadın söyle düşünecek ben uzaktayım bi anlık hata yapmıstır deyip affedecek ya sonra sen söylediğinle kalacaksın ve o karaktersizi belkide basına bela edeceksn bence o adama bulaşma ekeğin kötüsü olmaz diye bi laf vardır en mazlım gibi görüneni bile ne domuzdur sonra senin hayatını mahvetmeye kalkabilir aman güzelim bulaşma :s
Kanıtın yok inanacağını sanmıyorum aslında :/ Of kötü oldu bu . Tek bir mesaj bile işe yarayabilirdi.
tek bir mesajın yeterli olacağını bilsem. seni affettim der verdiği cevabı tabi iyi bişey yazarsa kanıt olarak saklarım
Bence SÖYLEMEMELİSİN .Nasılsa inanmayacaktır,çünki birçok kadın en yakın arkadasına bıle esın senı aldattı
demekten cekınıp korkarken senın bunu söylemen ona ınandırıcı gelmeyecektır ..Resımlerınız varsa özelden
mesaj atabılırsın o olur bak ..
Nefs derken?Yani seninle cinsellik mi yaşadı?
sizi gerçekten tebrik ediyorum siz çok karakter sahibi çok iyi bi insanmışsınız bunu anladım ben bu konudan
bu konun başlığı sevdiğim adam aşık olduğum adam evli ne yapmalıyımda olabilrdi
ama siz gereken tavrı ortaya koymussunuz ya helal olsun size
bence siz demeyen karısına o kadında mutlaka bigün yakalar bu pisliğin ne olduğunu
inşallah çocukları olmadan kapanır bu sacma evlillik oyunun perdesi
tanıştıran erkek arkadaştı evet arkadaş değil miş ona da ayrıca şaşırdım zaten. kötü bir arkadaş mış çok geç anadım ama sonunda anladım. kadını buldum facede zaten evlilik fotoları var daha kapak resimlerinde profilinde çalıştığı yer şehir felan yazıyordu ama nasıl söylenir bu ya benim dilim varmaz kadına söylemek isterim üzüldüm görseniz birde güzel ki anlatamam kendide övüyor eşini çok iyi biri ama işte nefis diyor utanmaz. eşide yemin ederim çok güzel ya çok beğendim kadını yazık ya
ama şöyle düşünün belkide siz söylemeseniz o kadın bu adamın gerçek yüzünü asla göremiyecek ..
büyük bir yalanın içinde kaybolacak gidecek.. ve sonra daha büyük kayıplar olacak bunlar olsun istermisiniz .
bence söyleyin siz üstünüze düşüneni yapın sonra cok vicdanınız sızlar keşke söyleseymişim diye.
Bence söylemelisin ama kanıtlamak için mutlaka planın olsun..
Mesela kadınla haberleşin bir yer belirleyin o gün sen de adamı çağır ve kadına durumu ispat et derim.
Yoksa inanamaz maalesef
kadın farklı şehirde ama. nasıl olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?