Ne diyosun sen ya? Senin soruların beni aşıyor

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Merhaba,
5 dk önce aklımdan bişeyler geçirirken eşime bir soru sordum.
"Hayatında hiç insanlar seni sevsin diye bişey yaptınmı yoksa hep kendinmi oldun?"
Aldığım cvp "ne diyosun sen ya ne biçim sorular soruyosun? Senin sorular beni aşıyor kafanmı güzel ?"

Durduk yere nıye boyle bı soru sordunuz kı :)
Kendimi düşündüm bi an insanlar beni sevsin diye çoğu zaman farklı davrandım.
Acaba dedim hayat arkadaşım da hiç böyle davrandımı?
Uslübü normal değil sanki biraz sert değilmi :))

guzel soru sormuşsunuz..
üzerine saatlerce bile konusulabilecek yerlere giderdi.. alırdınız kahvelerinizi çayınızı oh mis..
üzüldüm adnıza. Gerçekten üzüldüm.
Umarım birgün karşınıza sizin bu sorularınızı anlayacak, anlamasa bile efendim canım , açar mısın biraz? diye tepki verecek biri çıkmaz. İkileminiz büyük olur.

Soru asiri zeka gerektiren bir soru degilmis. Normal her insan cevaplayabilir. Bu kadarcik bile duşunemeyen insanla nasil anlasip evlendiniz acaba? Ya esinde bi sıkıntı var yada sizi basindan atmak istemis.

Bu tip soruları eşim sorar hep ve bazen bi git diyesim geliyor. Çünkü daha önce düşünmediğim bişey soruyor, düşünmemi beklemiyor, cevabımı beğenmiyor. Sıkılıyorum sorularından bazen. Ama bazen de çok güzel muhabbet oluyor. Siz de sık sık soruyorsanız böyle bir sıkılma olabilir. Dert etmeyin

Kendimi düşündüm bi an insanlar beni sevsin diye çoğu zaman farklı davrandım.
Acaba dedim hayat arkadaşım da hiç böyle davrandımı?
Uslübü normal değil sanki biraz sert değilmi :))
Hımm anladım
Oyleyse soru normal evet tepkısı sert olmus
Ustunde durmayın bence dedıgı gıbı sorularınız kendısını aşıyor bu kadar olagan bı soruya bu tepkıyı veren zorlananla cıddı mevzuları nasıl halledıyorsunuz işiniz zor valla

Yaa çok cansınız hanımlar valla baya sinir olmuştum eşimede demiştim bu hıyarlığını KKya yazcam bakalım ne dicekler diye hoşuna giden yorumlara "hah bak o dogru söylemiş "diyor.
Begenmediklerinede tamam kendi kafanda birilerini bulmuşsun diyor

Aynı soruyu su an eşime sordum.Kafasini sağa sola salladı.Kendim gibi olmuşumdur herhalde dedi.Canim ne yaptığını kendi de bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…