Evlilik bir bardak süt için evde inek beslemeye benziyor (tabi bu benim görüşüm). Çok şükür şimdiye kadar o yanlışı yapmaya yeltenmedim.Vallah yaah 12 sene öncesine dönecektim ki. En iyi koca bile yük kız insana boşver
AboovGeleneksel Gelin Algısının Medyadaki Temsili ve Dönüşümü “Gelin Evi” Örneği
Medya ve Kültürel Çalışmalar Dergisi | Cilt: 3 Sayı: 2dergipark.org.tr Türkiye'nin Gelin Evi
Bir Cem Semercioğlu eseri olan Türkiye'nin Gelin Evi en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Ben video izlemiştim
2 hafta önceki başlığınızda da göz göze gelince bakamıyorum 2 saniyeden fazla demişsiniz. Geliyor musunuz gelmiyor musunuz? Ona göre yorum yapmayacağım da allah aşkına başka bi hobidir, iştir güçtür bir şey bulun enerjinize yazık. Koca zaten akış içinde illa ki denk gelir.Birde kimseyle gozgoze bile gelmiyorum
Gelin evindekilerin hepsinde çakmada olsa iki kolu dolu bilezik var o zaman ağlayalımmmmmm hooofffEvlenemicekmisim gibi geliyor. Gelin evinde herkes yirmili yaslarda evlenmis. Birde kimseyle gozgoze bile gelmiyorum kizlar ne olacak halim boyle
Senin bu vizyonla örnek aldığın program zaten başka bir şey olsa şaşarımEvlenemicekmisim gibi geliyor. Gelin evinde herkes yirmili yaslarda evlenmis. Birde kimseyle gozgoze bile gelmiyorum kizlar ne olacak halim boyle
Ben de şaka yapıyorsun sanmıştım.Geleneksel Gelin Algısının Medyadaki Temsili ve Dönüşümü “Gelin Evi” Örneği
Medya ve Kültürel Çalışmalar Dergisi | Cilt: 3 Sayı: 2dergipark.org.tr Türkiye'nin Gelin Evi
Bir Cem Semercioğlu eseri olan Türkiye'nin Gelin Evi en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Ben video izlemiştim
Evlen evlen, evlen de görEvlenemicekmisim gibi geliyor. Gelin evinde herkes yirmili yaslarda evlenmis. Birde kimseyle gozgoze bile gelmiyorum kizlar ne olacak halim boyle
Çok çirkin bir olay böyle durumlarda kendileri küçük düşmüyor mu anlamıyorum ben o programı hiç izlemedim arada sırada görüyorum videoları çok itici ve hava atmalık geliyor bana o kadar altınlar ne bileyim kendi işimiz gücümüz var ama piyasaya bakınca bir düzeliyoruz bir bozuluyoruz ekonomi olarak bakıyorum kendimi koyarak bu kadar altın nasıl ya diyip sonra sahte galiba diyorum ama resmen gelenek görenek evlilik araştırması vs değil hava atma programı ve bence izleyen gençlerimizin de psikolojisi bozuluyor konuyu açanı da dikkate alırsak , yazık ülkemize nelere özendiriyorlar yaGeçen gelin evinde gelinin biri kocasıyla sevgililik göneminde askere giderken adamın terkettiğini 1 yıl gezip tozup sonra geri döndüğünü söylemişti adam gezip dolaşıp her haltı yiyip elinin altındaki kadına geri dönmüş anlayacağın çokta özenilecek bir hikaye değil gibi ha rainyyy? Özeneceğin şeyler böyle saçmalıklar olmak yerine önce eğitimin ve işin olsun. Kendini geliştirmezsen sende bu gelin gibi böyle bir erkonun insafına kalırsın.
Yok ciddiydim :)Ben de şaka yapıyorsun sanmıştım.
Kesinlikle. Dizilere dahi masum bakamıyorum artık. Dizilerde bir adam ikinci karıyı alıyor bizimkiler ağzı açık izliyor halbuki toplumu alıştırıyorlar bu duruma. Lükse özendirmeler gırla okumak yerine kvlerinin taktığı setler daha cazip geliyor genç kızlara.Çok çirkin bir olay böyle durumlarda kendileri küçük düşmüyor mu anlamıyorum ben o programı hiç izlemedim arada sırada görüyorum videoları çok itici ve hava atmalık geliyor bana o kadar altınlar ne bileyim kendi işimiz gücümüz var ama piyasaya bakınca bir düzeliyoruz bir bozuluyoruz ekonomi olarak bakıyorum kendimi koyarak bu kadar altın nasıl ya diyip sonra sahte galiba diyorum ama resmen gelenek görenek evlilik araştırması vs değil hava atma programı ve bence izleyen gençlerimizin de psikolojisi bozuluyor konuyu açanı da dikkate alırsak , yazık ülkemize nelere özendiriyorlar ya
evde kuruyup gideceksiniz.Evlenemicekmisim gibi geliyor. Gelin evinde herkes yirmili yaslarda evlenmis. Birde kimseyle gozgoze bile gelmiyorum kizlar ne olacak halim boyle
Hele şu instagramda 18 yaşında daha evlerinde eşya olmayan genç kızlarımızın karnında bebekle videoları … ya tani ki güzel anne baba olacaklar ama çok bunalacaklar yaşamadıkları çok şeyler var ben hepsinin evliliğinin devam edeceğini düşünmüyorum bitecek çünkü gözleri açılacak istekleri olacak vs vs ben dediğim gibi eşimin zoru ile evlendim 2 senelik sevgililik sonrası sonra çocuk çok istedi çok çok ama ilk 1 sene yapmayacağım dedim 1 sene sonra ara ara denemeler sonra doktora gittim 3 seneye gelecek şimdi diyorum ki iyi ki şimdilerde olacak psikoloji de çok önemli tabi bu yola girince insan olsun istiyor Allahım herkese gönlüne göre versin :) konu sahibi yaşın genç inşallah yazdıklarımız mantıklı gelirKesinlikle. Dizilere dahi masum bakamıyorum artık. Dizilerde bir adam ikinci karıyı alıyor bizimkiler ağzı açık izliyor halbuki toplumu alıştırıyorlar bu duruma. Lükse özendirmeler gırla okumak yerine kvlerinin taktığı setler daha cazip geliyor genç kızlara.
Ne anlatıyormuş ki?Yok ciddiydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?