- 25 Ağustos 2016
- 433
- 533
- 23
- 44
Boş boş facede geziyodu sorduğumda :)Bende iş yaparken esim pat diye sorsa; git surdan yaaa kafan guzelmi? derim yani,sorunun soruldugu, zaman ve durumda onemli tâbi.....
Adamda şok etkisi yapmış sorun:)arada boyle sorup ,beyin jimnastigi yaptırmak lazim:):)Boş boş facede geziyodu sorduğumda :)
Bu adama yan etki yapar beyinli işler canımAdamda şok etkisi yapmış sorun:)arada boyle sorup ,beyin jimnastigi yaptırmak lazim:):)
cahil işte cahilMerhaba,
5 dk önce aklımdan bişeyler geçirirken eşime bir soru sordum.
"Hayatında hiç insanlar seni sevsin diye bişey yaptınmı yoksa hep kendinmi oldun?"
Aldığım cvp "ne diyosun sen ya ne biçim sorular soruyosun? Senin sorular beni aşıyor kafanmı güzel ?"
Hayatında hiç insanlar seni sevsin diye birşey yaptın mı yoksa hep kendin mi oldun?Cevabından en emin olduğum soru,keşke bana sorulsaydı
Ne mana ?? Nerden çıktı şimdi bu die şaşknlık halleriMerhaba,
"Hayatında hiç insanlar seni sevsin diye bişey yaptınmı yoksa hep kendinmi oldun?"
Aldığım cvp "ne diyosun sen ya ne biçim sorular soruyosun? Senin sorular beni aşıyor kafanmı güzel ?"
Soruyu ansızın sorunca kocanın beyni ERROR vermiş fazla takılmaMerhaba,
Sen bişey yapma sanırım daha hayırlı :))Ee napalim? Eşinizin iç sesi mi olalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?