Arkadaslar inanın cok merak ediyorum sizin fikirlerinizi ve yorumlarınızı.
Nerden başlasam bilmiyorum lakin ben gelin geldiğimden beri bir türlü kv deme isinamadim biz evlenirken bı düğün alışverişine çıktık hic bişey almadı esim çalışıyordu o gun sonra esimle ben çıktık aldık gerekenleri yani alışverişe diye çıkardı hic biryere sokup bişey almadı :) neyse kb iyidir aradan bı kaç yıl gecti kaynimada ev vermiş zamanında esiminkide hazırdı ama ufakti cok bizevlendigimizde kiradaydik bı kaç ay once kb esime verdigi evi satıp benim istediğim büyük dubleks bı ev aldı biz esimle evi beğendik kb sagolsun aldı kv burda degildi memleketteydi o yokken alındı bitti ama evi almak için üstüne para koymak gerekiyordu ben 25 milyar altınımı verdim kayinbabamda 60 milyar daha üste koydu alındı ev dedi ben altınlarını geri koycam zamanla yerine kızım dedim ne gerek var sen zaten sırf bizim gönlümüz olsun diye okadar masrafa girdin istediğimizi yaptın beklemiyorum ben geri dedim oda yok elime geçtikce ve vericem dedi .
Buarada kaynimin evi 2+1 ama hic memnun değiliz demiyorlardı zaten pek sorumsuz ve kb üstünden geçinen si adammış pek çalışmamış çoluğuna cocuğunun herseyine koşmuş kb ve kv Zaman'ından beri.
Şimdi gecen gun kaynim esim yokken bana dediki babam hep sizin evi övüyor yengende bende sınır olduk yeter dedik zaten size yapti bu ev iki ev ediyor hersey eşit bide senin altınlarını geri vercekmis diyor hayatta kabul etmem verirsen bütün evleri yakarım çünkü xxxx(xxxx benim esim:) bekarken senin aldığın arabayı evlenince yanında götürdü vermiceksin dedim altınlarını dedi bana ve daha bı cok şey
Buarada esime alınmış bı arabaydi o kb zamanında kaynimada yaptıklarını esimede araba alıp demiş Buda senin
Bende bu olanları esime anlattım hic kv demedim kb demedim esim kb dedi ve cok kızdı kb dedi böyle kıskançlıklar olur o ev sizin sakın sıkmayın canınızı ben onu çekip konuşcam ben oldummuki bunların pesine düşmüş dedi ben verdim parasını o vermedi geliniminde altınını elime geçtikçe yapicam bunu herkezede diyorum dedi
Ay ben cok üzüldüm kahroldum resmen zaten duygusalim bu ara bide bu cok üzüldüm kb adına benim maddi kaygım yok hiçde sevmem böyle seyleri şimdi kv bunların hepsinden haberi varmis cok üzüldüm ne olursa olsun kv onları korur zaten ama kb hak etmiyor bence sizce ne düşünmem nasıl davranmam lazım yada esimin babasına söylemesine hic izin vermeyip bu konuyu kapatsamiydim ????
Hic bilmiyorum esim hep yanımda oldu her konuda kb bana hem sevgisi hem saygısı vardir