Ne düşünmeliyim bilimedim

Bi daha derse ben çalışmak istiyorum ikide bir böyle diyosun evlendikten sonra o parayı ben babamdan almaya utanırım sende bu konuda güvenimi sarstın kesinlikle çalışmak istiyorum bu konudada itiraz kabul etmiyorum de ve kendine bir an önce iş bul sadece para mevzusu için değil kendi ayaklarının üstünde durman için kendin için yani

Canım babam tabiki de evlendikten sonra da verir ama ben o parayı eve harcamayı veya sana vermeyi düşünmüyorum.:dondurma:
Demek varken ne diye kafana takıyorsun ki :işsiz:
hem neden böyle bir şeyi paylastin onu da anlamadım.

Merhaba ablalarım kardeşlerim sözlüyüm nişanlamak üzereyim Sevgilimle konuşuyoruz aramız çok iyi ama takildigim konu şu para konusu geçince
Ben çalışmıyorum babam durumunu aylık 1000 tl haçlık veriyor konu paradan ne zaman geçse baban o para vermeye devam etse diyor bozuluyorum ne yapmalıyım nasıl rahatsız oldum belli edeyim yardım edin lütfen
Alla alla ya daha neler duyacağız... Nerde duydun gördün evlendikten sonra babasından harçlık almaya devam eden birini deyin. Bence arkadaşım git kendine iş bul. Yarın bu adam sana para da vermez. Ya da evlenmemişsin zaten. Gözü babanın parasında... Ayrıl gitsin. Böyle bir saçmalık yemin ederim ilk defa duydum.

Tamam zor durumda olursunuz baban görür aile olarak ikinize yardım etmeyi talep eder eyvallah. Ama baban sana 1000 tl yollamaya devam etsin ne demek ya. Şaka gibi gerçekten.

Evlenince evinizin reisi babanız mı olacak? Beceremiyorsan evin sorumluluğunu alamayacaksan evlenme deyin.

Canım babam tabiki de evlendikten sonra da verir ama ben o parayı eve harcamayı veya sana vermeyi düşünmüyorum.:dondurma:
Demek varken ne diye kafana takıyorsun ki :işsiz:
hem neden böyle bir şeyi paylastin onu da anlamadım.
Böyle bir şey söylese bu adam ekmek parası bile bırakmadan gider.

Yavrucum adam diyor ki gel benim işimi gör hizmetçiliğimi yap ,gönlümü hoş et
Babamda masrafını çeksin ,
Babama söyledim ağır konuştu ,bakamayacağı kadını koynuna almasın bi zahmet dedi diyin ,ayrılın bundan koxa olmaz

Sevdiğini hissediyorum ama neden bir adam babası verdiği haçlığın kesilmesini istemez
bi dk bi dk
evlendikten sonra da babanız harçlığınıza devam etsin istiyor doğru mu anladım
bi hösst diyemediniz mi

"şu lafı söylemeyi artık kes
herhalde yiyeceğim içeceğimde gözün kalacak
ben en iyisi çalışmaya başlayayım" diyin

şu erkek lafı dinlemeyip çalışmayanlar da ayrı garip geliyor bana

Merhaba ablalarım kardeşlerim sözlüyüm nişanlamak üzereyim Sevgilimle konuşuyoruz aramız çok iyi ama takildigim konu şu para konusu geçince
Ben çalışmıyorum babam durumunu aylık 1000 tl haçlık veriyor konu paradan ne zaman geçse baban o para vermeye devam etse diyor bozuluyorum ne yapmalıyım nasıl rahatsız oldum belli edeyim yardım edin lütfen
boşan :KK57: pardon ayrıl ! Hem çalıştırmıyor hem de baban para versin! oldu canım başka isteğin var mı de ve terket.

C

Çalışmam istemiyor hep söyledim bir senedir sevgiliydik
Çalışmanı istemiyor? O kim ya pardon? Siz de her dediğine ok mu diyorsunuz böyle? hem çalışma hem baban bize para versin, başka paşam? Sen hala bu kişiyle evlenicem mi diyorsun? Evlendikten sonra açıcağın konu başlıklarını şimdiden görür gibiyim.

Evlenince calistirmayacak ama babaniz 1000 tl size harclik vermeye devam etsin evlendiginizde oyle mi?
Cok ariyor musunuz boyle tipleri? Ve nasil hala evlenmeyi düşünüyorsunuz anlamiyorum. Kadinlar dunyaya kole olarak gelmiyor. Calisirken de sevgiliden izin alacak degiliz.

babanin 1000 tlsi e muhtacsa evlenmesin.
nasil sogumuyosun sozlunden. gelecegin ' kocam kaş aldirmami luks goruyor 10 tl vermiyor' baslikli konunun sahibisin.

yol yakinken dön

Back
X