Ne dusunmeliyim sizce ????

islamitruhek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
273
1
96
İstanbul
Arkadaslar inanın cok merak ediyorum sizin fikirlerinizi ve yorumlarınızı.
Nerden başlasam bilmiyorum lakin ben gelin geldiğimden beri bir türlü kv deme isinamadim biz evlenirken bı düğün alışverişine çıktık hic bişey almadı esim çalışıyordu o gun sonra esimle ben çıktık aldık gerekenleri yani alışverişe diye çıkardı hic biryere sokup bişey almadı :) neyse kb iyidir aradan bı kaç yıl gecti kaynimada ev vermiş zamanında esiminkide hazırdı ama ufakti cok bizevlendigimizde kiradaydik bı kaç ay once kb esime verdigi evi satıp benim istediğim büyük dubleks bı ev aldı biz esimle evi beğendik kb sagolsun aldı kv burda degildi memleketteydi o yokken alındı bitti ama evi almak için üstüne para koymak gerekiyordu ben 25 milyar altınımı verdim kayinbabamda 60 milyar daha üste koydu alındı ev dedi ben altınlarını geri koycam zamanla yerine kızım dedim ne gerek var sen zaten sırf bizim gönlümüz olsun diye okadar masrafa girdin istediğimizi yaptın beklemiyorum ben geri dedim oda yok elime geçtikce ve vericem dedi .
Buarada kaynimin evi 2+1 ama hic memnun değiliz demiyorlardı zaten pek sorumsuz ve kb üstünden geçinen si adammış pek çalışmamış çoluğuna cocuğunun herseyine koşmuş kb ve kv Zaman'ından beri.
Şimdi gecen gun kaynim esim yokken bana dediki babam hep sizin evi övüyor yengende bende sınır olduk yeter dedik zaten size yapti bu ev iki ev ediyor hersey eşit bide senin altınlarını geri vercekmis diyor hayatta kabul etmem verirsen bütün evleri yakarım çünkü xxxx(xxxx benim esim:) bekarken senin aldığın arabayı evlenince yanında götürdü vermiceksin dedim altınlarını dedi bana ve daha bı cok şey
Buarada esime alınmış bı arabaydi o kb zamanında kaynimada yaptıklarını esimede araba alıp demiş Buda senin
Bende bu olanları esime anlattım hic kv demedim kb demedim esim kb dedi ve cok kızdı kb dedi böyle kıskançlıklar olur o ev sizin sakın sıkmayın canınızı ben onu çekip konuşcam ben oldummuki bunların pesine düşmüş dedi ben verdim parasını o vermedi geliniminde altınını elime geçtikçe yapicam bunu herkezede diyorum dedi
Ay ben cok üzüldüm kahroldum resmen zaten duygusalim bu ara bide bu cok üzüldüm kb adına benim maddi kaygım yok hiçde sevmem böyle seyleri şimdi kv bunların hepsinden haberi varmis cok üzüldüm ne olursa olsun kv onları korur zaten ama kb hak etmiyor bence sizce ne düşünmem nasıl davranmam lazım yada esimin babasına söylemesine hic izin vermeyip bu konuyu kapatsamiydim ????
Hic bilmiyorum esim hep yanımda oldu her konuda kb bana hem sevgisi hem saygısı vardir

klasik aile içi mal kavgası...
takma boşver...
onlar baba-oğul kardeş fln..
çözerler sonra hiiiiiiiç bişey olmamış gibi devam ederler...
sende üzüldüğünle kalırsın...

Bence de bırak aralarında halletsinler sen karışma...
Ayrıca keşke kelimeleri açık açık yazsaydın okuması daha kolay olurdu...

klasik aile içi mal kavgası...
takma boşver...
onlar baba-oğul kardeş fln..
çözerler sonra hiiiiiiiç bişey olmamış gibi devam ederler...
sende üzüldüğünle kalırsın...

