Ne düşünmeliyim bilimedim

Berital

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
4
2
1
33
Merhaba ablalarım kardeşlerim sözlüyüm nişanlamak üzereyim Sevgilimle konuşuyoruz aramız çok iyi ama takildigim konu şu para konusu geçince
Ben çalışmıyorum babam durumunu aylık 1000 tl haçlık veriyor konu paradan ne zaman geçse baban o para vermeye devam etse diyor bozuluyorum ne yapmalıyım nasıl rahatsız oldum belli edeyim yardım edin lütfen

Merhaba ablalarım kardeşlerim sözlüyüm nişanlamak üzereyim Sevgilimle konuşuyoruz aramız çok iyi ama takildigim konu şu para konusu geçince
Ben çalışmıyorum babam durumunu aylık 1000 tl haçlık veriyor konu paradan ne zaman geçse baban o para vermeye devam etse diyor bozuluyorum ne yapmalıyım nasıl rahatsız oldum belli edeyim yardım edin lütfen
evlenmeyi düşünüyor ama daha nişan bile yapmadan baban para versin diyor.hala gerçekten evlenmeyi düşünüyor musun?

Senin yerinde olsam zaten ayaklarimin üzerinde durmaya calisirdim,meslegin nedir bilmiyorum Ama bir is bulur calisirdim ne babama ne ileride kocama muhtac olmazdim.ki Ben öyle yaptim 17 yasinda calismaya basladim,yasim 30 evliyim hala calisiyorum cokta memnunum kimseye muhtac olmadigim icin.

C
Senin yerinde olsam zaten ayaklarimin üzerinde durmaya calisirdim,meslegin nedir bilmiyorum Ama bir is bulur calisirdim ne babama ne ileride kocama muhtac olmazdim.ki Ben öyle yaptim 17 yasinda calismaya basladim,yasim 30 evliyim hala calisiyorum cokta memnunum kimseye muhtac olmadigim icin.
Çalışmam istemiyor hep söyledim bir senedir sevgiliydik

Baban mecbur mu sen evlenince sana para vermeye
Allahım ne yüzsüzler var ya
Adam olupta baksın evine
Babandan para beklemeye de utanmıyo
Kıymetlerinide bilmez bisürü laf söyler adama sonra

Sevdiğini hissediyorum ama neden bir adam babası verdiği haçlığın kesilmesini istemez

İlerde evlendikten sonra sorun çıksa çalışmadığıniz için nasıl bir güvenceniz olacak ? Babanızın size verdiği paradan ona ne ? Daha evli bile değilsiniz şimdiden hayatınızı o yönetiyor.

Evlendikten sonra babam bana para vermek zorunda değil.. hem isteyemem ben babamdan para falan.. de bakalım nediyecek 🤔 çok ilginç ben ilk evlendiğim zamanlar eşimden para isteyemezdim çekinirdim.. haliyle babamdan isterdim eşimde çok bozulurdu ben dururken niye babandan istiyosun beni küçültüyorsun bu şekilde ben sana para veremiyorum durumum yokmuş gibi gösteriyosun ailene karşı beni derdi.. hiç o açıdan düşünmemiştim ben çekindiğim için istememiyordum halbuki :-) zamanla aştım bu durumu tabii babam hala ihtiyacınız varsa veririm der ama eşim sakın alma der rahatsız oluyor..

Back
X