Esim abisiyle konuşmuyor zaten yarım senedir ben karışmam hic aile ici meselelerine zaten kimseyi karıştırmaz bana esim ondan rahatım ama üzüldüğüm konu bı baba için cok acı cocuğunun mal pesine düşmesi çünkü kb hep der bıktım artık kaynim için yaptığının haddi hesabı yok

Kayın birader olan kb nin evi yakmasına gerek yok çünkü hepsi kayınbaba olan kb nin üzerine olduğuna göre o vefat edince malları eşit bölünecek kardeşlere

senin yapabileceğin bir şey yok..bu konu üzerinde fazla yorum yapma hem eşinle hemde kendi içinde..kendi aralarında halletsinler..eğer tapu kbnin üzerineyse altınlarını geri verecek olmasıda normal..

eşinize mi söylediniz abisinin babası hakkındaki düşüncesini

eşinizde gitti kayınbabanızamı söyledi

keşke hiç karışmasaydınız neyse insanlar bişeyleri yaşayarak ögrenir

bundan sonra baba oğul meselelerine karışmayın

yarın öbür gün güllü ballı olurlar sen suçlu olursun

hee şöylede bir şey var kayınbaban gerçekten iyi bir adammış

sonuna kadar arkanızdaymış helal olsun beyfendiyee tam beyfendi imiş

çok sevindim senin adına kardeşim

kayınbabanız eşinizin abisine ne yardımlar yaptı bilmiyoruz tabi de
bir anne baba bişiler yapıcaksa evlatlarına eşit yapmalı bence.
ona küçük ev (ki küçük değil biz onu da bulamıyoruz),size dubleks ev.
ona para yardımı fln yaptıysa size de yapabilirdi siz de evinizi kendiniz büyütürdünüz.
ister istemez kıskançlık olur böyle konularda,bu durumda da yine üzülen anne baba olur.
düzeltirler inş durumlarını.

kayınbabana bişey olsa Allah gecinden versin ama yandınız...

Haklisin kaynim böyle bı zihniyette olduktan sonra
Ama Allah korusun gecinden versin ani bı ölüm olmassa kayinbabam mal bolusumu yapacak zaten ev alınırken esimin üstüne yapcakti dedi esime abinde bı konuşalım heP beraber rızası olursa yapalım yoksa kusluk olur çünkü onun evinde kayinbabamin üstüne biz ilk tamam dedik sonra istemedik konuyu artırmadık hic çünkü kayinbabamin yüzüne evet derdi ama arkamızdan neler derdi kim bilir çünkü bana dediklerini güya kayinbabamada demiş gibi anlattı bana kaynim ama kayinbabamada esim anlatınca olayı bana öyle bişey demdi diyemezde demiş kayinbabam korkar yani kayinbabamdan

her ailede oluyor canım bu gibi şeyler bende 3 yıldır evliyim eşimler 3 kardeşler bizde evlendik evleneli maddi birşey görmedik he beklmedikte çok şükür ihtiyacımız yok kayınbabamlar eşimin küçük ablasına yardım ediyorlar onlar kirada geçim sıkıntısı çekiyorlar die büyük görümcemde bu tür sorunlar çıkartıyor hep ona yardım ediyorsunuz falan die halbuki kendinn evi var ocağı var ihtiyacı da yok sadece aç gözlük bunlar benimde dünya malında gözüm daha doğrusu anam babamda olsa kimseden bi beklentim yok onların içinden gelir yaparlar tşk ederim bu kadar yani bu arada ne iyi bir kayınbaban var allah razı olsun ondan evinizi güle güle kullanın canım bencede sen müdahale etme eşin bişey söleyse sorun olmaz unutulur ama biz biyerde el kızı oluyoruz işte takma kafana evinin tadını çıkar

senin yapabileceğin bir şey yok..bu konu üzerinde fazla yorum yapma hem eşinle hemde kendi içinde..kendi aralarında halletsinler..eğer tapu kbnin üzerineyse altınlarını geri verecek olmasıda normal..

Evet ama söyle bı durum var kayinbabam heryerden der esime aldığı bu ev için o ev onun kaynimin evi ortak kayinbabamin oturduğu ev 3+1 o evinde kaynimada veriyor yani bı kaç mal daha var onlarda ortak ama evleri bu sekilde pay etmiş kayinbabam daha biz evlenmeden bile bu sekildeymis yani kaynim hadsizlik ediyor bu aksam kayinbabam kaynima gitcekti iyi fırça atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…